آخرین اخبار

روش هاي کنترل فشار خون بالا با طب سنتي تغذيه

روش هاي کنترل فشار خون بالا با طب سنتي

  بزرگنمايي:

چه خبر - تدابير طب سنتي براي کنترل فشار خون بالا

زماني که فشار در ديواره رگ‌ها بيشتر از مقدار طبيعي باشد فشار خون ايجاد مي‌شود که عواملي مثل تغذيه ناسالم، سن بالا، تنش عصبي، تنبلي کليه، چاقي و ژنتيک در بروز اين عارضه نقش دارند؛ مبتلايان به فشار خون بايد در مصرف نمک احتياط و سبزي ترخون را جايگزين نمک کنند.
شربت هشت عرق (عرق برگ زيتون، گزنه، سير، سنبل‌الطيب، بيدمشک، کرفس، اسطوخودوس و کيالک (زالزالک)) يکي از نوشيدني‌هاي مفيد براي کاهش فشار خون است که حاوي انواع ويتامين‌هاي A ، C ، D ، E ، K ، گروه ويتامين‌هاي B مانند B1، B2، B3، B6، B9 ، کربوهيدرات، سديم، پتاسيم، آهن، منگنز، منيزيم، کلسيم، فسفر، سيليکا، يد، سلنيوم، گوگرد، روي و والرين است.

مهم‌ترين خواص شربت هشت عرق براي کاهش فشار خون

حيدر عظمايي محقق و پژوهشگر طب سنتي درباره مهم‌ترين خواص شربت هشت عرق اظهار کرد: اين شربت تاثير بسزايي در آرامش اعصاب، کاهش فشار خون و فشار خون عصبي دارد؛ شربت هشت عرق به کنترل قند و چربي خون هم کمک شاياني مي‌کند.
اين شربت عفونت‌هاي بدن، قارچ‌ها و ويروس‌ها را از بين مي‌برد و براي مبتلايان به سرماخوردگي و عفونت ريه بسيار مفيد است.
شربت هشت عرق نقش موثري در کاهش وزن و لاغري افراد دارد؛ اين شربت خون را تصفيه و رقيق و به تسکين درد مفاصل و استخوان‌ها کمک شاياني مي‌کند.
شربت هشت عرق تاثير چشمگيري در پاکسازي کبد، کليه‌ها و رفع عفونت‌هاي مجاري ادراري دارد؛ اين شربت سيستم قلبي و عروقي را تقويت و به تنظيم ضربان قلب و رفع تپش قلب هم کمک مي‌کند.
وي با اشاره به خاصيت آرام‌بخشي و خواب‌آوري شربت هشت عرق تصريح کرد: اين شربت موجب رفع اگزما و خارش مي‌شود و به علت داشتن انواع ويتامين‌هاي A ، C و E خاصيت آنتي اکسيداني دارد بنابراين سيستم ايمني بدن را تقويت و بدن را در برابر بيماري‌هاي مختلف به ويژه انواع سرطان‌ها محافظت مي‌کند.
شربت هشت عرق به علت داشتن کلسيم، فسفر، منيزيم و ويتامين D استخوان‌ها و دندان‌ها را محکم و از بروز پوکي استخوان در افراد جلوگيري مي‌کند.

ساير مواد غذايي مفيد براي مقابله با فشار خون بالا

عرق بيدمشک،دمنوش بيدمشک

ساير مواد غذايي مفيد در کاهش فشار خون عبارتند از : گريپ فورت، چاي ترش، نارنج، زردآلو، موز، آلو، گوجه فرنگي، کلم‌بروکلي، خيار، انار، شاتوت و آب زرشک از جمله مواد غذايي هستند که به کاهش فشار خون کمک شاياني مي‌کنند.

موارد منع مصرف شربت هشت عرق

مبتلايان به فشار خون نبايد شربت هشت عرق را همزمان با دارو‌هاي شيميايي ضد فشار خون مصرف کنند بنابراين بايد بين نوشيدن اين شربت و مصرف دارو‌ها 2 تا سه ساعت فاصله باشد.

مواد لازم براي تهيه 11 ليتر شربت هشت عرق براي يک دوره درماني

عرق برگ زيتون يک و نيم ليتر
عرق سير يک و نيم ليتر
عرق سنبل‌الطيب يک و نيم ليتر
عرق گزنه يک ليتر
عرق کرفس يک ليتر
عرق اسطوخودوس يک ليتر
عرق کيالک يک ليتر
عرق بيدمشک يک ليتر
سرکه سيب نيم ليتر
عسل دارويي 500 گرم

بيشتر بدانيد : باورهاي اشتباه درباره فشارخون بالا

بيشتر بدانيد : 41 خوراکي براي مقابله با فشار خون بالا

بيشتر بدانيد : فشار خون بالا يا پايين، کدام خطرناک تر است؟

بيشتر بدانيد : 15 توصيه كليدي براي كاهش فشار خون


منبع : yjc.ir



ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

سبزي ها را چطور مصرف کنيم که خواص خود را از دست ندهند؟

اسراري در مورد شکلات + طرز تهيه ماسک شکلات تلخ براي صورت

کالري دريافتي را با اين ترفند زيرکانه کاهش دهيد

خوردني هاي نارنجي رنگ پاييزي و خواص فوق العاده آنها

دمنوشي براي درمان کبد چرب و چربي خون

بهبود سلامت سالمندان با اين نکات تغذيه اي

خوراکي هايي که خطر سرطان سينه را بالا مي برند

اگر يکي از اين بيماريها را داريد به جاي قرص آب ليمو ترش بخوريد

ويتامين K چيست؟ | عوارض کمبود ويتامين K در بدن را بدانيد

مبتلايان به بيماري ام اس چي بخورند؟

سوزاندن چربي شکم با چند غذاي خوشمزه و سالم

آيا مي توان بخش سالم نان و پنير کپک زده را مصرف کرد؟

دانستي هاي تغذيه در مورد تخم مرغ و اثرات آن ها بر سلامت بدن

عوارض زياده روي مصرف ويتامين A

رژيم غذايي سالم براي بارداري

نارنگي و ديابت | چطور مي توان ديابت را با نارنگي و پرتقال درمان کرد؟

در ايران چه کساني بيشتر افسرده مي شوند و چرا؟

خواص برنج قهوه اي و تفاوت آن با برنج سفيد

عضله سازي بعد از ورزش با اين خوراکي ها

تغييرات لازم براي رژيم غذايي بعد از 40 سالگي

4 ترکيب خوراکي که کاهش وزنتان را ساده تر مي کند

10 گياهي که از مشکلات کليوي پيشگيري مي کنند

کربوهيدرات چيست و چه نقشي در سلامت دارد؟

آرژنين Arginine چيست و چه غذاهاي داراي آرژنين هستند؟

مقابله با بيماري هاي مزمن با خوراکي هاي رنگارنگ

درماني خوشمزه براي سرماخوردگي + خواص نارنگي براي زمستان

تاثير شکر و شيرين کننده ها بر احتمال ابتلا به ديابت چقدر است

چرا آجيل ها بهترين ميان وعده هاي سالم براي شما هستند

رژيم غذايي مناسب بيماران هپاتيت C

مصرف قند زياد با بدن شما چه مي کند؟

ويتامين A چه فوايدي براي بدن دارد؟

نکاتي مهم در مورد ويتامين D+ چه کساني نبايد ويتامين D مصرف کنند

علايم مسموميت غذايي + عوامل مسموميت غذايي

فوايد نخود فرنگي چيست؟ +نخود فرنگي را چطور و چه اندازه مصرف کنيم؟

به اين دلايل مهم گاهي غذاي تلخ بخوريد

موز براي اين افراد ممنوع !

عضله سازي و ريکاوري سريع تر بعد از ورزش با اين خوراکي ها

چرا بعد از عمل جراحي بايد آناناس بخوريم

رژيم کتوژنيک چيست؟ + تاثير رژيم کتوژنيک روي پوست

درمان نقرس در طب سنتي

منابع غذايي روي (زينک)

زمان مناسب براي نوشيدن چاي

پيشگيري از سکته مغزي با تغذيه چگونه امکانپذير است؟

عوامل موثر بر پوکي استخوان که کمي عجيب به نظر مي رسند

کمبود فولات چه نشانه هايي دارد؟

با خواص شنبليله و تاثير شگفت انگيز آن بر سلامت بدن آشنا شويد

مبارزه با ابرباکتري ها به کمک سير

ميوه اي براي درمان چاقي

بهترين دمنوش ها براي کاهش کلسترول

سالاد و بايدها و نبايدهاي آن براي افراد با مزاج هاي مختلف