در عرض 3 روز يک خيار شور خوش طعم و عالي درست کنيد
آشپزي
بزرگنمايي:
چطور در عرض 3 روز خيارشور درست کنيم؟
چند سال قبل من به دنبال اين بودم که دستور درست کردن چاشنيهاي غذاي جديدي را پيدا کنم. در يک کتاب آشپزي به بخش ترشيها رسيدم و يک دستور درست کردن ترشيهاي يخچالي توجهي من را جلب کرد. در آن دستور خيارها داخل يک ظرف قرار داده شده به همراه آب نمک و ادويههاي مختلف و در يخچال فقط به مدت 3 روز قرار داده ميشد، نيازي به هيچگونه تخمير و کنسرو کردني نبود. چنين فرآيند سادهاي امتحانش سخت نبود.
واقعا ترشيهاي خوشمزهاي بودند که از ترکيب مرموز نمک، آب، سرکه به دست آمده بود و ترشيها هر زمان خورده ميشدند بسيار لذيذ و ترد بودند.
مواد لازم براي تهيه خيارشور فوري :
سير : 2 بته
شويد خرد شده : به مقدار لازم
ادويههاي ترشي :نصف قاشق چاي خوري ( چه خريداري شده از فروشگاه يا دست ساز خانگي )
فلفل سياه : نصف قاشق چاي خوري
5-6 عدد خيار کوچک که برش داده شده باند
سرکه سفيد : نصف فنجان
نمک دريايي يا مخصوص ترشي : يک قاشق غذاخوري
نحوه آماده سازي خيارشور فوري :
سير، شويد، ادويههاي مختلف ترشي و فلفل را داخل يک ظرف ليتري قرار دهيد.
برشهاي خيار را درون آن قرار دهيد و قرارگيري آنها بايد در کنار هم بايد بدون فضا و محکم باشد.
سرکه سفيد و نمک را ترکيب کنيد و در يک ظرف مخصوص به مدت يک دقيقه در مايکروويو گرما دهيد تا نمک حل شود.
اين ترکيب را بالاي خيارها ريخته، روي آن آب اضافه کنيد و در ظرف را کاملا محکم ببنديد.
اجازه دهيد به همين حالت 24 ساعت باشد. حداقل 3 روز و تا 2 تا 3 ماه در يخچال نگه داريد. خيارها تغيير رنگ و مزه خواهند داشت.
منبع: سيمرغ
-
۲۴ آبان ۱۳۹۴ - ۰۱:۰۱:۲۴ ب.ظ
-
۱۰۷۷ بازدید
-
-
چه خبر