آش مخصوص براي شب يلدا
آشپزي
بزرگنمايي:
تزيين سفره شب يلدا با يک آش خوش طعم و عالي
مواد لازم براي آش شب يلدا براي 5 نفر :
اسفناج و شويد : نيم کيلو
عدس و لپه : يک کاسه ماست خوري
چغندر قند سفيد : يک عدد متوسط
آرد گندم : يک کاسه ماست خوري
سرکه : دو قاشق غذاخوري
پياز سرخ شده : دو عدد متوسط
نعناع داغ : کمي
نمک و فلفل و زردچوبه : به ميزان لازم
قرقوروت : به ميزان دلخواه
طرز تهيه آش مخصوص شب يلدا
ابتدا به اندازه يک پارچ آب در قابلمه ي مورد نظرتان بريزيد و بگذاريد به جوش بيايد.
سپس نمک ،فلفل و زرد چوبه را داخل آن بريزيد .
به آبهاي در حال جوش سبزي هاي درشت خورد شده را به همراه عدس ها و چغندر اضافه کنيد ،پس از پختن عدسها که حدودا پانزده تا بيست دقيقه طول مي کشد لپه ها را که از قبل خيس کرده و پخته ايد به آن اضافه کنيد.
آرد گندم را با کمي آب سرد و نمک حل کرده تا به صورت مايع غليظي در آيد و به مواد به آرامي و با هم زدن بيافزاييد تا ربع ساعت بجوشد و بوي خامي آرد حس نشود سپس دو قاشق سرکه را به همراه يک قاشق نعناع و پياز داغ به مواد اضافه کنيد که در صورت تمايل مي توانيد سرکه را بيشتر بريزيد .
آش شما آماده است که پس از کشيدن با بقيه ي نعناع و پياز داغها تزيين کرده و ميتوانيد بسته به مزاج با شکر يا قرقوروت ميل نماييد.
- زهرا پهلوان زاده
منبع: سيمرغ
-
۲۸ آذر ۱۳۹۴ - ۰۱:۰۵:۰۵ ب.ظ
-
۶۳۹ بازدید
-
-
چه خبر