حساسيت به انسولين را با اين خوراکي ها برطرف کنيد
شنبه 7 بهمن 1396 - 11:50:54 AM
چه خبر - بهبود حساسيت به انسولين با رژيم غذايي

مقاومت به انسولين معمولا منجر به بروز ديابت تيپ 2 مي‌ شود. در حالت مقاومت به انسولين مقدار انسولين توليد شده در بدن طبيعي و حتي بيشتر از مقدار طبيعي است اما مشکل در پاسخ سلول ‌ها به انسولين است.
با اين حال مصرف منظم برخي از مواد غذايي به بهبود حساسيت به انسولين کمک مي کند. مبتلايان به مقاومت به انسولين بايد به ياد داشته باشند که پيش از هر گونه تغيير در رژيم غذايي و يا ورزش براي کاهش وزن، با متخصص تغذيه مشورت کنند تا يک منوي سالم رژيم و ورزش بر حسب نيازهايشان در اختيار آنها قرار گيرد.

بهبود حساسيت به انسولين با سبزيجات

سبزيجات کم کالري و کم کربوهيدرات هستند و يک غذاي ايده آل براي تمام مردمي محسوب مي شوند که به دنبال مديريت قند خون هستند. گزينه هاي سالم براي مديريت قند خون عبارتند از گوجه فرنگي، اسفناج، سيب زميني شيرين، خربزه، ذرت و کلم پيچ. در انتخاب نوع کنسرو شده سبزيجات بايد نوع کم سديم آنها را انتخاب کرد.

بهبود حساسيت به انسولين با ميوه ها

ميوه هايي که به آرامي قند خون را بالا مي برند از قبيل سيب، موز، انگور، آلو و هلو مفيد هستند. از نوشيدن بيش از حد آّب ميوه بايد پرهيز کرد چون به شدت قند خون را افزايش مي دهد.

بهبود حساسيت به انسولين با لبنيات

حساسيت به انسولين را با اين خوراکي ها برطرف کنيد

لبنيات علاوه بر اين که کلسيم مورد نياز براي استخوان ها را فراهم مي کند، نوع کم چربي آن و يا بدون چربي، مي تواند براي مديريت قند خون مفيد باشد. به ياد داشته باشيد که استفاده از شير يا لبنيات پرچرب خود عاملي براي بدتر شدن مقاومت به انسولين است و آنهم به دليل وجود چربي هاي اشباع اگر عدم تحمل لاکتوز را تجربه مي کنيد، مي توانيد از شير برنج، شير بادام، شير سوياي غني شده و ... به جاي لبنيات استفاده کنيد.

بهبود حساسيت به انسولين با غلات سبوس دار

سبوس غلات غني از ويتامين ها، فيبر و مواد معدني است و يک رژيم غذايي ديابت پسند محسوب مي شود. سعي کنيد در انتخاب غلات هنگام خريد، نوع سبوس دار آنها مانند آرد کامل گندم، بلغور ذرت، بلغور جو، برنج قهوه اي و ... و يا طيف چاودار را انتخاب کنيد.

بهبود حساسيت به انسولين با آجيل

آجيل، دانه ها و مغزها حاوي چربي هاي سالم، منيزيوم، پروتئين و فيبر است. آجيل و دانه ها نيز از کربوهيدرات کمي دارند و براي مديريت قند خون مفيد هستند. اسيدهاي چرب امگا 3 موجود در آنها براي سلامت قلب مفيد است و بخصوص اسيدهاي چرب موجود در دانه کتان و گردو. فقط بايد آگاه باشيد که نوع کم سديم و کم قند آجيل را انتخاب کنيد.

بهبود حساسيت به انسولين با لوبيا

لوبيا منبع خوبي از فيبر است که منجر به افزايش آهسته قند خون مي شود و اين يک مزيت ديگر براي افراد مبتلا به مقاومت به انسولين است.

بهبود حساسيت به انسولين با ماهي

حاوي اسيدهاي چرب امگا 3 است که خطر ابتلا به بيماري هاي قلبي و ديابت را کاهش مي دهد.

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : ديابت، 20 غذايي كه دشمن ديابت هستند

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : دستور غذايي براي بيماران ديابتي

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : آنچه براي ديابتي ها حياتي است

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : ارتباط ميزان انسولين خون و ابتلا به سرطان سينه


منبع: iec.behdasht.gov.ir

http://www.CheKhabar.ir/News/89776/حساسيت به انسولين را با اين خوراکي ها برطرف کنيد
بستن   چاپ