شب يلدا امسال پودينگ هندوانه و گلاب درست کنيد
شيريني پزي
بزرگنمايي:
شب چله امسال پودينگ هندوانه و گلاب درست کنيدمواد لازم براي پودينگ هندوانه و گلاب براي شب يلدا
آب هندوانه : 5 پيمانه ( 800 ميلي ليتر )
آرد ذرت : نصف پيمانه ( 60 گرم )
شکر ( دانه ريز ) : 1 پيمانه ( 150 گرم )
گلاب : 2 قاشق سوپخوري ( 28 ميلي ليتر )
آب ليموترش : 2 قاشق سوپخوري ( 28 ميلي ليتر )
شکلات تخته اي تيره ( درشت رنده شده ) : 100 گرم
دارچين ( پودر شده ) : نصف قاشق چايخوري (1/5 گرم)
خامه ( فرم گرفته ) : يک و نيم پيمانه ( 300 گرم )
خلال پسته : نصف پيمانه ( 70 گرم )
طرز تهيه پودينگ هندوانه و گلاب براي شب چله
آب هندوانه را به تدريج به آرد ذرت اضافه کرده و مخلوط کنيد تا يکدست شود.
سپس شکر را افزوده و داخل قابلمه مناسبي بزيزيد.
روي حرارت ملايم قرار داده، هم بزنيد تا کمي غليظ شود.
گلاب و آب ليموترش را نيز اضافه کرده، از روي حرارت برداريد و در ظرف هاي تک نفره مورد نظر بريزيد و در يخچال قرار دهيد تا کاملاً خنک شوند.
سپس 2/3 از شکلات را روي پودينگ ها ريخته، دارچين را روي آن بپاشيد و خامه را روي آن بريزيد.
باقيمانده شکلات را روي خامه پاشيده و با خلال پسته تزئين و سرو کنيد.
منبع : آشپزي آسان
-
۱۸ آذر ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۱:۲۰ ق.ظ
-
۶۵۳ بازدید
-
-
چه خبر