چگونه قند خون را با جوانه ها پايين بياوريم؟
پنجشنبه 2 فروردين 1397 - 9:15:51 AM
چه خبر - کنترل قند خون ديابتي ها با جوانه هاي خام

جوانه‌ها، دانه‌هايي هستند که شروع به رشد کرده‌اند و درواقع به گياهان کاملا نورس تبديل شده‌اند. فرآيند جوانه زدن يا رشد کردن معمولا پس از کاشتن دانه‌ها و چندين ساعت آب‌رساني به آن‌ها شروع مي‌شود. در ادامه اين دانه‌ها يا بذرها در معرض ترکيبي از دما و رطوبت مناسب قرار مي‌گيرند و به مدت 2 تا 7 روز به رشد خودشان ادامه مي‌دهند.
محصول نهايي معمولا جوانه‌اي است که 2 تا 5 سانتي‌متر طول دارد. بسياري از انواع مختلف دانه‌ها مي‌توانند به‌عنوان جوانه مصرف شوند. رايج‌ترين انواع جوانه‌ها نيز به ترتيب زير هستند:
- جوانه‌هاي حبوباتي: عدس، نخود فرنگي، نخود، لوبيا قرمز، لوبيا سياه و لوبيا چيتي.
- جوانه‌هاي غلات: برنج قهوه‌اي، گندم سياه، کينوا و جو.
- جوانه‌هاي سبزي: تربچه، کلم بروکلي، چغندر و کرفس.
- جوانه‌هاي دانه و مغز: بادام، دانه کدو تنبل، دانه کنجد و دانه آفتابگردان.
انواع جوانه‌ها عمدتا به‌صورت خام مصرف مي‌شوند، اما شما مي‌توانيد آن‌ها را قبل از مصرف کمي بپزيد يا تفت بدهيد.

جوانه‌ها بسيار مغذي هستند

کنترل قند خون با جوانه ها

علي‌رغم اين‌که جوانه‌ها کم‌کالري هستند، اما منبع غني و فوق‌العاده‌اي براي دريافت مواد مغذي و ترکيبات گياهي مفيد محسوب مي‌شوند. البته ويتامين‌ها و مواد معدني درون جوانه‌ها، بسته به نوع جوانه، متفاوت هستند. با اين‌ حال، فرآيند جوانه زدن اساسا سطح مواد مغذي درون جوانه‌ها را افزايش مي‌دهد و آن‌ها را سرشار از چنين ترکيباتي مي‌سازد: پروتئين، فولات، منيزيم، ‌فسفر، منگنز، ويتامين C و ويتامين K. براي مثال، چندين مورد از مطالعات علمي نشان داده‌اند که فرآيند جوانه زدن به افزايش پروتئين موجود در جوانه‌ها کمک مي‌کند. همچنين، جوانه‌ها حاوي سطح بالاتري از اسيدهاي آمينه ضروري هستند و سطح بعضي از اسيدهاي آمينه در جوانه‌ها حدود 30 درصد بيشتر از خود محصول نهايي است.
علاوه بر اين‌ها، پروتئين‌هاي موجود در جوانه‌ها اساسا راحت‌تر هضم مي‌شوند. اين ويژگي عمدتا به خود فرآيند جوانه‌زني برمي‌گردد که ميزان ترکيبات ضدتغذيه‌اي را در جوانه‌ها تا 87 درصد کاهش مي‌دهد. ترکيبات ضدتغذيه‌اي، ترکيباتي هستند که توانايي‌هاي بدن براي جذب مواد مغذي از گياهان را ضعيف مي‌کنند.
جوانه‌ها، منبع فوق‌العاده‌اي هم براي دريافت آنتي‌اکسيدان‌ها و ديگر ترکيبات گياهي مفيد محسوب مي‌شوند. مطالعات علمي هم نشان مي‌دهند که غذاهاي تهيه‌شده از جوانه‌هاي لوبيا مي‌توانند مغذي‌تر از غذاهاي ديگر باشند.

جوانه‌ها مي‌توانند به کنترل قند خون کمک کنند

يکي ديگر از فوايد جوانه‌ها اين است که مي‌توانند به کنترل قند خون کمک کنند. بعضي از مطالعات نشان داده‌اند که اين ويژگي تا حدودي مي‌تواند از آن‌جا نشات بگيرد که فرآيند جواه‌زني، ميزان کربوهيدرات‌هاي درون جوانه‌ها را کاهش مي‌دهد. با اين‌ حال، همه مطالعات علمي در اين زمينه اتفاق نظر ندارند.


نظريه ديگر اين است که جوانه‌ها مي‌توانند به تنظيم فعاليت نوعي آنزيم به‌ نام آميلاز کمک کنند که در بدن براي تجزيه و هضم قندها مورد استفاده قرار مي‌گيرد. مطالعات ديگري هم نشان مي‌دهند که مصرف جوانه‌هاي کلم بروکلي در افراد مبتلا به بيماري ديابت نوع 2، سطح انسولين خون و همچنين مقاومت به انسولين را در آنان کاهش مي‌دهد. محققان مي‌گويند که اين اثرات بايد به دليل بالا بودن سطح نوعي آنتي‌اکسيدان به نام سولفورافان در جوانه مورد نظر باشد.

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : کشف علائم عجيب بيماري قند خون!!

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : دارچين ، قهرمان مبارزه با ديابت و قند خون

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : بهترين سبزيجات براي کنترل قند خون ديابتي ها

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : نکاتي مهم درباره تاثير ديابت بر پاها!؟


مبنع: salamatism.com

http://www.CheKhabar.ir/News/95874/چگونه قند خون را با جوانه ها پايين بياوريم؟
بستن   چاپ