خواص دانه هندوانه + دانه هندوانه منبع بي نظيري از پروتئين
سه شنبه 15 اسفند 1396 - 9:16:56 AM
چه خبر - خواص دانه هندوانه

زماني که موضوع منابع گياهي براي پروتئين مطرح مي شود، انتخاب هاي بسياري روي ميز قرار مي گيرند. از نخود تا برنج قهوه اي و پودرهاي پروتئين گياهي همگي گزينه هايي خوب براي دسترسي به اين ماده مغذي محسوب مي شوند.
به گزارش livestrong، اما بسياري از منابع پروتئين گياهي از بافتي زبر برخوردار هستند که مي تواند اسموتي و شيک هاي پروتئين تهيه شده از آنها را کمتر اشتها برانگيز سازد. افزون بر اين، نخود و برنج قهوه اي مي توانند موجب ناراحتي معده شوند.
اما چند وقتي است که يک پروتئين گياهي ديگر در کانون توجهات قرار گرفته و اگر همچنان به دنبال يک منبع پروتئين عالي هستيد، اين گزينه را نيز بايد مد نظر قرار دهيد و آن چيزي نيست جز پروتئين دانه هندوانه.
اگر از آن جمله افرادي هستيد که سال ها دانه هاي هندوانه را دور ريخته اند، ممکن است آگاهي از ارزش غذايي آنها و اين که منبع بسيار خوبي براي پروتئين گياهي هستند، شما را شگفت زده کند. افزون بر پروتئين، دانه هاي هندوانه حاوي ويتامين C، منيزيم و چربي هاي تک غير اشباع و چند غير اشباع سالم هستند و از اين نظر به مغزها و دانه هاي خوراکي ديگر شباهت دارند.
افزون بر اين، بسياري از پروتئين هاي گياهي از غلات و حبوبات تهيه مي شوند، در شرايطي که پروتئين دانه هندوانه از خود اين دانه ها توليد مي شود. در نتيجه، اين گزينه اي مناسب براي افرادي است که يک سبک زندگي پائلو (يا هر فرد ديگري که به غلات و حبوبات حساسيت دارد) را دنبال مي کند و قصد دارد از يک منبع پروتئين گياهي استفاده کند.

اهميت جوانه زدن دانه هندوانه

خواص دانه هندوانه + دانه هندوانه منبع بي نظيري از پروتئين

به رغم فوايد دانه هندوانه نبايد آن را بلافاصله پس از تخليه از ميوه مصرف کنيد. همانند بسياري از دانه هاي خوراکي، دانه هاي هندوانه حاوي ترکيبات ضد مغذي، موادي که به عنوان يک مکانيزم محافظتي توسط دانه ها آزاد مي شوند، هستند و بر همين اساس بايد از خوردن مستقيم دانه هاي هندوانه پرهيز کرد. اين ضد مغذي ها مي توانند در جذب مواد مغذي تداخل ايجاد کنند.
براي جوانه زدن دانه هاي هندوانه آنها را يک شب در آب خيس کنيد. سپس اجازه دهيد چند روز همان گونه که مرطوب هستند باقي مانده تا رشد جوانه ها آغاز شود. سپس دانه ها را در فر يا يک دستگاه خشک کن خشک کنيد. پيش از مصرف پوسته سياه دانه ها بايد جدا شود.
اگر به دانه هاي جوانه زده هندوانه دسترسي داريد، مشکلي در مصرف مستقيم آنها نيز وجود ندارد. در غير اين صورت، پودرهاي پروتئين دانه هندوانه را مي توانيد در اسموتي ها، دسرها، يا در ترکيب با شير بادام يا نارگيل به عنوان يک ميان وعده سرشار از پروتئين، مصرف کنيد.

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : آنچه درباره هندوانه نمي دانيد

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : تخمه هندوانه را دور نريزيد


منبع : asriran.com

http://www.CheKhabar.ir/News/94649/خواص دانه هندوانه - دانه هندوانه منبع بي نظيري از پروتئين
بستن   چاپ