پيشگيري از چاقي سرطان و بيماري قلبي با اين غذاهاي قليايي
سه شنبه 14 فروردين 1397 - 9:16:08 AM
چه خبر - پيشگيري از چاقي سرطان و بيماري قلبي با اين غذاها

گفته مي شود که غذاهاي فراوري شده Ph بدن را تغيير مي دهند و زماني که Ph خيلي اسيدي شود سيستم ايمني بدن تحت تاثير قرار گرفته و خطر بروز سرطان، چاقي و بيماري هاي قلبي به طور قابل توجهي افزايش پيدا مي کند. بدن زماني که pH قليايي باشد در سلامت قرار دارد. بنابراين براي اينکه خاصيت قليايي بودن بدن حفظ شود و خطر بروز بيماري هاي مختلف کاهش پيدا کند، لازم است به اندازه مناسب غذاهاي قليايي مصرف کنيم.
در ادامه به 15 نمونه از بهترين غذاهاي قليايي اشاره مي کنيم.

پيشگيري از چاقي سرطان و بيماري قلبي با اسفناج

اسفناج در گروه سبزيجات داراي برگ سبز قرار مي گيرد که مي تواند راديکال هاي آزاد را از بدن حذف کند،به بهبود حافظه کمک مي کند و قلب را تقويت مي کند. به علاوه اسفناج به عملکرد مغز نيز کمک مي کند و حاوي کلسترول و چربي کم است، اما سرشار از ويتامين A، C، K، B6، منيزيم، کلسيم، پتاسيم، آهن، روي و نياسين niacin يا ويتامين B3 است.

پيشگيري از چاقي سرطان و بيماري قلبي با ليمو

آب ليمو مي تواند خطر بروز سکته مغزي را کاهش داده و به علاوه براي درمان سنگ هاي کليه موثر است. همچنين ليمو ضد سرطان است و از فشار خون بالا و يبوست پيشگيري مي کند. ليمو سرشار از ويتامين E، A، C، B6 و مواد معدني ديگر مانند روي، کلسيم، پتاسيم، مس و ريبوفلاوين riboflavin يا ويتامين B2 است.

پيشگيري از چاقي سرطان و بيماري قلبي با کينوا Quinoa

 پيشگيري از چاقي سرطان و بيماري قلبي با اين غذاهاي قليايي

کينوا سرشار از پروتئين است و دو برابر ديگر غلات فيبر دارد. کينوا داراي منگنز، منيزيم، ويتامين B2، ليزين lysine و آهن است و مي تواند کلسترول بالا و قند خون بالا را کاهش دهد.

*کينوا Quinoa : کينوآ گياه بومي کوه‌هاي آند در بوليوي، شيلي و پرو، بسيار خوش هضم و منبع غني از پروتئين، آهن، فسفر، انواع ويتامين‌ها و امگا3 است. اين گياه قدمتي بيش از پنج‌هزار سال دارد و اکنون نيز در آمريکاي جنوبي در سطح وسيعي در حال کشت است.

*ليزين lysine : نوعي آمينو اسيد است که در بدن ساخته نمي شود و بايد از طريق رژيم غذايي جذب شود.

پيشگيري از چاقي سرطان و بيماري قلبي با برگ چغندر

برگ چغندر مي تواند سطح قند خون را کاهش داده و سلامت قلب و عروق را بهبود بخشد. اين برگ مي تواند با ويروس ها، راديکال هاي آزاد و باکتري هاي مضر مبارزه کند.

پيشگيري از چاقي سرطان و بيماري قلبي با گندم سياه

اين نوع گندم براي سلامت قلب مفيدتر است، انرژي را افزايش داده و از ديابت پيشگيري مي کند. گندم سياه يک غذاي کامل براي زمستان است زيرا بدن را گرم مي کند. گندم سياه سرشار از ويتامين، پروتئين و آهن است.

پيشگيري از چاقي سرطان و بيماري قلبي با ملون

ملون مي تواند سموم را از بدن حذف کند و به بدن آبرساني کند. ملون داراي pH به اندازه 8.5 است.

پيشگيري از چاقي سرطان و بيماري قلبي با روغن زيتون

روغن زيتون سطح قند خون را تنظيم کرده و احتمال بروز بيماري قلبي را کاهش مي دهد. روغ زيتون سرشار از آنتي اکسيدان، اسيدهاي چرب تکي غير اشباع و ويتامين E است.

پيشگيري از چاقي سرطان و بيماري قلبي با موز

موز به خاطر تنظيم سطح قند خون، محافظت از قلب و هضم بهتر غذا معروف است. موز حاوي مقدار زيادي پتاسيم، منيزيم، ويتامين B و منگنز است.

پيشگيري از چاقي سرطان و بيماري قلبي با تخم کتان

تخم کتان مي تواند التهاب را کاهش دهد، گرگرفتگي هاي دوران يائسگي را کنترل کند و سلامت قلب را تنظيم کند. تخم کتان سرشار است از فيبر، ويتامين E و آنتي اکسيدان.

پيشگيري از چاقي سرطان و بيماري قلبي با گل کلم پيشگيري از چاقي سرطان و بيماري قلبي با اين غذاهاي قليايي

گل کلم نيز داراي مقدار زيادي ويتامين B2، پتاسيم، منيزيم، تيامين thiamin يا ويتامين B1، منگنز و ويتامين K است. اين سبزي به بهبود سلامت قلب کمک کرده و داراي خواص ضد التهابي است.

پيشگيري از چاقي سرطان و بيماري قلبي با آووکادو

آووکادو سطح کلسترول خون را کنترل کرده و جذب مواد مغذي را از سبزيجات و ميوه ها بهبود مي بخشد. آووکادو سرشار از فيبر، مواد مغذي و اسيدهاي چرب غير اشباع تکي مي باشد.

پيشگيري از چاقي سرطان و بيماري قلبي با انگور

انگور به کاهش اضطراب و فشار خون بالا کمک مي کند و همچنين خطر بروز سرطان هايي مانند سرطان ريه، پروستات، روده، مري، پانکراس، رحم و دهان را کاهش مي دهد.

پيشگيري از چاقي سرطان و بيماري قلبي با هويج

هويج به بهبود بينايي کمک کرده و عملکرد مغز را بهبود مي بخشد و از آنجايي که سرشار از بتاکاروتن است از آسيب هاي ناشي از راديکال هاي آزاد پيشگيري مي کند. هويج سرشار از فيبر، پتاسيم، آهن و ويتامين هاي ديگري مانند ويتامين K، A، C و B8 است.

پيشگيري از چاقي سرطان و بيماري قلبي با کلم بروکلي

اين سبزي گردش خون را بهبود بخشيده و از آنجايي که داراي آهن است به سلامت استخوان ها، کاهش سطح کلسترول و حفظ سلامت قلب کمک مي کند. به علاوه بروکلي مي تواند با سرطان مقابله کند و سرشار از فيبر، مس، پتاسيم و ويتامين K، B6، C و E است.

پيشگيري از چاقي سرطان و بيماري قلبي با توت ها

اين ميوه هاي قليايي جنگلي به حفظ سلامت پوست کمک مي کنند و مي توانند فرايند پيري را آهسته کرده و باعث تقويت حافظه مي شوند.


منبع: سيمرغ

http://www.CheKhabar.ir/News/98663/پيشگيري از چاقي سرطان و بيماري قلبي با اين غذاهاي قليايي
بستن   چاپ