جوش صورت و 8 نکته که در مورد آن هرگز نمي دانستيد!
شنبه 26 اسفند 1396 - 2:12:55 PM
چه خبر - 8 نکته‌اي که درباره جوش‌ها نمي‌دانستيد

1 - بسياري از جوان‌ها و نوجوان‌ها تا وضعيت جوش‌هايشان بهتر مي‌شود در مصرف داروها سهل‌انگاري مي‌کنند، در حالي که مصرف داروهاي خوراکي يا موضعي حتي در صورت بهبود کامل، بايد به صورت دوز ادامه‌دار و نگهدارنده تداوم داشته باشد چون تا زماني که فردي استعداد ژنتيکي دارد، پوست آماده جوش‌زدن است. کم‌طاقتي يکي از مهم‌ترين مشکلات است. اثربخشي درمان‌هاي دارويي زمانبر است و 6 ماه تا 1 سال طول مي‌کشد تا نتيجه‌بخش‌بودنش را نشان دهد و نبايد منتظر باشيد داروي آکنه مانند يک مسکن عمل کرده و شما را در عرض 1 ساعت مداوا کند.

2 - مبتلايان مدام جلوي آينه مي‌ايستند و حرص مي‌خورند. اين استرس روند درمان را مختل مي‌کند. توصيه مي‌کنم استرس‌تان را مهار کنيد تا پوست بهتري داشته باشيد.

3 - از مقايسه خود با ديگران بپرهيزيد. درمان خودتان را به ديگران توصيه نکنيد چون اين درمان‌ها در افراد گوناگون يکسان نيستند. برخي داروها مي‌تواند باعث ايجاد عارضه در فردي شود ولي براي ديگري بي‌اثر باشد.

4 - جوش و آکنه را دستکاري نکنيد. قابليت‌ها و ويژگي‌هاي پوست افراد با هم متفاوت است. به همين دليل جاي جوش روي پوست برخي افراد مي‌ماند ولي آنچه نبايد فراموش کرد اين است که مهم‌ترين علت ماندن جاي جوش دستکاري آن است.

5 - تغذيه‌تان را اصلاح کنيد. کسي که جوش مي‌زند بايد عادت خود را بشناسد، مثلا اگر با خوردن شکلات يا فست‌فود جوش مي‌زند بايد از آنها پرهيز کند.

6 - عادت‌هاي نادرست را کنار بگذاريد. اگر شما زمان اصلاح يا بند انداختن صورت فشار کمتري وارد کرده و مدت کوتاهي پوست را تحريک کنيد، به خودتان کمک کرده‌ايد.

7 - کمتر آرايش کنيد. استفاده از مواد آرايشي و بهداشتي به‌خصوص مواد چرب به زياد شدن جوش‌ها منجر مي‌شود. گاهي افراد مبتلا به آکنه با انواع مواد آرايشي و دستکاري سراغ جوش‌ها مي‌روند که اين کار علاوه بر ايجاد زخم و خراشيدگي روي پوست، جوش‌ها را از حالت استريل خارج مي‌کند. همچنين استفاده از موارد آرايشي نامناسب يا کرم‌هاي مرطوب‌کننده يا ضدآفتاب‌هاي معمولي مي‌تواند سبب تشديد آکنه و مقاومت درمان جوش شود.

8 - خبر خوب اينکه ما در علم پزشکي پديده‌اي به نام جوش درمان‌ناپذير نداريم و عنوان درمان‌ناپذير يا غيرقابل‌درمان براي آکنه اشتباه است. با صبوري و پيگيري اين نوع جوش (جوش سرکش) يا آکنه مقاوم به درمان خوب مي‌شود و اصلا مشکل حادي نيست. متخصصان پوست در بررسي آکنه‌ها 4 عامل اصلي را براي درمان در نظر مي‌گيرند؛ ميزان تجمع باکتري‌ها در محل بروز جوش‌ها که نقش مهمي در ايجاد جوش و تشديد آن دارد، وضعيت مجاري پيلوسباسه و ميزان ترشح سبوم و درنهايت هورمون‌ها. وقتي آکنه يک بيمار درمان نمي‌شود، اولين علت آن مي‌تواند بي‌توجهي به يکي از اين 4 عامل باشد.

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : از بين بردن جوش صورت با يک روش سريع و موثر + فيلم

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : درمان جوش صورت با چند بايد و نبايد ساده

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : از بين بردن جوش صورت با درمانهاي کارساز خانگي

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : سه سوته جوش هايتان را درمان کنيد


منبع : salamat.ir

http://www.CheKhabar.ir/News/95516/جوش صورت و 8 نکته که در مورد آن هرگز نمي دانستيد!
بستن   چاپ