کابينت هاي ام دي اف را چگونه تميز کنيم؟
شنبه 7 بهمن 1396 - 6:39:25 AM
چه خبر - عمر کابينت هاي ام دي اف را چگونه بالا ببريم؟

_ براي تميز کردن کابينت و ديگر سازه هاي mdf از يک اسفنج مرطوب استفاده فرمائيد و از اسکاچ و شوينده هاي اسيدي جدآ خودداري کنيد ، زيرا استفاده از اين مواد به کابينت و يراق آلات آن آسيب مي رساند .
_ براي پاک نمودن کابينت يا سازه هاي mdf از يک دستمال نمدار آغشته به مواد شوينده استفاده نمائيد و پس از آن با يک دستمال نمدار چندين بار پاک و در انتها خشک نمائيد .
_ هرگز دستمالهاي خيس آشپزخانه را براي خشک شدن از دربها يا دستگيره کابينت آويزان نکنيد ، زيرا تماس طولاني رطوبت با کابينت ، باعث آسيب جدي به آن مي شود .
_ براي پاک نمودن دربهايي که قاب پروفيل mdf يا آلومينيومي دارند ، مراقب باشيد مواد شوينده و آب به داخل درزها نفوذ نکند . زيرا با نفوذ آب به مرور باعث کپک زدگي و ايجاد باکتري خواهد نمود ، و در آخر باعث خرابي دربها خواهد شد .
_ هرگز دربهاي کابينت هاي ديواري را باز نگذاريد . زيرا بخار و گرماي حاصل از پخت و پز باعث آسيب ديدن آنها مي شود.
_ درب را بيش از زاويه معمول باز ننمائيد ، زيرا رگلاژ دربها بهم خورده و باعث سائيدگي بين دربها و بدنه خواهد شد .
_ براي پاک کردن لک ، اثرات دست ، جوهر و ماژيک هرگز از موادي چون وايتکس ، آستون ؛ الکل صنعتي ، مستقيمآ استفاده نفرمائيد . زيرا اين مواد مي تواند به سطح رو کش دار mdf آسيب برساند . براي استفاده از اين مواد بهتر است آن ها را با آب رقيق کرده و مورد استفاده قرار دهيد .
_ شيشه هاي حاوي سرکه ، روغن ، مربا و ترشيجات را قبل از اينکه داخل کابينت بگذاريد مطمئن شويد ، زير آن تميز و يا درب آن باز نباشد زيرا در بلند مدت باعث ايجاد لک و تغيير رنک کابينت شما خواهد شد .
_ صفحات کابينت از جنس hpl يا کرين ( سنگ مصنوعي ) آنتي باکتريال مي باشد که مقاومت خوبي در برابر ضربات و گرما دارد اما در بعضي از مواقع بنا به درخواست مشتري به خاطر ارزانتر شدن قيمت کابينت از همان جنس درب کابينت که لبه آن به مقدار 8 سانت دوبل شده و pvc ميشود را مورد استفاده قرار مي دهند . که مقاومت آن مانند صفحه به اصطلاح ما کابينت سازها شرکتي نمي باشد . بنابراين هم در مورد صفحه شرکتي و کرين و هم در مورد صفحه دوبل شده بايد به نکات زير توجه فرمائيد .
الف - از بريدن نان و ديگر مواد غذايي بر روي ميز کابينت بطور مستقيم خوداري کنيد,و در زير نان از يک پارچه ضخيم استفاده کنيد.
ب - از تراشيدن لک و غذاهاي ريخته شده خشک ير روي صفحه و شستشوي آن با مواد شوينده اسيدي جدآ خودداري نمائيد .
پ - از تجمع آب دور سينک و گوشه هاي صفحه کابينت به مدت طولاني جلوگيري کرده و با دستمال خشک نمائيد ، زيرا در طولاني مدت باعث از بين رفتن آب بندي و ايجاد پوسيدگي در کابينت شما خواهد شد .
ت – ظروف داغ را مستقيمآ روي صفحه کابينت قرار ندهيد و از زير قابلمه اي که در همه منازل متداول است استفاده فرمائيد .
ث - از گذاشتن اجسام سنگين بر روي قسمتي از صفحه که زير آن خالي است (لباسشوئي ) صفحه جدآ خودداري نمائيد .


منبع : روزنامه ايران

http://www.CheKhabar.ir/News/89747/کابينت هاي ام دي اف را چگونه تميز کنيم؟
بستن   چاپ