کلسترول بد خون خود را با اين غذاها بالا نبريد
جمعه 27 بهمن 1396 - 12:38:43 PM
چه خبر - غذاهايي که باعث بالا رفتن کلسترول بد خون مي شوند

وجود چربي در بدن براي ايجاد اسيدهاي صفراوي، عملکرد قلبي عروقي و مجموعه اي از فرايندهاي بدن ضروري است. مشکل از جايي آغاز مي شود که شما مقادير بيشماري از چربي ها را دريافت کنيد و خود را در معرض خطر ابتلا به هيپوکلسترولمي Hypercholesterolemia يا Hypercholesterolaemia يا همان بالا رفتن سطح کلسترول در خون قرار دهيد.
ليپوپروتئين با چگالي پايين يا همان ال دي ال LDL يا کلسترول بد نوعي چربي است که به عنوان قاتل خاموش هم شناخته شده است. وقتي سطح کلسترول ال دي ال بالاتر از 130 ميلي گرم در دسي ليتر باشد، شما در معرض ابتلا به هيپو کلسترولمي خواهيد بود. البته اين خطر زماني تشديد مي شود که سطح کلسترول خوب يا همان اچ دي ال HDL نيز در مردان کمتر از 35 ميلي گرم در دسي ليتر و در زنان کمتر از 40 ميلي گرم در دسي ليتر باشد.
علائم باليني کلسترول بالا در هر فرد مي تواند متفاوت باشد با اين حال احساس سنگيني يا سوء هاضمه، خستگي، يبوست، بوي بد دهان، التهاب در اندام ها، سرماخوردگي هاي پي درپي، سردرد، بينايي تار و درد قفسه سينه از علائم واضح افزايش کلسترول بد هستند.
در اين ميان، شما ممکن است از تاثيرات برخي مواد غذايي بر افزايش کلسترول بد خون بي خبر باشيد. در ادامه به غذاهايي اشاره مي کنيم که باعث بروز کلسترول بد خون مي شوند.

کلسترول بد خون و لبنيات پرچرب

محصولاتي از قبيل شير غليظ شده، کره و مارگارين و ... سرشار از چربي هاي اشباع هستند و در کساني که کلسترول بد آنها بالاست، مصرف اين نوع محصولات بايد به طور کامل متوقف شود. به جاي لبنيات پرچرب، شما مي توانيد محصولات گياهي مانند شير بادام و شير سويا، و يا لبنيات کم چرب يا بدون چربي را به رژيم روزانه خود اضافه کنيد.

کلسترول بد خون و گوشت قرمز

کلسترول بد خون خود را با اين غذاها بالا نبريد

از مصرف گوشت‌ هاي چرب بپرهيزيد. به جاي گوشت قرمز مصرف گوشت ‌هاي سفيد مانند گوشت مرغ و بوقلمون را وارد رژيم تان کنيد. توجه داشته باشيد که پوست اين گوشت ‌ها را بکنيد. ماهي بخوريد. ماهي آزاد، تن يا ساردين بهترين گزينه ‌اند. اين ماهي ‌ها چرب هستند اما چربي آنها مانند گردو يا بذر کتان مفيد است.

کلسترول بد خون و مواد غذايي آماده و صنعتي

بيشتر غذاهاي آماده و صنعتي به خصوص آن ‌هايي که گرم مي ‌شوند، با روغن‌هاي هيدروژنه و اسيدهاي چرب ترانس تهيه و باعث افزايش کلسترول بد خون خواهد شد. از مصرف مواد غذايي خيلي چرب و خيلي شيرين و به ويژه آن ‌هايي که حاوي روغن‌ هاي هيدروژنه هستند بپرهيزيد.

کلسترول بد خون و قندهاي تصفيه شده و نشاسته

قندها و کربوهيدرات ‌هاي هاي تصفيه شده مانند برنج سفيد، نان ‌ها و پاستاهاي تهيه شده از آرد سفيد ميزان کلسترول خوب خون را کاهش مي ‌دهند. براي شما که کلسترول خونتان بالاست توصيه مي ‌شود از مصرف اين مواد غذايي بپرهيزيد. شما بايد نان‌ هاي سبوس ‌دار مصرف کنيد.

کلسترول بد خون و کره

کره، مايونز، مارگارين ‌ها حاوي ميزان زيادي چربي هستند، با اين حال روغن ‌هايي مانند روغن زيتون، روغن کانولا حاوي چربي‌هاي سالمي هستند که قلب شما را در وضعيت بهتري نگه مي‌دارند. در هر صورت از مصرف مواد غذايي چرب بپرهيزيد.

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : کلسترول بد و کلسترول خوب يعني چه؟

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : کاهش کلسترول خون با روش هاي طبيعي

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : 6 توصيه ساده اما مهم براي كاهش كلسترول بد

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : 5 خوراکي براي کاهش کلسترول بد خون


منبع : avayesalamati.com

http://www.CheKhabar.ir/News/92247/کلسترول بد خون خود را با اين غذاها بالا نبريد
بستن   چاپ