تزيين شب يلدا، دسري متفاوت و خوش طعم با ماست و لبو
شيريني پزي
بزرگنمايي:
براي شب چله امسال تان يوگو لبو درست کنيدمواد لازم براي يوگو لبو براي شب چله :
ماست پرچرب : 2 قاشق سوپخوري
شکر يا عسل : 2 قاشق سوپخوري
چغندر پخته شده : 2 عدد متوسط
خامه : 1 قاشق سوپخوري
پودر ژلاتين : 4 قاشق چايخوري
آب : يک چهارم پيمانه
آب لبو : يک دوم پيمانه
عسل يا لبو براي شيرينتر شدن در صورت دلخواه : 4 قاشق سوپخوري
طرز تهيه يوگو لبو براي شب چله :
ابتدا چغندرها را شسته و همراه شکر و آب ميگذاريم تا کاملا پخته شود.
بعد پوست لبوها را گرفته و به همراه ماست پرچرب و آب لبو، شکر يا عسل اضافي و خامه داخل ميکسر ريخته و کاملا مخلوط ميکنيم.
در اين مرحله پودر ژلاتين را در يک چهارم پيمانه آب روي حرارت غير مستقيم حل ميکنيم تا کاملا شفاف شود.
پودر ژلاتين حل شده را به مخلوط لبو اضافه کرده، داخل قالب سيليکوني ميريزيم و در ابتدا داخل فريزر ميگذاريم؛ وقتي مواد کاملا يخ زد از قالب درآورده و درون يخچال قرار ميدهيم تا به دماي يخچال برسد.
نکته : عسل يا شکر به ميزان 4 قاشق سوپخوري را در صورتي به مواد اضافه مي کنيم که بخواهيم يوگوليوي ما شيرينتر شود.
منبع : زندگي ايده آل
-
۳۰ آذر ۱۳۹۴ - ۰۱:۰۴:۰۲ ب.ظ
-
۲۱۴۲ بازدید
-
-
چه خبر