آخرین اخبار

خواص زردچوبه براي سرطان تغذيه

خواص زردچوبه براي سرطان

  بزرگنمايي:

چه خبر - تاثير زردچوبه بر روي سلول هاي سرطاني

کورکومين يک ماده فعال در زردچوبه است که عامل رنگ زرد اين ادويه محسوب مي شود. زردچوبه داراي خواص قدرتمند ضدالتهابي بوده و يک آنتي اکسيدان قوي است.
کورکومين داراي خواص ضدسرطاني هم هست، اما انحلال پذيري ضعيف آن در آب مانع از کاربرد باليني آن در درمان سرطان شده است. دارو بايد در آب قابل حل باشد در غير اينصورت در جريان خون جاري نمي شود.
عليرغم دهه ها تحقيق در اين زمينه، توسعه يک شيوه موثر که بتواند کورکومين با قابليت حل ضعيف در آب را به سلول هاي سرطاني منتقل کند، همنان يک چالش باقي مانده بود.
حال محققاني از دانشگاه ايلينوي و دانشگاه يوتا آمريکا موفق به دستيابي به يک شيوه جديد شده اند. اين محققان به سرپرستي «ديپانجان پن»، از دانشگاه ايلينوي، توانستند با افزايش قابليت انحلال پذيري کورکومين، آن را وارد تومورها کرده و سلول هاي سرطاني را نابود کنند.

زردچوبه

در حال حاضر از پلاتين به عنوان عامل درماني سرطان در کلينيک ها استفاده مي شود. حال محققان قصد دارند با داروي متشکل از ترکيب پلاتين و کورکومين سرطان را درمان کنند.
پن در اين باره توضيح مي دهد: "با تلفيق اين دو عنصر مي توان موجب تحريک انحلال پذيري کورکومين و هدايت همزمان آن به سوي سلول سرطاني شد. تاثير درماني دو عنصر پلاتين و کورکومين براي سلول هاي سرطاني مرگبار است."
طبق گزارش محققان، اين نتايج اثبات مي کند که کورکومين همکاري هماهنگي با پلاتين دارد و خواص ضدسرطاني چشمگيري در کنار هم بروز مي دهند. ترکيب کورکومين-پلاتين از طريق تقسيم کردن DNA سلول ها، موجب مرگ شان مي شوند.

بيشتر بدانيد : خطرات مصرف زياد زردچوبه

بيشتر بدانيد : موثرترين روش براي مصرف زردچوبه استفاده آن به شکل چاي است

بيشتر بدانيد : فلفل و زردچوبه بر عليه يک سرطان شايع زنانه

بيشتر بدانيد : خواص زردچوبه با دو عمل نادرست از بين مي رود؟!


منبع : mehrnews.com



ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

خواص شير کاکائو و برخي عوارض شير کاکائو

خواص دارويي زرشک + ميزان مصرف زرشک چقدر است؟

مقدار شير و لبنيات مورد نياز بدن کودکان چقدر است؟

معرفي 22 ميان وعده جديد و کم کالري

کاهش سريع فشار خون با نوشيدني معجزه آساي زنجبيل و سير

پيشگيري از پوکي استخوان با مصرف پروتئين کافي

درمان پوکي استخوان و خستگي زودرس با معجون شير و پودر سنجد

اين 2 عادت غذايي عمرتان را کوتاه مي کند

خواص آب گيلاس از عضله سازي تا بهبود خواب

مزاياي سلامت روغن فلفل سياه از درمان عفونت تا کاهش کلسترول

خواص تخمه کدو تنبل، از افزايش ميل جنسي تا درمان يبوست

مواد غذايي مناسب براي مصرف در فصل بهار

ميزان کالري بيسکويتها چقدر است؟ از بيسکويت مادر تا ساقه طلايي

دم کرده آويشن شيرازي و پونه چه خواصي دارد؟

اگر روزي 2 عدد خرما بخوريد چه اتفاقاتي در بدن شما مي افتد؟

غذاهايي که فکرش را نمي کنيد شما را بي خواب کنند

گردو بر هر درد بي‌درمان دواست!!

بخور نخور هاي وعده شام

خواص نبات در طب سنتي و درمان بيماري ها

بهترين ساعت روز براي جذب ويتامين هاي مختلف چه ساعتي است؟

درمان کمر درد و سياتيک در طب سنتي با شربت گل گندم

زنجبيل تقويت کننده نيروي جنسي يا دشمن آن؟

پاکسازي کبد و دفع سنگ کيسه صفرا با سرکه انگبين

هشدار ناخن ها در مورد کمبود هاي رژيم غذاييتان

کاهش وزن با ليمو و زنجبيل

ارتباط نمک يددار با افزايش فشار خون

سم زدايي بدن در هواي آلوده با اين خوراکي ها

اين خوراکي ها بيشتر از تخم مرغ پروتئين دارند

چرا هر چه مي خورم چاق نمي شوم

آلرژي بهاره با اين 7 خوراکي بدتر مي شود

فوايد سير براي کودکان

بهترين سبزي ها براي کاهش وزن

مکمل ها را بهتر است چه زماني مصرف کنيم

کنترل فشار خون با لبو

کاهش التهاب و پيشگيري از ديابت و آرتروز با اين خوراکي ها

خام گياهخواري را به اين 7 دليل ترک کنيد

چطور هوس شديد شيريني خوردن را ترک کنيم؟

تاثير شگفت انگيز آجيل در رژيم غذايي کودکان

کدام سبزيجات از ابتلا به کبد چرب پيشگيري مي کنند

بهترين صبحانه رژيمي براي کاهش وزن

درمان سردرد شديد با پوست موز

مصرف کره بادام زميني مفيد است يا مضر

روش صحيح مصرف دانه چيا براي کاهش وزن و کاهش فشار خون

عوارض رژيم هاي سم زدايي براي سلامت

خواص پوست ليموترش از ميوه اش بيشتر است

نکاتي که هنگام مصرف ميوه ها بايد رعايت کنيد

اصول رژيم غذايي براي کنترل وزن در نوروز

تاثير مصرف گوشت بر ابتلا به کبد چرب

صاف کردن شکم با خوراکي هاي ضد نفخ

پاکسازي ريه ها بعد از خانه تکاني با اين خوراکي ها