کيهان چگونه جوايز گلدن گلوب 2018 را به داعش ربط داد ؟!
چهارشنبه 20 دي 1396 - 9:25:27 AM
چه خبر - ديدگاه کيهان درباره جوايز گلدن گلوب 2018

يکشنبه شب در لس‌آنجلس، بازيگران و هنرپيشه‌هاي حاضر در هفتاد و پنجمين دوره مراسم گلدن گلوب (جوايز اتحاديه مطبوعات خارجي هاليوود) در اعتراض به بحران تعرضات جنسي که هاليوود را دربر گرفته، با لباس‌هاي سياه روي فرش قرمز ظاهر شدند. اين واکنش عجيب به دنبال خبرهاي فاجعه باري انجام شد که در طول يک سال گذشته انتشار يافت و نشان داد بسياري از عوامل شناخته شده و معروف کمپاني‌هاي هاليوودي در تعرض و تجاوز به زنان زير دست خود و همچنين هنرپيشه‌هاي زن نقش داشته‌اند.
اگرچه اطلاع از موضوع بي‌بند و باري و روابط نامشروع در سينماي غرب و به خصوص هاليوود آنچنان‌که بر پرده فيلم‌هاي اين کارخانه به اصطلاح روياسازي فراوان ديده شده، اتفاق غريبي نيست ولي تاکنون اينچنين علني و بي‌پرده اخبارش منتشر نشده بود. اما مسئله تعرضات جنسي در غرب محدود به هاليوود نشده و طي يکي دو سال اخير، گزارش‌ها و مستندات متعددي از سوي برخي موسسات اجتماعي، آکادميک و پژوهشي در غرب انتشار يافت که آمارهاي بسيار تکان دهنده‌اي درباره رشد اين فاجعه ارائه مي‌دهد. آمارهايي که علاوه‌بر هاليوود، مراکز دانشگاهي و ورزشي و هنري و حتي سياسي مانند پارلمان اروپا را هم در بر گرفت. اين فاجعه به حدي بود که در مراسم اسکار دو سال پيش، به بهانه آواز يک فيلم مستند به نام «زمين شکار» (درباره آمار بالاي تعرضات جنسي در دانشگاه‌هاروارد) «جوزف بايدن»، معاون «اوباما» رئيس‌جمهوري وقت آمريکا، به روي صحنه رفت و از همه آمريکاييان درخواست کرد براي پايان دادن به بحران فاجعه تعرض جنسي در دانشگاه‌هاي آمريکا، کمپيني براي رواج يک فرهنگ جديد بوجود بياورند.
اين براي اولين بار بود که يک مقام رسمي دولتي در آمريکا در حد معاون اول رياست‌جمهوري روي صحنه مراسم اسکار حضور يافته و درخواستي خارج از موضوع مراسم را مطرح مي‌ساخت.
در طي يکي دو سال اخير، برگزيدگان مراسم هنري و سينمايي در غرب و آمريکا از جمله اسکار و گلدن گلوب، از ميان فيلم‌هايي بود که به مسئله تعرض جنسي مي‌پرداختند همچون «Spotlight» و «مهتاب» در دو سال اخير اسکار و فيلم «سه بيلبورد خارج از ايبينگ، ميزوري» که در مراسم يکشنبه شب گلدن گلوب، جايزه بهترين فيلم درام را دريافت کرد و حتي باعث شد فيلم کانديدا شده ديگري به نام «مرا با نام خودت صدا بزن» که درباره همجنس‌بازي بود و در پيش‌بيني‌ها، شانس اصلي محسوب مي‌شد، به طور کامل از جوايز کنار بماند.
گلدن گلوب امسال همچنان با کنايه‌هايي درباره تبعيض جنسيتي به خاطر عدم حضور کارگردانان زن حتي در ميان کانديداها و تبعيض نژادي به دليل حضور تنها پنج سياهپوست در ميان 70 بازيگر کانديداي فيلم‌هاي سينمايي و تلويزيوني مواجه بود و به جز آثاري درباره تبعيض جنسيتي، بازهم همچنان يهوديان صهيونيست در بخش‌هاي مختلف مراسم حاکم بودند، از جمله «اسکات رودين» صهيونيست که فيلم «ليدي برد» به تهيه کنندگي او جايزه بهترين فيلم کمدي يا موزيکال را گرفت و سريال کاملا يهودي/صهيوني «خانم ميزل شگفت انگيز» ساخته «ايمي شرمن پالاديو» و «دانيل پالاديو» که جايزه بهترين سريال کمدي را دريافت نمود.
جايزه بهترين فيلم خارجي زبان نيز در ميان عدم حضور آثار قوي‌تر به فيلم نژادپرستانه فاتح آکين رسيد که در آن يک زن مسلمان ترک تبار در پي انتقام از قاتلين شوهرش، با ناديده گرفتن قانون،جامعه را به هم ريخته و به يک تروريست تبديل مي‌شود! آنچه که مي‌توان تحليل انديشکده‌هاي غرب از چگونگي شکل‌گيري گروه‌هاي تروريستي مانند داعش دانست.


منبع: روزنامه کيهان

http://www.CheKhabar.ir/News/87568/کيهان چگونه جوايز گلدن گلوب 2018 را به داعش ربط داد ؟!
بستن   چاپ