بزرگنمايي:
پاي ماهي، غذاي جديدي که مي توانيد با ماهي درست کنيد
اگر عاشق ماهي هستيد و هميشه به دنبال دستور غذاهاي جديد و متنوع با ماهي هستيد، پاي ماهي را امتحان كنيد. اين پاي، هم يك شام سبك است هم يك پيش غذاي كلاس بالا و مناسب براي مهماني هاي شيك و مجلسي.
مواد لازم براي پاي ماهي براي 4 نفر
ماهي سفيد : 500 گرم
ماهي سالمون : 250 گرم
ميگو : 250 گرم
هويج : 2 عدد
ساقه کرفس : 2 عدد
جعفري خرد شده : 2 ق س
پنير چدار رنده شده : 1 پيمانه
آرد سفيد : 2 قاشق سوپ خوري
آبليمو : 1 قاشق سوپ خوري
سيبزميني : 1 کيلوگرم
کره : 50 گرم
شير : 4 /1 پيمانه
نمک و فلفل : به ميزان لازم
طرز تهيه پاي ماهي :
سيبزمينيها را بپزيد، پوستشان را بگيريد، آنها را داخل يک ظرف بريزيد و به کمک گوشتکوب له شان کنيد. کره، شير و مقداري نمک و فلفل هم اضافه کرده ، خوب هم بزنيد تا پوره سيبزميني آماده شود.
ماهي ها و ميگو را پاک کرده ، آنها را خرد کنيد. در يک کيسه نايلوني تکه هاي ماهي، ميگو و آرد را بريزيد و خوب تکان دهيد تا کاملا آغشته به آرد شوند، سپس آنها را داخل يک ظرف بريزيد. نمک، فلفل و آبليمو هم داخل ظرف بريزيد و تکههاي ماهي و ميگو را کاملا آغشته به مواد کنيد.
يک ظرف مناسب براي پاي انتخاب کنيد، سپس تکههاي ماهي و ميگو را داخل آن بچينيد. هويج را بشوييد، پوست آن را بگيريد و سپس رنده کنيد. کرفس را هم بعد از شستوشو رنده کنيد. حالا کرفس و هويج خرد شده را روي تکههاي ماهي و ميگو بريزيد. پنير و جعفري را هم روي مواد بريزيد.
در انتها پوره سيب زميني را با قاشق روي مواد بريزيد، فر را با دماي 180 درجه سانتي گراد روشن کنيد و ظرف را به مدت 40-35 دقيقه داخل فر قرار دهيد تا ماهي و ميگو کاملا بپزد و پاي آماده شود.
منبع : ashpazi.hmg.ir