آخرین اخبار

خواص فلفل کاين ، از بين بردن سلول هاي سرطاني تا کاهش وزن تغذيه

خواص فلفل کاين ، از بين بردن سلول هاي سرطاني تا کاهش وزن

  بزرگنمايي:

چه خبر - خواص فلفل کاين براي سلامت

فلفل کاين نه تنها هزاران سال است که به عنوان يک ادويه در آشپزي استفاده مي شود، بلکه ابزاري توانمند در پزشکي سنتي و مدرن نيز است.
فلفل کاين ترکيبي قدرتمند با موارد استفاده مختلف است که طي سال هاي اخير در رژيم هاي پاکسازي و سمزدايي نيز بسيار مورد توجه قرار گرفته زيرا از آن براي تحريک گردش خون و خنثي سازي اسيد استفاده مي کنند.

فلفل کاين چگونه به بهبود شرايط بدن انسان کمک مي کند؟

از بازسازي ديواره روده تا نابودي سلول هاي سرطاني و کمک به کاهش وزن، فلفل کاين يک ابرماده غذايي است که بايد از آن در رژيم غذايي خود استفاده کنيد. فلفل کاين براي بهبود مشکلات مختلف گوارشي از جمله ناراحتي معده، گاز روده، معده درد، اسهال و گرفتگي هاي عضلاني استفاده مي شود.
همچنين، اين محصول در بهبود شرايط قلب و رگ هاي خوني از جمله گردش خون ضعيف، لخته شدن بيش از حد خون، کلسترول بالا، و پيشگيري از بيماري قلبي کاربرد دارد.

از بين بردن سلول هاي سرطاني با فلفل تند

طي يک مطالعه در دانشگاه پيتسبورگ، پژوهشگران موفق به درمان سلول هاي سرطاني لوزالمعده با استفاده از کپسايسين، ماده فعال موجود در فلفل شدند. آنها دريافتند که کپسايسين در عملکرد ميتوکندري اختلال ايجاد کرده و موجب آپوپتوز (مرگ سلولي برنامه ريزي شده) در سلول هاي سرطاني بدون تحت تاثير قرار گرفتن سلول هاي سالم لوزالمعده مي شود.
در مطالعه اي ديگر، پژوهشگران دريافتند که کپسايسين رشد سلول هاي سرطان پروستات را تا حدود 80 درصد کاهش داده است.
به گفته پژوهشگران دانشکده پزشکي يوسي‌ال‌اي، کپسايسين اثر قابل توجهي در پيشگيري از رشد سلول هاي سرطان پروستات داشته است. اين ماده توسعه تومورهاي پروستات را نيز به طور قابل توجهي کند کرده بود.

تاثير فلفل بر تقويت کاهش وزن

مطالعات کنترل شده نشان داده اند که افزودن 6 تا 10 گرم فلفل کاين به هر وعده غذايي ميزان گرسنگي پس از هر وعده غذايي و ميزان کالري هاي مصرفي بين هر وعده غذايي را نيز کاهش مي دهد.
مطالعه اي ديگر در دانشگاه مريلند نيز نشان داد زماني که 10 گرم فلفل کاين به يک وعده غذايي اضافه مي شود، کالري سوزي در بدن افزايش اندکي داشته است.

بهبود شرايط معده و روده با مصرف فلفل کاين

فلفل تند، پودر فلفل،فلفل قرمز،فلفل کاين

نتايج برخي مطالعات اثرات مفيد کپسايسين بر مخاط معده را نشان مي دهند. همچنين، فلفل کاين حاوي ويتامين هاي A، C و B، کلسيم و پتاسيم است که به بدن در بازسازي ديواره داخلي معده و روده کمک مي کنند.

کاهش درد با مصرف فلفل

بسياري از پمادها و کرم ها که براي مديريت درد استفاده مي شوند حاوي کپسايسين هستند. اين مساله در مورد روش هاي درماني مورد استفاده براي آرتريت و زونا نيز صادق است.
همچنين از کپسايسين براي مديريت درد در نوروپاتي، فيبروميالژيا و کمر درد نيز استفاده مي شود.
چگونگي ساخت کرم کپسايسين
مواد لازم:
سه قاشق غذاخوري پودر فلفل کاين
يک فنجان روغن زيتون
نصف فنجان موم زنبور عسل رنده شده
يک ظرف دبل بويلر
يک ظرف شيشه اي که درب آن به خوبي بسته مي شود
دستورالعمل:
پودر فلفل کاين و روغن زيتون را با هم ترکيب کنيد و درون دبل بويلر بريزيد.
دبل بويلر را براي 5 تا 10 دقيقه روي حرارت متوسط گرم کنيد.
موم رنده شده را درون ظرف ريخته و تا زماني که کاملا آب شود به هم زدن ادامه دهيد.
اين ترکيب را براي 10 دقيقه درون يخچال قرار دهيد و سپس با قدرت به هم بزنيد.
بار ديگر ترکيب را سرد کرده و به هم بزنيد.
محصول نهايي را درون ظرف شيشه اي ريخته و در يخچال نگهداري کنيد.
اين کرم را مي توانيد براي يک هفته و نيم نگهداري کنيد.
کرم را هنگام احساس درد به صورت مستقيم روي موضع بماليد.
پس از استفاده، دست هاي خود را با سرکه رقيق شده شستشو دهيد تا از پاکسازي کپسايسين باقيمانده روي آنها اطمينان حاصل شود زيرا در صورت تماس با چشم يا بيني موجب سوزش مي شود.

نقش فلفل تند در محافظت از قلب

مطالعه اي در دانشگاه سينسيناتي نشان داد که استفاده از کپسايسين روي بخش هاي خاصي از پوست در موش ها موجب تحريک اعصاب حسي در پوست و ارسال سيگنال هايي در سيستم عصبي مي شود. اين سيگنال ها مسيرهايي سلولي در قلب را فعال مي کنند که از عضله محافظت مي کنند.
پژوهشگران پس از استفاده از کپسايسين کاهش 85 درصدي مرگ سلول هاي قلب را مشاهده کردند.
به گفته پروفسور کيت جونز، از دانشگاه سينسيناتي، کپسايسين موضعي اثر نامطلوب جدي به همراه ندارد و مي توان به راحتي از آن در آمبولانس يا اتاق عمل به منظور پيشگيري از مرگ بافت عروق استفاده کرد.
در صورت اثبات کارايي در انسان، اين روش درماني پتانسيل کاهش آسيب و/يا مرگ در رويدادهاي انسداد عروق را دارد، از اين رو ميزان و پيامدهاي حمله قلبي کاهش مي يابد.
دکتر جان کريستوفر نيز مصرف چاي فلفل کاين، يک قاشق چايخوري فلفل کاين در يک فنجان آب داغ، زماني که قرباني حمله قلبي در انتظار رسيدن آمبولانس است را توصيه مي کند.

بيشتر بدانيد : طرفداران فلفل تند بدانند

بيشتر بدانيد : سس هاي تند و تاثير آنها بر سلامتي

بيشتر بدانيد : اثر فلفل قرمز در رفع اسپاسم عضلاني


منبع : asriran.ir



ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

سبزي ها را چطور مصرف کنيم که خواص خود را از دست ندهند؟

اسراري در مورد شکلات + طرز تهيه ماسک شکلات تلخ براي صورت

کالري دريافتي را با اين ترفند زيرکانه کاهش دهيد

خوردني هاي نارنجي رنگ پاييزي و خواص فوق العاده آنها

دمنوشي براي درمان کبد چرب و چربي خون

بهبود سلامت سالمندان با اين نکات تغذيه اي

خوراکي هايي که خطر سرطان سينه را بالا مي برند

اگر يکي از اين بيماريها را داريد به جاي قرص آب ليمو ترش بخوريد

ويتامين K چيست؟ | عوارض کمبود ويتامين K در بدن را بدانيد

مبتلايان به بيماري ام اس چي بخورند؟

سوزاندن چربي شکم با چند غذاي خوشمزه و سالم

آيا مي توان بخش سالم نان و پنير کپک زده را مصرف کرد؟

دانستي هاي تغذيه در مورد تخم مرغ و اثرات آن ها بر سلامت بدن

عوارض زياده روي مصرف ويتامين A

رژيم غذايي سالم براي بارداري

نارنگي و ديابت | چطور مي توان ديابت را با نارنگي و پرتقال درمان کرد؟

در ايران چه کساني بيشتر افسرده مي شوند و چرا؟

خواص برنج قهوه اي و تفاوت آن با برنج سفيد

عضله سازي بعد از ورزش با اين خوراکي ها

تغييرات لازم براي رژيم غذايي بعد از 40 سالگي

4 ترکيب خوراکي که کاهش وزنتان را ساده تر مي کند

10 گياهي که از مشکلات کليوي پيشگيري مي کنند

کربوهيدرات چيست و چه نقشي در سلامت دارد؟

آرژنين Arginine چيست و چه غذاهاي داراي آرژنين هستند؟

مقابله با بيماري هاي مزمن با خوراکي هاي رنگارنگ

درماني خوشمزه براي سرماخوردگي + خواص نارنگي براي زمستان

تاثير شکر و شيرين کننده ها بر احتمال ابتلا به ديابت چقدر است

چرا آجيل ها بهترين ميان وعده هاي سالم براي شما هستند

رژيم غذايي مناسب بيماران هپاتيت C

مصرف قند زياد با بدن شما چه مي کند؟

ويتامين A چه فوايدي براي بدن دارد؟

نکاتي مهم در مورد ويتامين D+ چه کساني نبايد ويتامين D مصرف کنند

علايم مسموميت غذايي + عوامل مسموميت غذايي

فوايد نخود فرنگي چيست؟ +نخود فرنگي را چطور و چه اندازه مصرف کنيم؟

به اين دلايل مهم گاهي غذاي تلخ بخوريد

موز براي اين افراد ممنوع !

عضله سازي و ريکاوري سريع تر بعد از ورزش با اين خوراکي ها

چرا بعد از عمل جراحي بايد آناناس بخوريم

رژيم کتوژنيک چيست؟ + تاثير رژيم کتوژنيک روي پوست

درمان نقرس در طب سنتي

منابع غذايي روي (زينک)

زمان مناسب براي نوشيدن چاي

پيشگيري از سکته مغزي با تغذيه چگونه امکانپذير است؟

عوامل موثر بر پوکي استخوان که کمي عجيب به نظر مي رسند

کمبود فولات چه نشانه هايي دارد؟

با خواص شنبليله و تاثير شگفت انگيز آن بر سلامت بدن آشنا شويد

مبارزه با ابرباکتري ها به کمک سير

ميوه اي براي درمان چاقي

بهترين دمنوش ها براي کاهش کلسترول

سالاد و بايدها و نبايدهاي آن براي افراد با مزاج هاي مختلف