چند ترفند مهم آشپزخانه اي براي کدبانوها
پنجشنبه 2 فروردين 1397 - 2:16:24 PM
چه خبر - 3 نکته مهم براي ترفندهاي خانه داريتازه نگه داشتن سبزي ها

اگر گياهان نرم و لطيفي مانند ريحان، جعفري و گشنيز را در کيسه پلاستيکي يا ظرف نگهداري کنيد، اين کار باعث پوسيده شدن و گنديدگي آن مي‎شود. بعد از شستن و آبکش کردن سبزي ها، آن‎ها را روي يک حوله پخش کنيد تا رطوبت‎شان گرفته شود. سپس آن‎ها را به يک ظرف شيشه‏اي دهان گشاد که حدود دو سانتي‌متر آب ته آن ريخته‎ايد انتقال دهيد، مثل گلي که در گلدان مي‎گذاريد. ريحان بايد بيرون از يخچال بماند تا برگ‎هايش تيره نشود.

باز کردن موز

هميشه موز را از سرش باز مي کنيد و پوست مي‌گيريد، خيلي وقت‎ها اين شيوه درست است اما گاهي به موز سرسختي برمي‌خوريد که نمي‎خواهد پوستش باز شود و اگر نخواهيد از کارد يا چاقو استفاده کنيد در پايان موزي داريد که در اثر کشمکش شما له شده است. حقيقت اين است که ميمون ها موز را از ته آن پوست مي گيرند و از آن جا که آن ها در اين زمينه خبره هستند، بهتر است شيوه آن ها را به کار ببريد! کافي است موز را سروته کنيد و نيشگوني از ته آن بگيريد تا از پوستش جدا شود، اين هم يک ترفند!

پوست کندن سيب زميني پخته

وقتي سيب‏ زميني را با چاقو پوست مي‎‏کنيد، بخشي از سيب‎زميني همراه پوست آن جدا مي‎شود. اما راه ديگري هم وجود دارد؛ مثل هميشه سيب‎زميني را بشوييد، سپس دور تا دور کمر سيب زميني خراشي ايجاد کنيد و آب پزش کنيد البته نه تا حدي که خيلي نرم شود و سپس آن را با آب سرد آبکشي کنيد و با انگشتانتان پوستش را از دو طرف بکشيد. تمام!


منبع : tebyan.net

http://www.CheKhabar.ir/News/95906/چند ترفند مهم آشپزخانه اي براي کدبانوها
بستن   چاپ