سوال اين است که چگونه فيلم انتخاب رهبري در اينترنت منتشر شده است؟
جمعه 29 دي 1396 - 2:49:57 PM
چه خبر - صحبت هاي احمد خاتمي در همايش روحانيت و حوزه انقلابي در جمع روحانيون استان اصفهان

سيد احمد خاتمي امام جمعه موقت تهران، ديروز (پنجشنبه) در همايش روحانيت و حوزه انقلابي در جمع روحانيون استان اصفهان، اظهار کرد: حوزه علميه اصفهان از همان اوايل، نقش مهمي در نشر مکتب اسلام و انقلاب داشته است. چشم حوزه علميه قم به فضلا و علماي اصفهان روشن است و اميد اين است که حوزه علميه اصفهان همان حوزه علميه بروجردي پرور شود.
پنج نماينده‌اي که استان اصفهان، به خبرگان فرستادند مايه دلگرمي و اميد براي ما شد. آيت الله طباطبايي نژاد، اولين بزرگي بود که گفتند رييس مجلس خبرگان بايد آيت الله جنتي باشد. اصفهان افتخارش هميشه محفوظ است که تشييع جنازه 380 شهيد در يک روز، در تاريخ ماندگار و بي نظير شد.
حوزه انقلابي، عنواني است که مقام معظم رهبري، حدود دو سال است در سخنانشان دنبال مي کنند و بنا دارند که اين عنوان ماندگار شود. علماي شيعه بايد مرزبان اسلام باشند. عالم شيعه تن پرور نيست و علما، روحانيت را به عنوان شغل انتخاب نکرده اند، بلکه آنها رزمنده هستند. عالم شيعه در هر مقطعي مي داند بايد چه موضعي بگيرد که رهبري اين را در يک کلمه خلاصه کرده، که آن همان حوزه انقلابي است.
حوزه انقلابي، ويژگي هاي زيادي دارد که يکي از آنها حوزه انقلابي خدايي است. اين تصور که حوزه انقلابي تنها کار به سياست دارد، به هيچ عنوان نظر رهبري نيست و در صدر اين حوزه، ربانيت و خدايي بودن است که يکي از مصداق هاي آن خواندن نماز شب است.
فايلي که اخيرا از انتخاب مقام معظم رهبري در اينترنت پخش شده، کامل نيست و تنها بخش اول آن پخش شده و قسمت دوم آن پخش نشده که آقا در آن زمان تواضع کرده و گفته اند، مرا انتخاب نکنيد. اين براي بزرگان ما افتخار است که به دنبال جاه و مقام نيستند. براي ما سوال است که اين فايل مخفي چگونه منتشر شده و در بي بي سي نشان داده شده است.
خطوطي به عنوان خطوط قرمز مطرح هستند که براي حفظ اين خطوط قرمز سر مي دهيم و نمي گذاريم اين خطوط قرمز زير پا گذاشته شود. يکي از آنها معصومين(ع) هستند که اجازه نمي دهيم که آنها را به حوزه سياسي بکشند. افتخار ما در تمام عمر اين است که نگهدار حريم اهل بيت (ع) باشيم.
امام راحل، جمله اي دارد که حکومت اسلامي فلسفه علمي توحيد است. اگر توحيد را مي خواهيد در عرصه زميني ببينيد، حکومت اسلامي مصداق آن است. با خون جگرهاي فراوان، يک پرچمي در اين کشور بلند شده است که در تاريخ تشيع بعد از حکومت اميرالمومنين علي (ع)، بي سابقه است.
دشمن حوزه سکولار مي خواهد و هدف دشمن اين است که حوزه ما سکولار باشد و اين که ما کاري به تقويت حکومت اسلامي نداشته باشيم. براي جلوگيري از اين کار بصيرت افزايي را بايد در دستور کار حوزه قرار داد. نکته ديگر، شبه زدايي است که با وجود اين فضاي مجازي دقيقه به دقيقه شبهه ايجاد مي کند. بيان اين واقعيات و حقايق که دشمنان اسلام از خطوط قرمز چپ و راست عبور کرده اند و در پي براندازي نظام جمهوري اسلامي هستند، را بايد جدي گرفت.
در اغتشاشات اخير، دقيقا اين هدف بود. شعار جمهوري اسلامي نمي خواهيم هم شعار اين مردم نبوده است. اينها تعداد خيلي اندکي بوده اند. اگر مي خواهيد مردم را ببينيد در 9 دي و 13 دي ببينيد. در اين اغتشاشات خط داده بودند که که مراکز حوزه علميه بايد مورد حمله قرار داده شود که بدترين آن حمله به حوزه علميه تاکستان بود که اتفاقي شبيه مدرسيه فضيه قم در زمان شاه بوده است. طرح اين نقشه از مدت ها قبل در سرويس هاي جاسوسي غربي بود و هزينه هايش را به تعبير رهبري يکي از کشورهاي منطقه تامين کرده است که منظور ايشان عربستان بود.
مجري هم منافقين و سلطنت طلبان بودند. قصد آنها اين بود که سلاح را کم کم وارد ايران کنند و ماه بهمن را به جنگ بکشانند. تعجب مي کنم از برخي از نمايندگان مجلس که به جاي اين که در پي محکوميت اغتشاش گران باشند در پي آزادسازي اين اغتشاش گران از زندان هستند. ابزار اين اغتشاشات فضاي مجازي بود، نمي گوييم فضاي مجازي نباشد، بلکه مي گوييم فضاي مجازي بايد کنترل شده و صحيح باشد تا به ارکان نظام آسيب وارد نشود، مانند آنچه در چين و روسيه اجرايي شده است.
اعتراضات به حق مردم را به تعبير رهبري بايد از اغتشاش يک عده جدا دانست. دشمن در پي نا اميد کردن مردم است. همه بايد اين را بدانند که انقلاب اسلامي ماندني است.


منبع: isna.ir

http://www.CheKhabar.ir/News/89179/سوال اين است که چگونه فيلم انتخاب رهبري در اينترنت منتشر شده است؟
بستن   چاپ