ابتلا به پارکينسون با مصرف بيش از حد کلسيم افزايش ميابد
جمعه 25 اسفند 1396 - 10:15:44 AM
چه خبر - افزايش احتمال ابتلا به پارکينسون با مصرف زياد کلسيم

يافته هاي محققان نشان مي دهد، ميزان بيش از حد کلسيم در مغز منجر به تشکيل توده هاي سمي مي شود که علامت بيماري پارکينسون هستند.
محققان دانشگاه کمبريج بريتانيا دريافته اند کلسيم مي تواند تعامل بين ساختارهاي غشايي کوچک درون پايانه هاي مغزي را فراهم سازد که براي سيگنال دهي نوروني در مغز و آلفا سينوکلين Alpha Synvklyyn، پروتئين مرتبط با بيماري پارکينسون، مهم هستند.
وجود ميزان بيش از حد کلسيم يا آلفا سينوکلين ممکن است آغازگر واکنش زنجيره اي باشد که به مرگ سلول هاي مغز منتهي مي شود.
اين يافته ها نشانه گامي ديگر به سوي فهم نحوه و چرايي ابتلا افراد به بيماري پارکينسون است.

ابتلا به پارکينسون با مصرف بيش از حد کلسيم افزايش ميابد

بيماري پارکينسون يکي از بيماري هاي مغزي است و زماني روي مي دهد که پروتئين ها به شيوه اي اشتباه چندين برابر شده و به يکديگر مي چسبند و در نهايت ساختاري موسوم به فيبريل آميلوئيد تشکيل مي شود.
اين رسوبات آميلوئيدي حاصل از آلفا سينوکلين تجمع يافته نشانه بيماري پارکينسون هستند. هنوز مشخص نيست که چگونه آلفا سينوکلين در سلول عمل مي کند.
گبريل کامينسکي شيرل، سرپرست تيم تحقيق، در اين باره مي گويد: آلفا سينوکلين يک پروتئين بسيار کوچک با ساختار بسيار کوچک است و بايد با ساير پروتئين ها يا ساختارها تعامل يابد تا عملياتي شود و بدين ترتيب مطالعه آن دشوار خواهد بود.
در حال حاضر با کمک تکنيک هاي ميکروسکوپي با رزولوشن فوق بالا امکان مشاهده رفتار آلفا سينوکلين وجود دارد. به گفته محققان، يک تعادل عالي بين کلسيم و آلفا سينوکلين در سلول ها وجود دارد و زمانيکه مقدار بيش از حد زياد از هر يک وجود داشته باشد، تعادل بهم خورده و تهاجم آغاز مي شود و منجر به بيماري پارکينسون مي شود.
تشخيص نقش آلفا سينوکلين در فرايندهاي پاتولوژيکي يا فيزيولوژيکي ممکن است به توسعه درمان هاي جديد بيماري پارکينسون کمک کند.


منبع : mehrnews.com

http://www.CheKhabar.ir/News/95416/ابتلا به پارکينسون با مصرف بيش از حد کلسيم افزايش ميابد
بستن   چاپ