آخرین اخبار

پيشگيري از گرمازدگي با توصيه هاي تغذيه اي تغذيه

پيشگيري از گرمازدگي با توصيه هاي تغذيه اي

  بزرگنمايي:

چه خبر - بهترين توصيه ها براي پيشگيري از گرمازدگي در تابستان

يکي از توصيه‌هاي اصلي براي مقابله با گرمازدگي نوشيدن 10 تا 12 ليوان آب در روز است.
به گفته پزشک و متخصص تغذيه، سارا حسن‌لو گرمازدگي هنگامي اتفاق مي‌افتد که بدن در هواي گرم در معرض کم‌آبي قرار بگيرد. افرادي که فعاليت بدني زيادي دارند و يا بيشتر در فضاي آزاد هستند، بيشتر به گرمازدگي دچار مي‌شوند.
يکي از توصيه‌هاي اصلي براي مقابله با گرمازدگي نوشيدن حداقل 10 تا 12 ليوان آب در روز است. مصرف ميوه و سبزيجاتي که آب فراواني دارند همچون خيار، هندوانه، طالبي و... به تأمين آب بدن کمک مي‌کند. مصرف شربت‌ها مثل خاکشير، سياه‌دانه، آبليمو و... در جلوگيري از گرمازدگي نيز موثر است.
سردرد، بي‌حالي و حالت‌تهوع از نشانه‌هاي گرمازدگي است. گرمازدگي اندام‌هاي زيادي را تحت تاثير قرار مي‌دهد و تنظيم آب و مواد معدني بدن بهم مي‌خورد در نتيجه فعاليت‌هاي روزمره فرد مختل مي‌شود. گرمازدگي براي سنين زير دو سال بيشتر خطرآفرين است اما ممکن است به همه افراد در اثر تعريق زياد آسيب برساند. گرمازدگي ممکن است خطر مرگ را نيز در پي داشته‌باشد.

گرمازدگي،بعد از ورزش

افرادي که کم آب مي‌نوشند، غذاهاي چرب، تند، شور و پرادويه استفاده مي‌کنند و سپس در معرض هواي گرم قرار مي‌گيرند زمينه گرمازدگي را براي خود فراهم مي‌کنند. از عادت‌هاي خوب تغذيه‌اي در اين فصل مصرف سبزيجات و سالاد با آبليمو همراه غذا است. مصرف کردن چاي، قهوه، نوشابه و ساير نوشيدني‌هاي کافئين‌دار به دليل اينکه دفع آب بدن را افزايش مي‌دهد توصيه نمي‌شود. خوردن روزانه يک وعده غذاي سرد مثل نان و پنير مي‌تواند رطوبت بدن را حفظ کند.

بيشتر بدانيد : بخور نخورهاي گرمازدگي

بيشتر بدانيد : رفع گرمازدگي با چند روش سريع خانگي

بيشتر بدانيد : گرمازدگي|به فرد گرمازده آب قند و شربت شيرين ندهيد!


منبع : isna.ir



ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

سبزي ها را چطور مصرف کنيم که خواص خود را از دست ندهند؟

اسراري در مورد شکلات + طرز تهيه ماسک شکلات تلخ براي صورت

کالري دريافتي را با اين ترفند زيرکانه کاهش دهيد

خوردني هاي نارنجي رنگ پاييزي و خواص فوق العاده آنها

دمنوشي براي درمان کبد چرب و چربي خون

بهبود سلامت سالمندان با اين نکات تغذيه اي

خوراکي هايي که خطر سرطان سينه را بالا مي برند

اگر يکي از اين بيماريها را داريد به جاي قرص آب ليمو ترش بخوريد

ويتامين K چيست؟ | عوارض کمبود ويتامين K در بدن را بدانيد

مبتلايان به بيماري ام اس چي بخورند؟

سوزاندن چربي شکم با چند غذاي خوشمزه و سالم

آيا مي توان بخش سالم نان و پنير کپک زده را مصرف کرد؟

دانستي هاي تغذيه در مورد تخم مرغ و اثرات آن ها بر سلامت بدن

عوارض زياده روي مصرف ويتامين A

رژيم غذايي سالم براي بارداري

نارنگي و ديابت | چطور مي توان ديابت را با نارنگي و پرتقال درمان کرد؟

در ايران چه کساني بيشتر افسرده مي شوند و چرا؟

خواص برنج قهوه اي و تفاوت آن با برنج سفيد

عضله سازي بعد از ورزش با اين خوراکي ها

تغييرات لازم براي رژيم غذايي بعد از 40 سالگي

4 ترکيب خوراکي که کاهش وزنتان را ساده تر مي کند

10 گياهي که از مشکلات کليوي پيشگيري مي کنند

کربوهيدرات چيست و چه نقشي در سلامت دارد؟

آرژنين Arginine چيست و چه غذاهاي داراي آرژنين هستند؟

مقابله با بيماري هاي مزمن با خوراکي هاي رنگارنگ

درماني خوشمزه براي سرماخوردگي + خواص نارنگي براي زمستان

تاثير شکر و شيرين کننده ها بر احتمال ابتلا به ديابت چقدر است

چرا آجيل ها بهترين ميان وعده هاي سالم براي شما هستند

رژيم غذايي مناسب بيماران هپاتيت C

مصرف قند زياد با بدن شما چه مي کند؟

ويتامين A چه فوايدي براي بدن دارد؟

نکاتي مهم در مورد ويتامين D+ چه کساني نبايد ويتامين D مصرف کنند

علايم مسموميت غذايي + عوامل مسموميت غذايي

فوايد نخود فرنگي چيست؟ +نخود فرنگي را چطور و چه اندازه مصرف کنيم؟

به اين دلايل مهم گاهي غذاي تلخ بخوريد

موز براي اين افراد ممنوع !

عضله سازي و ريکاوري سريع تر بعد از ورزش با اين خوراکي ها

چرا بعد از عمل جراحي بايد آناناس بخوريم

رژيم کتوژنيک چيست؟ + تاثير رژيم کتوژنيک روي پوست

درمان نقرس در طب سنتي

منابع غذايي روي (زينک)

زمان مناسب براي نوشيدن چاي

پيشگيري از سکته مغزي با تغذيه چگونه امکانپذير است؟

عوامل موثر بر پوکي استخوان که کمي عجيب به نظر مي رسند

کمبود فولات چه نشانه هايي دارد؟

با خواص شنبليله و تاثير شگفت انگيز آن بر سلامت بدن آشنا شويد

مبارزه با ابرباکتري ها به کمک سير

ميوه اي براي درمان چاقي

بهترين دمنوش ها براي کاهش کلسترول

سالاد و بايدها و نبايدهاي آن براي افراد با مزاج هاي مختلف