چند ترفند مهم براي کباب کردن گوشت، مرغ، ماهي و حتي سبزيجات
چهارشنبه 20 دي 1396 - 2:23:37 PM
چه خبر - ترفندهايي براي درست کردن انواع کباب

اصولا غذايي که بيرون از خانه درست مي کنيم انواع کباب ها هستند. به همين دليل، بايد روش خوب کباب کردن را بدانيد. ما ترفندهاي کباب کردن انواع گوشت، مرغ و سبزيجات را برايتان نوشته ايم. اميد که برايتان مفيد باشد.

چيزبرگر آبدار با ژامبون

در حالي که برگر را کباب مي کنيد روي آن کره آب شده بريزيد تا آبدار و نرم شود. اين کار باعث مي شود تا قند طبيعي گوشت کاراملي شود و طعم بسيار بهتري به گوشت ببخشد.

جوجه کباب دودي

همين که مرغ را روي زغال کباب مي کنيم تا حدي بوي دود و آتش به خود مي گيرد اما براي اينکه بيشتر بوي دود بدهد از پاپريکاي دودي يا فلفل تند چيلي هم کمک بگيريد و آنها را نيز کباب کنيد و دودشان را به مرغ ها بدهيد.

استيک پر ادويه

استيک هاي ضخيم براي مزه دار شدن به سس و چاشني زيادي نياز دارد. بنابراين با دست و دلبازي به تکه هاي گوشت نمک، فلفل و ادويه دلخواه بزنيد و سپس روي زغال بگذاريد.

گوجه فرنگي کبابي آبدار

تنها راه براي کباب کردن گوجه فرنگي به طوري که آب خود را از دست ندهد، پيچيدن در فويل است. مزه هاي لازم همچون نمک را به گوجه فرنگي بزنيد و هر نوع سبزيجاتي که دوست داريد به آن اضافه و آن را با نان تست يا در کنار غذا ميل کنيد.

دنده کباب با سس سيب

دنده کباب را بايد با حرارت کم و بسيار آهسته پخت. ابتدا گوشت را با سس شيرين و چسبناک سيب در فر بپزيد و سپس روي آتش کباب کنيد.
براي تهيه سس سيب بايد ¼ پيمانه شکر قهوه اي را با چهار قاشق چايخوري پودر سير و نمک، پودر چيلي، فلفل سياه، نصف قاشق چايخوري پودر جعفري خشک، فلفل هندي، دارچين و فلفل سفيد مخلوط کنيد. يک قاشق غذاخوري از اين ادويه را در يک کاسه بزرگ بريزيد و نصف پيمانه سرکه سيب، ¼ پيمانه ژله سيب، ¼ پيمانه عسل و ¼ پيمانه شکر قهوه اي را اضافه کنيد و خوب هم بزنيد. تکه هاي دنده کباب را داخل اين مواد فرو کنيد و سپس در سيني فر بچينيد. سپس باقي مانده سس را روي آنها بريزيد و گوشت را به مدت دو ساعت در فر بپزيد. نيم ساعت ديگر هم فويل روي گوشت بپيچيد و دوباره بپزيد.

چنجه

براي اينکه چنجه بسيار ترد و به اصطلاح در دهان آب شود، آن را ساعتي در آب پياز بخوابانيد.

استيک فلفلي

همان طور که گفتيم، استيک را بايد با حرارت کم و مدت زياد بپزيد. در غير اين صورت روي آن مي سوزد و مغزش خام مي ماند.

مارچوبه دودي

مارچوبه هاي را داخل مايونز و نمک و فلفل بخوابانيد تا هنگام کباب شدن خيلي نرم و ترد شوند.

ماهي سالمون کبابي

براي اينکه به ماهي سالمون طعم و مزه خوبي بدهيد مي توانيد در دقيقه هاي آخر پخت، سس ترکيبي خردل (1/4 پيمانه)، ترب کوهي (1/4 پيمانه پوره ترب) و عسل (دو قاشق غذاخوري) روي آن بماليد.

سبزيجات با سس گردو

به جاي اينکه گردو را داخل فر برشته کنيد، آن را روي زغال برشته کنيد. براي اين منظور، يک پيمانه گردو را داخل فويل بپيچيد و روي آتش کبابي کنيد. سبزيجاتي همچون کدو، مارچوبه، قارچ صدفي يا ... را کبابي کنيد. براي تهيه سس گردو نيز آن را در غذاساز به همراه يک عدد پيازچه کوچک، آويشن، نصف قاشق چايخوري پوست ليمو رنده شده، نصف پيمانه روغن زيتون و نمک و فلفل پوره کنيد و روي سبزيجات کبابي بريزيد.

ماهي قزل آلا با سس مايونز-کيپر-ليمو

در سس مايونز کمي کيپر و آب ليموترش بريزيد و ماهي بدون استخوان با گوشت سفيد همچون قزل آلا را درون آن بخوابانيد و با همان سس روي زغال بگذاريد تا کبابي شود. ماهي را آبدار از روي آتش برداريد و با نمک و فلفل زياد ميل کنيد.

ميگوي کبابي

براي کباب کردن ميگو به جاي استفاده از سيخ هاي فلزي يا چوبي، از ترکه هاي گياهاني همچون رزماري استفاده کنيد تا روي آتش طعم خود را به ميگو پس بدهد.

لقمه کباب با طعم فلفل و کاکائو

براي اينکه گوشت کاملا رنگ قهوه اي به خود بگيرد مي توانيد کاکائو به آن بزنيد. ابتدا در يک کاسه بزرگ، آب را با فلفل قرمز و 1.5 قاشق چايخوري نمک مخلوط کنيد و هم بزنيد و تکه هاي گوشت را داخل آن و يک ساعت کنار بگذاريد. در يک کاسه ديگر، يک قاشق غذاخوري کاکائو، يک قاشق غذاخوري شکر قهوه اي و يک قاشق غذاخوري پودر فلفل چيلي و نمک مخلوط کنيد.
هنگام کباب کردن، روغن زيتون روي گوشت بماليد و سپس از سس کاکائو روي آن بماليد و کباب کنيد.

ران مرغ با طعم سير و رازيانه

براي خوش طعم کردن کباب ران مرغ، از چاشني رازيانه و سير استفاده کنيد. براي اين منظور، 1.5 قاشق غذاخوري سير رنده شده، 1.5 قاشق چايخوري تخم رازيانه، 4/3 قاشق چايخوري آويشن و 4/3 قاشق چايخوري فلفل قرمز و يک و نيم قاشق چايخوري نمک را با هم مخلوط کنيد. شيارهاي داخل ران ايجاد کنيد. اين مواد را به مرغ بزنيد و 4 ساعت در يخچال نگهداريد. سپس کباب کنيد.

استيک راسته با سبزيجات

گوشت را با نمک و فلفل روي حرارت کم بپزيد تا حسابي مغز پخت شود. در همين زمان، در يک کاسه بزرگ، نصف پيمانه روغن زيتون، دو قاشق غذاخوري آبليمو، يک قاشق غذاخوري سرکه قرمز و يک قاشق غذاخوري خردل را با هم مخلوط کنيد. سبزيجاتي همچون کدو سبز، پياز، فلفل دلمه اي قرمز، قارچ، مارچوبه و پيازچه را داخل سس بريزيد و خوب هم بزنيد. آنها را در تابه با حرارت زياد سرخ کنيد.

سوسيس کبابي

پيش از اينکه سوسيس را کباب کنيد روي آن شيارهايي ايجاد کنيد تا هم مغزپخت شود و هم روغن اضافه خود را پس دهد.

ماهي در برگ مو

برگ مو فقط براي دلمه استفاده نمي شود. مي توانيد آن را دور فيله ماهي نيز بپيچيد و ميل کنيد. از برگ انجير، موز و بامبو هم مي توانيد استفاده کنيد. وقتي ماهي مزه دار شده را دور برگ مو مي پيچيد و کباب مي کنيد، گوشت ماهي آب نمي شود و نمي ريزد.

سالساي قرمز و آناناس

اين سس براي استيک بيسار عالي است. گوشت را داخل اين سس استراحت دهيد و سپس کباب کنيد. براي تهيه آن به يک عدد پياز کوچک ، 230 گرم گوجه فرنگي، دو حبه سير پوست کنده، 230 گرم آناناس تازه، يک عدد فلفل دلمه اي قرمز، يک عدد فلفل قرمز، 12 برگ نعنا و دو قاشق غذاخوري آب ليمو نياز داريد. همه سبزيجات را به سيخ بکشيد، روغن بزنيد و کباب کنيد. پس از سرد شدن همه آنها را با باقي مواد داخل غذاساز بريزيد و پوره کنيد.

برگر آبدار تگزاسي

سي ثانيه پيش از اينکه همبرگر را کباب کنيد آن را داخل آب سرد قرار دهيد.


منبع : زندگي ايده آل

http://www.CheKhabar.ir/News/87607/چند ترفند مهم براي کباب کردن گوشت، مرغ، ماهي و حتي سبزيجات
بستن   چاپ