عادت هاي غذايي سرطان زا را بشناسيد
شنبه 14 بهمن 1396 - 7:48:32 PM
چه خبر - مصرف زياد اين مواد غذايي سرطان زاست

مصرف زياد قند،سوسيس، کالباس و هات داگ شانس ابتلا به سرطان را افزايش مي‌دهد،همچنين مصرف زياد انواع چربي‌ها،روغن‌ و مواد غذايي سرخ شده،شانس ابتلا به سرطانها به‌ويژه سرطان پروستات،کولون،ريه و سرطان پستان را افزايش مي‌دهد.
30 تا 40 درصد سرطان ها با حفظ وزن مطلوب، تغذيه صحيح و بهبود شيوه زندگي قابل پيشگيري است، عوامل تغذيه اي که احتمال بروز سرطان را افزايش مي‌دهند عبارتند از مصرف نامطلوب و زياد چربي‌ها، نمک، قند و شکر، طبخ نامناسب غذا و استنشاق مکرر بخار روغن سوخته.
مصرف زياد انواع چربي‌ها، روغن‌ها و مواد غذايي چرب و سرخ شده، شانس ابتلا به سرطان‌ها به ويژه سرطان پروستات، سرطان کولون، سرطان ريه و سرطان پستان را افزايش مي‌هد. اسيد هاي چرب ترانس و اشباع ( در کيک‌ها، کلوچه‌ها، کراکرها، غذاهاي حيواني، مارگارين، روغن سرخ کرده و چيپس) خطرناک‌ترين چربي‌ها هستند. بنابراين توصيه مي‌شود بيشترين چربي مصرفي روزانه از منابع چند غير اشباعي و تک غير اشباعي از جمله روغنهاي گياهي مايع، روغن زيتون، مغزها و ماهي باشد.
مصرف غذاهاي شور و پرنمک و نمک سود شده احتمال بروز سرطان معده را افزايش مي‌دهد. حداکثر ميزان مجاز مصرف نمک در روز حدود 5 گرم در افراد زير 50 سال و کمتر از 3 گرم در افراد بالاي 50 سال، کودکان، مبتلايان به فشارخون بالا و بيماريهاي قلبي عروقي است که شامل نمک موجود در مواد غذايي بطور طبيعي، نمک اضافه شده به غذا و نمک موجود در محصولات صنعتي است.

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : غذاي سرطان زا داريم يا نه؟

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : 6 عامل سرطان زا اما پر مصرف

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : اين مواد واقعا سرطان زا هستند؟

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : 77 نوع ماده سرطان زا، هديه ظروف يکبار مصرف

روش هاي طبخ سرطان زا

با عادت هاي غذايي سرطان زا آشنا شويد

بعضي از روش‌هاي نادرست طبخ مواد غذايي مانند سوختن گوشت در اثر کباب کردن موجب توليد ترکيبات سرطانزا مي‌شود. به علاوه فرآوري گوشت‌ها در مواردي مانند انواع گوشت‌هاي دودي شده، نمک سود شده، و يا اضافه کردن مواد شيميايي و نگهدارنده‌هاي غير مجاز و استفاده زياد از آنها در صنايع غذايي مثلا در انواع سوسيس، کالباس، هات داگ خطر سرطانزايي دارد.
قرار گرفتن مکرر در معرض بخار روغن‌هاي مورد استفاده براي سرخ کردن سريع غذا (بدون استفاده از دستگاه تهويه و دودکش براي دفع بخارات حاصل از روغن ) از علل زمينه ساز سرطان ريه معرفي شده است.
مصرف زياد قند، شانس ابتلا به سرطان را افزايش مي‌دهد. در حقيقت مقادير زياد قند و شکر، سمومي را در بدن توليد مي‌کنند که باعث افزايش خطر ابتلا به سرطان مي‌شود. مصرف محصولات غذايي داراي قند افزوده مانند چاي و قهوه که همراه با قند و شکر مصرف مي‌شوند و يا نوشابه هاي گازدار، آب ميوه‌هاي صنعتي و ساير نوشيدني‌هايي که مقدار زيادي شکر دارند خطر ابتلا به سرطان لوزالمعده را افزايش مي‌دهند.
مديردفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت، عوامل تغذيه اي که سبب پيشگيري از سرطان مي‌شوند را آنتي اکسيدان‌ها، ميوه و سبزي، فيبرهاي غذايي، اسيد فوليک، ويتامين D و کلسيم نام برد و گفت: آنتي اکسيدان‌ها گروهي از ترکيبات در مواد غذايي هستند که مي‌توانند راديکالهاي آزاد (عوامل ايجاد کننده سرطان) را در بدن از بين ببرند و يا مانع از شکل گيري آنها شوند. مهمترين آنتي اکسيدانهاي بدن ويتامين هاي C ، E، کاروتنوئيد ها و سلنيوم هستند.

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : اين سرطان را با فيبر متوقف کنيد

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : نقش تغذيه در پيشگيري از سرطان

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : قوي ترين آنتي اکسيدان جهان را بشناسيد

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : مهم‌ترين غذاهاي داراي آنتي‌اکسيدان و ضد سرطان هاي طبيعي


منبع:tasnimnews.com

http://www.CheKhabar.ir/News/90351/عادت هاي غذايي سرطان زا را بشناسيد
بستن   چاپ