طرز تهيه مشکوفي دسر مخصوص مازندراني ها
6 آبان 1394 - 10:13:08 ب.ظ
مشکوفي، يک دسر سنتي مخصوص مازندران

اين دسر يک دسر مازندراني است. اگر به جاي شير در تهيه‌ي اين دسر از آب استفاده کنيد اسم دسر شما مسقطي است.

مواد لازم براي تهيه مشکوفي :

کره : يك قاشق غذاخوري
وانيل : نوک قاشق چاي‌خوري
گلاب : يك قاشق غذاخوري
نشاسته : 3 قاشق غذاخوري
شکر : 3 قاشق غذاخوري
شير : 2 ليوان
زعفران دم کرده: 2 قاشق غذاخوري
دنت زعفراني


طرز تهيه مشکوفي :

شير سرد را در قابلمه بريزيد. نشاسته و شکر را اضافه کنيد. آن را هم بزنيد تا نشاسته در آن حل شود.
قابلمه‌ي شير و نشاسته را روي حرارت ملايم بگذاريد و هم بزنيد.
وقتي شير گرم شد کره ، وانيل ، گلاب وزعفران را اضافه کنيد.
باز، هم بزنيد و صبر کنيد تا مايه غليظ شود.
حالا دنت شما آماده است. آن را از روي حرارت برداريد، در ظرف‌هاي مناسب بريزيد و در يخچال بگذاريد.
مي‌توانيد روي دسر را با ميوه ، پودر يا خلال پسته، دارچين، و يا ترافل رنگي تزيين کنيد‌.
براي اينکه دسر را به رنگ‌هاي ديگر نيز تهيه کنيم مي‌توانيم از دارچين به همراه پودر هل و کاکائو حل شده در نصف ليوان آب جوش هم استفاده کنيم و آنها را لايه لايه روي هم بريزيم تا ترکيب زيباتري پيدا کند. (مي‌توانيم لايه‌هاي ژله را نيز در بين آن بکار ببريم).



منبع : hamshahrionline.ir

http://www.CheKhabar.ir/News/8796/طرز تهيه مشکوفي دسر مخصوص مازندراني ها
بستن   چاپ