واکنش مدير عامل خانه مداحان به کمک ميلياردي شهرداري به يک حسينيه
سه شنبه 10 بهمن 1396 - 2:50:17 PM
چه خبر - واکنش مدير عامل خانه مداحان به انتشار اسناد کمک ميلياردي شهرداري به يک حسينيه در منطقه 5 تهران

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : کمک ميلياردي شهرداري منطقه 5 به حسينيه و مداح معروف

مصطفي خرسندي، مدير عامل خانه مداحان در واکنش به اسناد منتشر شده درباره اختصاص بودجه 1 و نيم ميلياردي به يکي از حسينيه‌هاي تهران در منطقه 5 تهران اظهار داشت:

در اين رابطه اطلاعي ندارم و نمي‌دانم، ولي اگر شما بخواهيد ساخت و توسعه يک فضا را انجام دهيد، شايد اين مبالغ لازم باشد؛ در مورد ما (کانون مداحان و بيت الحزان) نوشته‌اند که مبالغي را دريافت کرده ايم، در حالي که دروغ است و اعتباري به ما اختصاص داده نشده است.

وي با اشاره به اينکه براي کانون مداحان و شعائر آئيني 200 ميليون تومان بودجه در اواخر دوران مديريتي آقاي قاليباف مصوب شده که پرداخت نشده است، گفت:

درباره مجمع بيت الحزان که در جدولي اسم آن آمده، گفته شده پولي دريافت کرده است، در حالي که يک ريال هم پرداخت نشده در صورتي که اختصاص اعتبار به اين مجمع مصوب شوراي شهر است و شهرداري بايد اين اعتبار را اختصاص مي داده که نداده است.
بنا بوده است به مجمع بيت الحزان که مسووليت آن را بنده بر عهده دارم، 100 ميليون تومان اعتبار اختصاص يابد، اما هيچ پولي داده نشده و اگر بر خلاف اين موضوع حرفي گفته مي شد؛ دروغ محض است. حدود 157 پيرغلام داريم که از کارافتاده و در خانه هستند هر از گاهي يک سبد کالايي که به اين افراد مي داديم هم نتوانستيم بدهيم. در سطح تهران 12 هزار مداح داريم. شما بررسي کنيد که اگر بخواهيم يک کار توليد محتوايي يا پژوهشي انجام دهيم، چقدر بودجه لازم است و به هر حال بايد مراکز توانمند را براي اجراي اين برنامه‌ها کمک کنند، مگر مي شود که شما مناسبت مذهبي داشته باشيد و توليد محتوا نکنيد؟ توليد و توزيع محتوا هزينه بر است؛ من نمي دانم چرا به اين موارد توجهي نمي شود.
متاسفانه آقايان به موارد غيرديني که مي رسند، همه احساس مسووليت مي کنند و تلاش مي کنند بودجه ها را تامين کنند؛ اما به 4 نوکر امام حسين (ع) که مي رسند، داد همه در مي آيد. آقايان براي برخي از مجموعه ها ميلياردي پول گرفتند و اگر بخواهيم حرفي بزنيم روبروي آنها قرار مي گيريم. وقتي نوبت به حوزه مداحي مي رسد، همه آسيب شناس مي‌شوند. به جاي اينکه بشينند و قوت شناسي کنند، آسيب شناس مي شوند و همه هم نظر مي دهند.

مراکز ديني از کجا بايد بودجه و اعتبار داشته باشند؟

چرا مي گويند اين مراکز ديني و فرهنگي بايد خودگردان باشند و با بودجه مردمي جلو بروند؟

چطور بايد اين اتفاق بيفتد؟

نزديک به 2 هزار جوان (دانش آموز و دانشجو) عضو مجمع بيت الحزان هستند و ما حتي خجالت مي کشيم که بابت پذيرايي از آنها، پولي دريافت کنيم. حداقل هر هفته 500 جوان از اين 2 هزار نفر به صورت ثابت مي آيند.

ما چگونه بدون اعتبار فعاليت اين مراکز ديني را جلو ببريم؟

آقايان به برکت دين آمدند و بر مسند نشسته اند، اما وقتي به موضوع توجه به مراکز ديني و فرهنگي مي رسند مي گويند ما وظايف مان چيز ديگري است بفرمايند وظايفشان چيست؟

ما هر جا که فعاليت ديني داشتيم ناهنجاري ها کاهش يافته است.
شما مستحضر هستيد که کانون مداحان و شعراي آئيني 12 هزار عضو دارد که خوراک فرهنگي آنها بايد داده شود. ما فقط چند جلد کتاب داريم و 3هزار نفر از 12 هزار نفر آمدند و 129 ميليون تومان خرج بسته فرهنگي شد. در اين مجموعه سپاه محبت کرد و بخشي از اين هزينه را پذيرفته است خب جاي سوال است که:

ما بايد مابقي اين هزينه را از کجا بياوريم؟

کانون مداحان و شعراي آئيني يک ريال دريافت نکرده است و يک ريال کمک به مداحان که بنا بوده است که به آنها تعلق بگيرد، داده نشده است.

خرسندي با اشاره به هزينه بر بودن فعاليت ها در حوزه فعاليت هاي ديني و آييني گفت:

ما براي تقويت روضه‌هاي خانگي نزديک به 2 هزار بلندگو که هرکدام 100 هزار تومان قيمت دارد خريداري کرديم. من بايد از افراد مختلف، سازمان ها و ارگان ها (وزارت ارشاد و شهرداري) تقاضا کنم که بتوانم براي فعاليت ها بودجه بگيريم.

جاي سوال است که متولي کمک به مراکز ديني در اين مملکت کجا و کيست؟

وي با اشاره به اينکه سازمان تبليغات اسلامي خودش در پرداخت حقوق ائمه جماعاتشان مانده است و نمي‌تواند کمکي به ما کند، گفت:

به هر شکل دولت بايد اعلام کند که ما به هر شکلي که مي شود به اين مراکز کمک مي‌کنيم و يا شهرداري بگويد که در بخش بودجه فرهنگي، اعتباري را براي مراکز ديني در نظر مي گيريم.


منبع:ilna.ir

http://www.CheKhabar.ir/News/90064/واکنش مدير عامل خانه مداحان به کمک ميلياردي شهرداري به يک حسينيه
بستن   چاپ