کشف راه حل آب نشدن بستني
جمعه 10 فروردين 1397 - 11:04:24 AM
چه خبر - راه حل آب نشدن بستني کشف شد

محققان دانشگاه Guelph در کانادا راه حلي يافته اند که از آب شدن بستني جلوگيري مي کند. پوست موز قديمي فيبرهاي ريزي به نام سلولز دارد. با افزايش اين ماده به بستني، محصول حاضر خامه اي تر، خوش طعم تر و البته ماندگار تر مي شود.
اين فيبرهاي طبيعي هزاران بار نازکتر از قطر موي انسان هستند. اين ماده سبب مي شود بستني طعم بهتري داشته باشد و علاوه بر آن چربي هاي ماده غذايي را از بين مي برد. به اين ترتيب بستني ماده غذايي سالم تري خواهد شد.
رابين زولوآگا گالاگو در اين باره مي گويد: يافته هاي ما نشان مي دهد نانوفيبرهاي سلولزي موز کيفيت بستني را افزايش مي دهد. به خصوص اين فيبرها سبب مي شود اين ماده غذايي حجيم تر و دير تر آب شود.
با چند تغيير کوچک در فرايند توليد مي توان اين فيبر را به بستني افزود.


منبع: mehrnews.com

http://www.CheKhabar.ir/News/97476/کشف راه حل آب نشدن بستني
بستن   چاپ