واکنش علي مطهري به انتقاد تند شريعتمداري از او
سه شنبه 3 بهمن 1396 - 11:50:09 AM
چه خبر - نامه انتقادي مطهري به شريعتمداري درباره برجام

علي مطهري نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي، نامه‌اي خطاب به حسين شريعتمداري مديرمسئول روزنامه کيهان، نوشت و در آن از موضع‌گيري‌هاي کيهان در قبال برجام انتقاد کرد. متن نامه علي مطهري، به شرح زير است:
با اهداء سلام. در شماره دوشنبه دوم بهمن آن روزنامه، بخش خبر ويژه، ضمن مخالفت با اقداماتي مانند بازديد نمايندگان از زندان اوين براي آگاهي از وضع بازداشت‌شدگان و بررسي مسئله خودکشي يکي از آنها آمده است: نکته جالب اينکه طي هفته‌هاي اخير با وجود تشديد برخي نابساماني‌هاي اقتصادي و طفره رفتن مسئولان دولتي از پاسخگويي، امثال علي مطهري در قامت وکيل‌الدوله سکوت اختيار کرده‌اند و اين در حالي است که مردم انتظار دارند که مطالبات اقتصادي آنها از طريق نمايندگان مجلس از دولت پيگيري شود. و بعد با اشاره به افزايش قيمت دلار آمده است: اما امثال علي مطهري که مدعي بودند، 20 دقيقه هم براي تصويب برجام زياد بود، اکنون درباره ثمرات وارونه و تلخ برجام کمترين موضع‌گيري و پرسش‌گري از دولت نمي‌کنند.
ذکر دو نکته ضروري است:
1- پيگيري مطالبات اقتصادي و هر مطالبه‌اي از دولت، توسط نمايندگان، لزوما در رسانه‌ها منعکس نمي‌شود، چنانکه اخيرا جلسه‌اي با رئيس کل بانک مرکزي داشتيم و موضوع افزايش نرخ ارز و مؤسسات اعتباري بررسي شد. همين طور است پيگيري سوال از رئيس‌جمهور. علاوه بر اين، اهميت ارزش‌هاي انساني مانند آزادي و حقوق بشر کمتر از معيشت و اقتصاد مردم نيست و گاه بيشتر است. مردم انتظار پيگيري اينگونه مسائل را نيز از نمايندگان دارند. درست نيست که تا دولتي به حقوق ملت توجه کرد و به آزادي‌هاي انساني احترام گزارد، دائم از معيشت مردم که هميشه مي‌توان نقصي در آن يافت، بگوييم و وقتي دولتي همسوي خودمان روي کار آمد، معيشت را فراموش کنيم. اين سوال مطرح است که چرا کيهان به مسائلي مثل قتل ستار بهشتي نمي‌پردازد؟
2- برجام حاصل تفکر و تلاش کل نظام از جمله مقام رهبري است و هيأت مذاکره‌کننده با اذن ايشان آن را امضاء کردند. محاسن و معايب آن که معتقدم محاسن آن بسيار بيشتر از معايب آن است به کل نظام برمي‌گردد نه فقط به دولت. مشکلات اقتصادي امروز ريشه‌هاي ديگري دارد که مهم‌ترين آن ساختار اقتصادي کشور و کوچک بودن بخش خصوصي و چهار پاره بودن اقتصاد در دست دولت، نظاميان، نهادهاي حکومتي و بخش خصوصي و در نتيجه، نبودن رقابت عادلانه ميان شرکت‌ها و مؤسسات اقتصادي است. اگر برجام نبود و رانت‌هاي گذشته وجود داشت، وضعمان بدتر بود. مخالفت آقاي ترامپ با برجام يکي از نشانه‌هاي نافع بودن برجام براي ماست، گرچه هماهنگي کيهان و همفکرانش در اين موضع با ترامپ و تلاش آنها از ابتدا براي اجرانشدن اين توافقنامه، قابل تأمل است.


منبع: isna.ir

http://www.CheKhabar.ir/News/89464/واکنش علي مطهري به انتقاد تند شريعتمداري از او
بستن   چاپ