پنير براي صبحانه بهتر است يا شام؟
يکشنبه 24 دي 1396 - 7:50:11 PM
چه خبر - پنير را براي صبحانه بخوريم يا براي شام؟

محمد عسکرفراشاه، متخصص طب ايراني گفت: اصولاً پنير غذايي خوبي براي صبحانه نيست؛ از نظر طب ايراني مزاج پنير سرد و تر بوده و مانع فعاليت مغزي کامل مي‌شود که معمولاً در صبحگاه براي کار و تلاش مورد نياز است.
يکي از مشکلات تغذيه امروز ما ايراني‌ها اهميت ندادن خيلي از مردم به وعده مهم صبحانه است به طوريکه خيلي از افراد اين وعده مهم غذايي را ناديده مي‌گيرند و در ميان ساير افرادي که صبحانه مي‌خورند, رايج‌ترين ماده مصرفي آنها نان و پنير است! توصيه به مصرف و علاوه بر آن مصرف پنير با خيار و گوجه فرنگي آن هم در فصل سرما اثرات نامطلوب آن را چندين برابر مي‌کند.

پنير براي صبحانه بهتر است يا شام؟


در مطالعات جديد علمي ثابت شده که جذب کلسيم بيشتر در شب صورت مي‌پذيرد و بهتر است پنير به عنوان يک ماده مغذي در شب مصرف شود و ثانياً پنير با مصلحات (اصلاح کننده) يعني همراه با گردو، سياهدانه، آويشن و زنيان* Ajwain مصرف شود.

* زنيان Ajwain : از جمله گياهان دارويي مفيد بوده، از مهمترين خواص زنيان خاصيت ميکروب کشي آن است.

خيلي از ضعف‌ها و کسالت‌ها در بين دانش‌آموزان و کارمندان به علت عدم به کاربردن همين آموزه طب ايراني است؛ بايد توجه داشت که بهترين صبحانه شامل مرباي بالنگ، مرباي به، مرباي هويچ و مرباي پوست پسته براي معده‌هايي سرد يا ضعيف و مرباي آلبالو و مرباي زرشک براي معدهاي گرم و حريره بادام، شير‌برنج با کمي دارچين يا زعفران‌، عسل و شيره انگور است.
بيماران ديابتي بهتر است از ميوه‌هاي پخته شده بدون شيريني نظير به، سيب يا هويج همراه با نان بهره ببرند و نکته آخر اينکه بهتر است نوشيدني‌ها نظير چاي يا شير يک ساعت با غذا خوردن فاصله داشته باشد.

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : صبحانه چه بخوريم چه نخوريم؟

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : خواص پنير را بيشتر بشناسيد


منبع: tasnimnews.com

http://www.CheKhabar.ir/News/88869/پنير براي صبحانه بهتر است يا شام؟
بستن   چاپ