ابتلا به آرتريت روماتوئيد با باکتري هاي موجود در شير
جمعه 20 بهمن 1396 - 9:48:18 AM
چه خبر - تاثير باکتري هاي شير در افزايش احتمال خطر بيماري آرتريت روماتوئيد

همواره مصرف شير به دليل ميزان بالا کلسيم با بهبود سلامت استخوان ها و تراکم استخوان همراه بوده است.
اما اکنون محققان دانشگاه سنترال فلوريدا پي برده اند مجموعه اي از باکتري هاي موجود در شير ممکن است آغازگر ابتلا به آرتريت روماتوئيد Rheumatoid arthritis در افرادي باشد که به لحاظ ژنتيکي مستعد اين بيماري هستند. آرتريت روماتوئيد يک بيماري التهابي و خودايمني است که موجب مي شود سيستم ايمني به مفاصل، ماهيچه ها، استخوان ها و اندام فرد حمله کند.
معمولا بيماران با درد و تغييرشکل استخوان ها عمدتا در دست و پاها روبرو هستند. اين بيماري ممکن است در هر سني روي دهد اما شروع آن عمدتا بين سنين 40 تا 60 سال است و شيوع آن در زنان سه برابر بيشتر است.
در اين مطالعه رابطه بين آرتريت روماتوئيد و زيرگونه ميکوباکتري آويوم پاراتوبرسالوسي Mycobacterium avium paratuberculosi يا به اختصار MAP مشخص شده است. انسان ممکن است با مصرف شير، گوشت گوساله و کودهاي حيواني بدست آمده از مدفوع گاو در تماس با اين باکتري قرار گيرند.
مطالعه شامل 100 بيمار داوطلب بود. حدود 80 درصد بيماران مبتلا به آرتروز روماتوئيد داراي جهش در ژن PTPN2/22 و 40 درصد از لحاظ آزمايش MAP، مثبت بودند.
صالح ناصر، عضو تيم تحقيق، در اين باره مي گويد: ما معتقديم که افراد متولدشده با اين جهش ژني که بعدها به خاطر مصرف شير يا گوشت آلوده در معرض MAPقرار مي گيرند با ريسک بالا ابتلا به آرتروز روماتوئيد مواجه هستند. به گفته وي، فهم نقش MAP در ابتلا به اين بيماري مي تواند به معناي درمان موثرتر اين بيماري باشد.

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : تفاوت آرتريت با آرتروز چيست؟

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : روماتيسم مفصلي يا آرتريت روماتوئيد چيست؟

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : ليدي گاگا در حال مبارزه با بيماري آرتريت روماتوئيد است!!

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : احتمال ابتلا به التهاب مفصل يا آرتريت در اين مشاغل چند برابر مي شود


منبع: mehrnews.com

http://www.CheKhabar.ir/News/90749/ابتلا به آرتريت روماتوئيد با باکتري هاي موجود در شير
بستن   چاپ