از اما استون تا دواين جانسون/سلبريتي هايي که از بيماري هاي روحي رنج مي برند
چهارشنبه 23 اسفند 1396 - 2:14:32 PM
چه خبر - سلبريتي ها در مورد اختلالات روحي خود اعتراف کردند

به ادعاي محققان، شيوع مضر بيماري‌هاي روحي باعث شده است تا مردم کمتر به فکر درمان باشند. اما خوشبختانه در سال‌هاي اخير صحبت کردن در مورد بيماري‌هايي همچون اضطراب، افسردگي و اعتياد باعث شده تا اين مشکلات از گوشه خانه‌ها به اجتماع کشانده شوند. اين اتفاق خوشايندي است زيرا عادي شدن صحبت در مورد اختلالات روحي کمک مي‌کند تا ترس از اذعان به اين بيماري‌ها ريخته شود و مردم شهامت رفتن به سراغ درمان را پيدا کنند.
در همين راستا، بيش از 8 چهره شناخته‌شده و مشهور جهاني به‌طور داوطلبانه در مورد مشکلات روحي خود صحبت کرده‌اند. اين مشکلات از افسردگي پس از زايمان گرفته تا بي‌اشتهايي بيمارگونه تنوع دارد. اما نکته قابل توجه در مورد اين اظهارات اين است که چهره‌هاي سرشناس با اين حرکت خود به مردم عادي اين شهامت را داده‌اند که براي درمان مشکلات خود کمک بگيرند و از اين موضوع هراس يا شرم نداشته باشند.
روح نيز همانند جسم با اختلالاتي همراه مي‌شود که بايد با کمک پزشک متخصص رفع شوند. سخن کوتاه مي‌کنيم و از شما دعوت مي‌کنيم تا اعترافات هنرمندان و چهره‌هاي مشهور بين‌المللي را در ادامه از نظر بگذرانيد.

دواين جانسون : افسردگي

دواين جانسون «راک» نيز پس از چندين ضربه جدي در زندگي دچار افسردگي شد.
او در يکي از مصاحبه‌هاي خود با هاليوود ريپورتر در سال 2014 ميلادي، گفت:
نمي دانستم چرا دلم نمي خواهد کاري کنم. تا پيش از آن هرگز چنين حسي را تجربه نکرده بودم. اما سپس متوجه شدم که اين ها نشانه‌هاي افسردگي هستند.

دواين جانسون

دواين جانسون

اين چهره شناخته شده جهاني در رابطه با افسردگي خود گفته بود:
خوبي صحبت کردن در مورد اختلالات روحي اين است که شما متوجه مي‌شويد تنها نيستيد و اشخاص ديگري هم از چنين مشکلاتي رنج مي‌برند. همين کمک مي‌کند تا به سراغ درمان رفته و ديگران را هم براي کمک گرفتن تشويق کنيد.

دمي لواتو : اختلال دو قطبي، پرخوري عصبي و اعتياد

دمي لواتو نيز داوطلبانه در مورد اختلال دو قطبي، پرخوري عصبي و اعتياد خود صحبت کرده است. اين خواننده مشهور در سال‌هاي اخير مستندي در مورد مشکلات روحي با عنوان «وراي سکوت» ساخته و منتشر کرد که در مورد مشکلات خودش بود. يکي از اختلالاتي که لواتو به آن دچار بوده، گاوگرسنگي (bulimia) يا پرخوري عصبي است که توانسته با کمک متخصصان بر آن فائق بيايد.

دمي لواتو

دمي لواتو

دمي لواتو به رسانه‌ها گفته بود که بسيار مهم است که اگر نشانه‌هاي مشکلات روحي را در وجود خود مي‌بينيم، در مورد آن صحبت کنيم و خجالت را کنار گذاشته و کمک بگيريم. لواتو که در حال حاضر 5 سال است زندگي سالمي را در پيش گرفته همچنين گفته که مي‌توان مشکلات روحي و رواني را پشت‌ سر گذاشت و زندگي موفقي داشت. بوليميا، نوعي پرخوري عصبي است. در اين بيماري فرد ابتدا مقدار زيادي غذا مي‌خورد و سپس با ايجاد استفراغ عمدي يا مصرف ملين يا مدر مي‌کوشد از افزايش وزن خود جلوگيري کند. شيوع اين بيماري در زنان جوان بيشتر است.

کريس ايوانز : اضطراب اجتماعي و صداهاي ذهني

کريس ايوانز نيز بيان داشته که از اضطراب اجتماعي و صداهاي ذهني رنج مي‌برد. او در مصاحبه با مجله رولينگ‌استون گفته که اغلب در مراسم فرش قرمز يا برنامه‌هاي معرفي فيلم دچار اين اضطراب مي‌شود و دوست دارد محل را ترک کند. او براي درمان به مديتيشن و مطالعه نصايح رهبران بودايي روي آورده است. اگر چه اين کارها تا حدي به وي کمک کرده‌اند، اما همچنان از صداهاي ذهني خود رنج مي‌برد.

کريس ايوانز

کريس ايوانز

جمع‌هراسي يا اختلال اضطراب اجتماعي نوعي اضطراب است که با ترس و اضطراب شديد در موقعيت‌هاي اجتماعي شناخته مي‌شود و بخشي از فعاليت‌هاي روزمره شخص را مختل مي‌کند. بعضي از مبتلايان ممکن است هفته‌ها از خانه خارج نشوند يا از بسياري موقعيت‌هاي اجتماعي مانند موقعيت‌هاي شغلي و تحصيلي خود صرف نظر کنند. با توجه به اينکه اين اختلال در بسياري از نقاط جهان چندان شناخته شده نيست و ناشي از اختلالات شخصيتي فرض مي‌شود مبتلايان به هراس اجتماعي معمولاً به خود درماني روي مي‌آورند.

ليزا نيکول : اختلال دوقطبي

در سال 2015 ميلادي، ليزا نيکول در مورد اختلال دوقطبي خود سخن گفت و بيان داشت که اين بيماري سبب شد تا بيش از يک دهه از شغلش کناره‌گيري کند. اين هنرپيشه در دهه 90 ميلادي براي بازي در سريال‌هاي تلويزيوني Ally McBeal و ER مشهور بود. اما در اوايل دهه دو هزار ميلادي، او تصميم گرفت از هاليوود کنار برود. من از آن دوران داروهاي ضد اضطراب مصرف مي‌کردم تا توانستم در سال 2015 ميلادي به دنياي بازيگري باز گردم. اختلال دوقطبي يا افسردگي شيدايي نوعي اختلال خلقي و بيماري رواني است. افراد مبتلا به اين بيماري دچار تغييرات شديد خلق مي‌شوند. اختلال دو قطبي به صورت معمول در آخر دوره نوجواني يا اوائل دوره بزرگسالي تظاهر پيدا مي‌کند.

ليزا نيکول

ليزا نيکول

دوره‌هاي شيدايي از چند روز تا چند ماه به طول مي‌انجامند و معمولاً شدت آنها باعث مي‌شود که بيمار نيازمند درمان جدي به صورت بستري يا همراه با مراقبت زياد باشد. با فروکش کردن علايم، به خصوص در اوايل سير بيماري، معمولاً فرد به وضعيت قبل از بيماري خود برمي‌گردد و به همين دليل بسياري از بيماران يا خانواده‌هاي آنان تصور مي‌کنند بيماري کاملاً ريشه کن شده و ديگر نيازي به ادامه درمان وجود ندارد؛ بنابراين درمان خود را قطع مي‌کنند.

رايان رينولد : اضطراب

رايان رينولد اعتراف کرده که همسرش، بليک لايولي به او کمک کرده تا اضطراب خود را درمان کند.

رايان رينولد

رايان رينولد

رينولد در مصاحبه ماه ژانويه خود بيان داشته که اضطراب و تشويش او در نتيجه بي‌مهري طرفدارانش سبب شده تا بي‌خواب شود و اين همسرش بوده که به وي کمک کرده تا اين شرايط را پشت سر گذاشته و بتواند موفقيت‌هاي فعلي خود را کسب کند.

کارا دلوين : افسردگي

کارا دلوين نيز در دوران نوجواني خود افسردگي شديد داشته است. اين مدل فشن و بازيگر انگليسي نيز در مصاحبه با نشريه ديس مورنينگ گفته که از افسرده بودن خود شرمسار بوده است. اما پس از اينکه فهميده او تنها کسي نيست که بااين بيماري دست‌وپنجه نرم مي‌کند، سعي کرده در مورد افسردگي‌اش صحبت کند.

کارا دلوين

کارا دلوين

کارا دلوين در اين رابطه گفته: اگر شما بياموزيد که خود را دوست داشته باشيد، برايتان مهم نباشد ديگران چه نظر يا عقيده‌اي در مورد شما دارند و فقط دنباله‌روي روياهاي خود باشيد، مي‌توانيد هرآنچه مي‌خواهيد را بدست بياوريد.

کندريک لامار : افسردگي

کندريک لامار نيز در سال 2015 ميلادي در مورد بيماري روحي خود موضع نگرفت. در آن سال، اين هنرمندِ برنده جايزه گرمي اذعان داشت که به افسردگي شديد مبتلا بوده و براي مدت طولاني به خودکشي مي‌انديشيده است.

کندريک لامار

کندريک لامار

کندريک لامار از کشته شدن دوستان خود غمگين بوده و احساس گناه داشته و مي‌خواسته به جاي برگزاري تور کنسرت در مراسم تدفين آنها شرکت کند.

اما استون : اضطراب

اما استون نيز در مورد اختلال اضطراب خود بارها سخن گفته است. او اذعان داشته که در کودکي بارها مورد حملات عصبي قرار گرفته و بشدت مضطرب است. وي حتي هيولاي سبزرنگي که در سن 9 سالگي ترسيم کرده بوده تا اضطرابش را نشان دهد را نيز به نمايش عمومي گذاشت.

اما استون

اما استون

اما استون از متخصصان کمک گرفته تا اين اضطراب را برطرف کند و در اين زمينه نيز تا حد زيادي موفق بوده است و بيماران ديگر نيز خواسته تا اختلال روحي خود را قبول کرده و در جهت درمان آن از هيچ تلاشي فروگذار نکنند.


منبع: bartarinha.i

http://www.CheKhabar.ir/News/95299/از اما استون تا دواين جانسون-سلبريتي هايي که از بيماري هاي روحي رنج مي برند
بستن   چاپ