اتفاقي مثبتي که خشايار الوند را ذوق زده نکرد !
سه شنبه 24 بهمن 1396 - 6:48:24 AM
چه خبر - براي فردي که به وظايف طبيعي خود عمل مي‌کند چرا بايد کف و سوت بزنيم؟

اين نويسنده در گفت‌وگو به پخش زنده اختتاميه جشنواره فيلم فجر از تلويزيون اشاره و بيان کرد:
پخش اين مراسم به دليل اينکه سال‌هاي قبل پخش نشده يا با تاخير به روي آنتن رفته، به چشم آمده است. ضمن اينکه در اين مدت برنامه «هفت» هم از تلويزيون پخش شد و زمان زيادي را به فيلم‌ها اختصاص داد. صداوسيما با پخش مراسم اختتاميه جشنواره فيلم فجر به وظيفه خود عمل کرده است؛ بنابراين چندان جاي خوشحالي ندارد زيرا از صداوسيما اين انتظار مي‌رود که به سينما توجه کند و برنامه‌هايي در اين راستا بسازد. نمي‌شود که مجري پشت تريبون خود برود و فيلم‌ها را همراه منتقد ريز ريز کند و بعد بگويد فيلم‌ها راببينيد؛ همين فيلم‌ها زمان اکران اگر بخواهند تيزر پخش کنند، ايراداتي به آن‌ها گرفته مي‌شود و در نهايت بايد پول کلاني پرداخت کنند تا تيزر فيلم‌ها آن‌ها از تلويزيون پخش شود. اگر تلويزيون مي‌خواهد از سينما حمايت و به آن کمک کند، موقع اکران اين کار را انجام دهد و تيزر و تبليغات آن‌ها را پخش کند تا فيلم‌ها بين مردم نفوذ داشته باشند.
الوند با بيان اينکه تلويزيون بايد خود را به‌روز کند، اظهار کرد:
اين مساله اجتناب ناپذير است و تلويزيون بايد خود را با سلايق بيننده‌ها و در جهت جذب مخاطب به‌روز کند.
يکسري خط قرمزهاي الکي وجود دارد که معلوم نيست از چه زماني و چرا به وجود آمده است؛ براي مثال در جشنواره فيلم فجر که معاون رييس جمهور، چند نماينده مجلس و تعدادي فرهيخته حضور دارند چه اتفاقي ممکن است بيفتد که مي‌ترسيم مستقيم پخش شود. ما از يکسري مسائل عبور کرديم و براي ملت و مسوولان حل شده است، بنابراين بهانه حجاب براي پخش نکردن اين نوع مراسم خوب نيست، در تظاهرات 22 بهمن هم افرادي با پوشش متفاوت حضور داشتند و با آن‌ها مصاحبه هم گرفته مي‌شد.
اين نويسنده با اشاره به اينکه پخش اختتاميه از تلويزيون اتفاق مثبتي است، بيان کرد:
اما من ذوق‌زده نمي‌شوم به دليل اينکه تلويزيون به وظيفه خود عمل کرده و يک برنامه پربيننده را که مخاطبان دوست دارند و در جهت جذب مخاطب است را به مدت سه ساعت روي آنتن فرستاده است. اين اولين و طبيعي‌ترين قدم است و کار عجيبي نيست اما جاي خوشحالي دارد.
او به رقباي تلويزيون اشاره کرد و ادامه داد:
اگر تلويزيون به برخي عرصه‌ها وارد نشود، رقباي آن وارد خواهند شد بنابراين اگر اختتاميه را به روي آنتن نمي‌بُرد يکي از تلويزيون‌هاي اينترنتي آن را پخش مي‌کرد و مردم مي‌ديدند. دوره انحصار اوقات فراغت مردم در دست تلويزيون سپري شده و مردم حق انتخاب دارند. اگر تلويزيون مي‌خواهد همچنان انتخاب مردم باقي بماند بايد خود را به‌روز کند، رقبا را به رسميت بشناسد و تلاش کند که توجه مخاطب خود را جلب کند.
خشايار الوند در پايان گفت:
براي فردي که به وظايف طبيعي خود عمل مي‌کند چرا بايد کف و سوت بزنيم. ميليون‌ها يا ميلياردها تومان از جيب ملت هزينه مي‌شود براي اينکه صداوسيما آينه تمام نماي جامعه باشد و اين مراسم جشنواره هم بخشي از اتفاق فرهنگي است که در جامعه پيش مي‌آيد که به بهانه دهه فجر هم برگزار مي‌شود و فيلم‌هاي اين جشنواره هم انقلابي و مضامين مورد توجه صداوسيما است؛ بنابراين چرا تلويزيون نبايد از اين مساله بهره‌برداري کند.


منبع: isna.ir

http://www.CheKhabar.ir/News/91040/اتفاقي مثبتي که خشايار الوند را ذوق زده نکرد !
بستن   چاپ