آخرین اخبار

طبع چاي + اهميت مصرف ادويه ها تغذيه

طبع چاي + اهميت مصرف ادويه ها

  بزرگنمايي:

چه خبر - طبع و خواص چاي

چاي داراى طبيعت گرم وخشک است. ماده اصلى موجود در گياه چاى علاوه بر آنتى اکسيدان ها، تئين است.قرار گرفتن بيش از سه تا پنج دقيقه تفاله چاى در آبجوش، باعث آزاد شدن بيش از حد تئين مي شود که بروز يبوست را در پي دارد؛ به همين دليل توصيه مي شود از چاي تازه دم استفاده کنيد.
چاى سياه و سبز و سفيد، عملا از يک گياه به دست مى آيد. چاى سبز فراورى نشده است ولى چاى سياه تخمير وفراورى شده است.چاى سفيد هم، گل درخت چاى است. پس يادتان باشد تفاله چاي را بعد از سه دقيقه دم کردن از قوري خارج کنيد تا به جاي چاي، سموم وارد بدن نکنيد. توصيه مي شود چاي را کم و کمرنگ بنوشيد و از نوشيدن افراطي آن بپرهيزيد.

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : بهترين چاي ها براي بهبود سيستم ايمني و آرامش در پاييز

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : چاي نوشيدن چه مزيت هايي براي بدن دارد؟ + خواص انواع چاي

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : زياده روي در مصرف چاي باعث اين بيماري هاي مي شود

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : چرا مي گويند چاي ايراني بهتر از چاي خارجي است؟

آيا ادويه براي افزايش خواص ماده غذايي به خوراک اضافه مي شود؟

ادويه,انواع ادويه,خواص ادويه

ادويه بخشي از يک گياه معطر است که مي تواند شامل تنه درخت (دارچين)، ميوه (فلفل سياه) يا دانه (جوزهندي) گياه باشد. از ادويه به صورت درسته، خرد يا پودر شده به عنوان طعم دهنده، رنگ دهنده و نگه دارنده استفاده مي شود. ادويه و گياهان معطر علاوه بر اين که مقدار کمي ويتامين، املاح و فيبر به غذا اضافه مي کند، حاوي ترکيبات آنتي اکسيداني مختلفي نيز است که مي تواند از سلول هاي بدن در مقابل راديکال هاي آزاد محافظت کند.
از جمله اين ترکيبات مي توان به فنيل پروپانوئيدها، ترپن ها، فلاونوئيدها و آنتوسيانين اشاره کرد. امروزه از ادويه به عنوان رنگ دهنده و طعم دهنده در صنعت مواد غذايي نيز استفاده مي شود. علاوه بر اين، ادويه اين قابليت را دارد که به عنوان نگه دارنده به منظور از بين بردن ميکروب هاي مضر يا جلوگيري از رشد آن ها در بسياري از مواد غذايي مانند گوشت فراوري شده به جاي مواد نگه دارنده شيميايي و مصنوعي استفاده شود. در طب سنتي ايران افزودن ادويه به غذا به دلايل مختلفي صورت مي گيرد که شامل موارد زير است:افزودن ادويه به غذاي بي مزه تا طعم آن براي فرد لذت بخش شود. مانند افزودن نمک به غذا . براي از بين بردن طعم بدي که در غذا وجود دارد مانند اضافه کردن ميخک.
براي ايجاد رنگ خوشايند در غذا مثل زعفران و زردچوبه، براي برطرف کردن سردي غذا مانند استفاده از زنجبيل يا فلفل در غذا،براي از بين بردن نفخ غذا، مانند زيره و براي سهولت هضم غذا مانند استفاده از دارچين.

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : از بين بردن چربي شکم با 5 ادويه تند و تيز

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : 8 ادويه که بهترين جايگزين براي نمک هستند

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : ادويه اي مفيد براي کم خوني


منبع : khorasannews.com



ارسال نظر شما

Protected by FormShield

اخبار خواندنی

خواص شير کاکائو و برخي عوارض شير کاکائو

خواص دارويي زرشک + ميزان مصرف زرشک چقدر است؟

مقدار شير و لبنيات مورد نياز بدن کودکان چقدر است؟

معرفي 22 ميان وعده جديد و کم کالري

کاهش سريع فشار خون با نوشيدني معجزه آساي زنجبيل و سير

پيشگيري از پوکي استخوان با مصرف پروتئين کافي

درمان پوکي استخوان و خستگي زودرس با معجون شير و پودر سنجد

اين 2 عادت غذايي عمرتان را کوتاه مي کند

خواص آب گيلاس از عضله سازي تا بهبود خواب

مزاياي سلامت روغن فلفل سياه از درمان عفونت تا کاهش کلسترول

خواص تخمه کدو تنبل، از افزايش ميل جنسي تا درمان يبوست

مواد غذايي مناسب براي مصرف در فصل بهار

ميزان کالري بيسکويتها چقدر است؟ از بيسکويت مادر تا ساقه طلايي

دم کرده آويشن شيرازي و پونه چه خواصي دارد؟

اگر روزي 2 عدد خرما بخوريد چه اتفاقاتي در بدن شما مي افتد؟

غذاهايي که فکرش را نمي کنيد شما را بي خواب کنند

گردو بر هر درد بي‌درمان دواست!!

بخور نخور هاي وعده شام

خواص نبات در طب سنتي و درمان بيماري ها

بهترين ساعت روز براي جذب ويتامين هاي مختلف چه ساعتي است؟

درمان کمر درد و سياتيک در طب سنتي با شربت گل گندم

زنجبيل تقويت کننده نيروي جنسي يا دشمن آن؟

پاکسازي کبد و دفع سنگ کيسه صفرا با سرکه انگبين

هشدار ناخن ها در مورد کمبود هاي رژيم غذاييتان

کاهش وزن با ليمو و زنجبيل

ارتباط نمک يددار با افزايش فشار خون

سم زدايي بدن در هواي آلوده با اين خوراکي ها

اين خوراکي ها بيشتر از تخم مرغ پروتئين دارند

چرا هر چه مي خورم چاق نمي شوم

آلرژي بهاره با اين 7 خوراکي بدتر مي شود

فوايد سير براي کودکان

بهترين سبزي ها براي کاهش وزن

مکمل ها را بهتر است چه زماني مصرف کنيم

کنترل فشار خون با لبو

کاهش التهاب و پيشگيري از ديابت و آرتروز با اين خوراکي ها

خام گياهخواري را به اين 7 دليل ترک کنيد

چطور هوس شديد شيريني خوردن را ترک کنيم؟

تاثير شگفت انگيز آجيل در رژيم غذايي کودکان

کدام سبزيجات از ابتلا به کبد چرب پيشگيري مي کنند

بهترين صبحانه رژيمي براي کاهش وزن

درمان سردرد شديد با پوست موز

مصرف کره بادام زميني مفيد است يا مضر

روش صحيح مصرف دانه چيا براي کاهش وزن و کاهش فشار خون

عوارض رژيم هاي سم زدايي براي سلامت

خواص پوست ليموترش از ميوه اش بيشتر است

نکاتي که هنگام مصرف ميوه ها بايد رعايت کنيد

اصول رژيم غذايي براي کنترل وزن در نوروز

تاثير مصرف گوشت بر ابتلا به کبد چرب

صاف کردن شکم با خوراکي هاي ضد نفخ

پاکسازي ريه ها بعد از خانه تکاني با اين خوراکي ها