6 شرطي که هر دختر و پسري براي ازدواج بايد داشته باشد
شنبه 7 بهمن 1396 - 8:47:47 AM
چه خبر - 6 آمادگي دختران و پسران براي ازدواج

بسياري از دختران و پسران جوان، تصور مي کنند با رسيدن به بلوغ جسماني، آمادگي هاي لازم براي ازدواج را پيدا کرده اند بنابراين توانايي لازم براي اداره زندگي مشترک را دارند و مي توانند بر مشکلات و دست اندازهاي آن فائق شوند. در صورتي که اگر يک نفر برخي آمادگي هاي مورد نياز براي ازدواج را در خود رشد و پرورش نداده باشد، لزوما با يافتن فردي که داراي تمام ملاک هاي مد نظرش باشد، نمي تواند ازدواج پايداري داشته باشد. وقتي اين آمادگي ها نباشد، کم کم تنش ها شروع خواهد شد، دو طرف حرف همديگر را نخواهند فهميد، درگيري ها بيشتر مي شود و روز به روز از هم دور خواهند شد. بنابراين در مبحث ازدواج، خيلي مهم است که بدانيم آيا آمادگي ازدواج را داريم يا نه؟ شايد با خودتان بگوييد مگر ازدواج هم آمادگي مي خواهد؟

ازدواج مانند سفري چند ده ساله است!

در جواب سوال مطرح شده، براي تان يک مثال مي زنم. فرض کنيد قرار است به سفر برويد. چقدر براي تان مهم است زماني سفر برويد که حال تان خوب باشد و شرايط خوبي داشته باشيد؟ به طور مثال اگر مريض باشيد، دوست نداريد به سفر برويد. اگر از نظر مالي در مضيقه باشيد، سفر رفتن را به تعويق خواهيد انداخت. از چند روز قبل وقت قابل توجهي را صرف خريد وسايل مورد نياز، ايجاد آمادگي هاي لازم براي سفر در خودتان، انتخاب همسفر و... مي کنيد. به اين موضوع فکر خواهيد کرد با چه فردي سفر برويد که بيشتر خوش بگذرد. با توجه به همه اين موارد، فراموش نکنيد که ازدواج يک سفر چند ده ساله است، پس خيلي مهم است که هم آمادگي هاي لازم براي ازدواج را کسب و هم فردي را انتخاب کنيم که در زندگي به هر دو نفرمان خوش بگذرد!

6 آمادگي قبل از ازدواج

از بحث اهميت آمادگي هاي قبل از ازدواج که بگذريم، بايد بدانيم که آمادگي قبل از ازدواج، شامل چند جنبه است که در ادامه، نکاتي را در اين باره خواهيد خواند.

آمادگي رواني

بحث مسئوليت پذيري، توانايي مقابله با مشکلات، خوش بيني و مثبت انديشي، توانايي تصميم گيري مستقل و پختگي هيجاني از جمله مباحثي است که در اين حيطه قرار مي گيرد. شما بايد به صورت جداگانه، شخصيت خودتان را در حوزه هاي مطرح شده بررسي کنيد تا با آمادگي کامل به سراغ زندگي مشترک برويد. توجه داشته باشيد داشتن آمادگي در تمام موضوعات مطرح شده در حيطه آمادگي رواني، براي موفقيت زندگي مشترک الزامي است.

آمادگي اجتماعي

بحث آمادگي اجتماعي براي همسران بسيار مهم است چون بعد از ازدواج، شما داراي خانواده جديدي مي شويد و اگر در اين آمادگي دچار مشکل باشيد، در رفت و آمد با خانواده همسر يا دوستان همسر به مشکل جدي برخواهيد خورد. بررسي اين آمادگي در خودتان کار سختي نيست و بايد نحوه تعامل تان با ديگران را ارزيابي کنيد.

آمادگي مالي

اين آمادگي به خصوص براي آقايان بسيار مهم است چون کفايت مردانه در زندگي مشترک تا حدي از شغل و آمادگي مالي فرد به دست مي آيد. همين طور اگر از طرف خانواده حمايت مالي مي شويد، بهتر است بدانيد هر حمايتي، دخالتي هم به دنبال دارد و اين نکته اي است که از ديد بيشتر زوج هاي جوان پنهان مي ماند.

آمادگي جسماني

براي مثال سن و سال فرد و طرف مقابل در اين بخش قرار مي گيرد. به طور معمول اختلاف سن بين 2 تا 7سال را ايده آل در نظر مي گيريم. اين تفاوت در سنين بالاي 30 سال از بين مي رود، چون فرض مي شود که فرد تا 30 سالگي به بلوغ فکري کامل رسيده است يعني اگر زوجي که سن شان بيشتر از 30 سال است، قصد ازدواج دارند، ضروري نيست که اختلاف سن شان در محدوده 2 تا 7 سال باشد. اگرچه سن به تنهايي عامل خوشبختي يا بدبختي زوج نيست ولي توصيه مي شود با فردي ازدواج کنيد که در اين محدوده سني باشد. ازدواج با فردي که در دهه متفاوتي با شماست، منجر به نداشتن تفاهم مي شود و همچنين بعدها در فرزند پروري مي تواند مشکل ايجاد کند. همين طور ازدواج در سنين پايين ممکن است باعث بروز نارضايتي در سنين بالاتر شود چون فرد در وقت ازدواج داراي بلوغ هيجاني نبوده و ملاک هاي مشخصي براي ازدواج نداشته است و در بزرگ سالي با بالارفتن سن، ملاک هايش تغيير مي کند. همين طور توصيه نمي شود که ازدواج خود را تا سنين بالا به تعويق بيندازيد چون بالا رفتن سن، موجب کاهش انعطاف پذيري مي شود که اين ويژگي در رضايت زناشويي نقش مهمي دارد.

آمادگي اعتقادي

خط قرمزهايي که ما در زندگي براي خود داريم و بايدها و نبايدهايي که براي خود تعيين کرده ايم، بايد کاملا مشخص باشد تا بتوانيم براي طرف مقابل مان در جلسات خواستگاري به خوبي توضيح دهيم.

آمادگي خانواده ها

آيا خانواده، مستقل شدن من را مي پذيرد؟ آيا طرف مقابل را به عنوان عروس يا داماد مي پذيرد؟ آيا اگر روي حمايت مالي خانواده حساب باز و آن ها را مطلع کنم، اين توانايي را دارند؟ بعضي از جوانان، خانواده ها را از ارتباط هايشان آگاه نمي کنند تا زماني که تصميم نهايي را بگيرند. اين کار، درست نيست. پنهان کردن مسئله مهمي مانند ازدواج از خانواده موجب رنجش آن ها مي شود و حتي مي تواند باعث بروز مقاومت در برابر ازدواج شما بشود. حتي ممکن است خانواده طرف مقابل را در اين پنهان کاري دخيل بدانند و ديد منفي به وي پيدا کنند. به همين دليل است که در جلسات خواستگاري، خانواده ها با هم رفت و آمد مي کنند تا با هم بيشتر آشنا شوند.


منبع : khorasannnews.com

http://www.CheKhabar.ir/News/89756/6 شرطي که هر دختر و پسري براي ازدواج بايد داشته باشد
بستن   چاپ