چه خبر - اسفناج سلطان گياهان در پيشگيري از سرطان
طبيعت اسفناج، معتدل در گرمي و سردي است لذا براي گرممزاجان و سردمزاجان سازگار است, هضم سريعي دارد و نرمکننده شکم است.
اسفناج نسبت به ساير سبزيها نفخ کمتري توليد ميکند، بهترين ملين براي زنان بارداري که مشکلات گوارشي جدي ندارند، شورباهاي چرب حاوي سبزيجات بهويژه اسفناج و چغندر است. براي پيشگيري از نفخ، موقع خوردن شوربا چغندرها را نخورند.
اسفناج طبق نظر اغلب دانشمندان يکى از گياهانى است که ظرفيت ضدسرطانى آن خيلى بالا و براى پيشگيرى از ابتلاى به سرطان به سلطان گياهان معروف است.
بنابراين اشخاصى که سالها اعتياد به سيگار و دخانيات داشتهاند از نظر اين خاصيت بايد به خوردن اسفناج توجه خاص کنند؛ اسفناج که از سبزيهاى داراى رنگ سبز تيره است، همراه با هويج در صدر ليست خوراکىهاى ضدسرطان جاى دارد و طبق تحقيقات دانشمندان در کاهش نرخ ابتلاى به سرطان مؤثر است بهخصوص در پيشگيرى سرطان کولون يا روده بزرگ، سرطان رکتوم، سرطان معده، سرطان پروستات و سرطان حنجره, حلق, سرطان مخاط رحم, سرطان گردن, سرطان مرى, به ويژه سرطان ريه نقش والايى دارد.
مطالعات علمى نشان ميدهد اشخاصى که در حد بسيار کم و بهندرت از سبزيجات بهرنگ سبز تيره که داراى مقدار زيادى ماده معروف کاروتنوئيد هستند و در اين گروه اسفناج در صدر آنها قرار دارد، مىخورند, دو برابر بيشتر از سايرين در معرض خطر ابتلاى به سرطان هستند و در عين حال تحقيقات علمى نشان مىدهد اشخاصى که هر روز يک خوراک اسفناج مىخورند، خيلى کمتر از ديگران در معرض خطر سرطان قرار دارند.
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : آهن اسفناج را جدي نگيريد
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : نکات طلايي درباره اسفناج
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : اسفناج واقعا شما را قوي ميكند
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : اسفناج را با ماست بخوريم يا نه؟
منبع: yjc.ir