سرطان را با اسفناج سرکوب کنيد
سه شنبه 17 بهمن 1396 - 10:49:16 AM
چه خبر - اسفناج سلطان گياهان در پيشگيري از سرطان

طبيعت اسفناج، معتدل در گرمي و سردي است لذا براي گرم‌مزاجان و سردمزاجان سازگار است, هضم سريعي دارد و نرم‌کننده شکم است.
اسفناج نسبت به ساير سبزي‌ها نفخ کمتري توليد مي‌کند، بهترين ملين براي زنان بارداري که مشکلات گوارشي جدي ندارند، شورباهاي چرب حاوي سبزيجات به‌ويژه اسفناج و چغندر است. براي پيشگيري از نفخ، موقع خوردن شوربا چغندرها را نخورند.
اسفناج طبق نظر اغلب دانشمندان يکى از گياهانى است که ظرفيت ضدسرطانى آن خيلى بالا و براى پيشگيرى از ابتلاى به سرطان به سلطان گياهان معروف است.
بنابراين اشخاصى که سال‌ها اعتياد به سيگار و دخانيات داشته‌‏اند از نظر اين خاصيت بايد به خوردن اسفناج توجه خاص کنند؛ اسفناج که از سبزي‌هاى داراى رنگ سبز تيره است، همراه با هويج در صدر ليست خوراکى‏‌هاى ضدسرطان جاى دارد و طبق تحقيقات دانشمندان در کاهش نرخ ابتلاى به سرطان مؤثر است به‌خصوص در پيشگيرى سرطان کولون يا روده بزرگ، سرطان رکتوم، سرطان معده، سرطان پروستات و سرطان حنجره, حلق, سرطان مخاط رحم, سرطان گردن, سرطان مرى, به ‌ويژه سرطان ريه نقش والايى دارد.
مطالعات علمى نشان مي‌دهد اشخاصى که در حد بسيار کم و به‌ندرت از سبزيجات به‌رنگ سبز تيره که داراى مقدار زيادى ماده معروف کاروتنوئيد هستند و در اين گروه اسفناج در صدر آنها قرار دارد، مى‏‌خورند, دو برابر بيشتر از سايرين در معرض خطر ابتلاى به سرطان هستند و در عين ‏حال تحقيقات علمى نشان مى‏‌دهد اشخاصى که هر روز يک خوراک اسفناج مى‏‌خورند، خيلى کمتر از ديگران در معرض خطر سرطان قرار دارند.

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : آهن اسفناج را جدي نگيريد

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : نکات طلايي درباره اسفناج

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : اسفناج واقعا شما را قوي مي‌كند

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : اسفناج را با ماست بخوريم يا نه؟


منبع: yjc.ir

http://www.CheKhabar.ir/News/90545/سرطان را با اسفناج سرکوب کنيد
بستن   چاپ