مسما انار و بادمجان، يک غذاي باکلاس براي شب چله!!
آشپزي
بزرگنمايي:
مسما انار و بادمجان براي شب يلدامواد لازم براي مسما انار و بادمجان شب يلدا :
گوشت مرغ :400 گرم
دانه انار : 1 پيمانه
آب انار : 2 پيمانه
پياز متوسط : 1 عدد
روغن : 2 قاشق سوپخوري
بادمجان قلمي :3 عدد
روش تهيه مسما بادمجان و انار براي شب يلدا :
پياز را پوست کنده و ريز خرد کنيد؛ بعد در تابه اي مقداري رروغن بريزيد و روي حرارت بگذاريد وقتي روغن داغ شد پياز را سرخ کنيد و پس از برشته شدن آن را از روغن دراورده به کناري بگذاريد.
مرغ را در روغن داغ در تابه گذاشته و سرخ کنيد. بهتر است هنگام سرخ کردن درتابه را بگذاريد تا مرغ بهتر سرخ شود. مي توانيد کمي نمک و فلفل هم به مرغ اضافه کنيد تا طعم دار شود.
پس از سرخ شدن مرغ دانه هاي انار را هم به تابه اضافه کنيد و پس از کمي تفت دادن پياز سرخ شده را هم افزوده و خوب مخلوط کنيد.
حالا نوبت اضافه کردن ادويه نمک و فلفل سياه است پس از کمي تفت دادن مواد داخل تابه، مي توانيد آب انار را اضافه کرده و در ظرف را بگذاريد تا با حرارت کم آرام آرام بپزد و جا بيفتد.
بادمجان ها را پوست کنده ،نمک زده و کناري بگذاريد.
بعد از حدود 20 دقيقه آنها را با دستمال خشک کنيد و در تابه اي با مقداري روغن سرخ کنيد.
20 دقيقه مانده به آخر پخت ،بادمجانهاي سرخ شده را به خورش اضافه کنيد و اجازه دهيد تا خورش جا بيفتد.
نکته 1 : اگر آب انار در دسترس نبود مي توانبد 2 قاشق سوپخوري رب انار غليط اضافه کنيد.
نکته 2 : ادويه خورشي شامل زيره سياه زنجبيل جوز هندي فلفل قرمز زردچوبه و فلفل سياه است همينطور اگر دانه هاي انار ترش بود ميتوانيد کمي شکر به آن اضافه کنيد.
منبع : funpatogh.com
-
۱۶ آذر ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۰:۳۸ ب.ظ
-
۶۳۴ بازدید
-
-
چه خبر