برداشت عجيب کيهان از گزارش بي بي سي درباره ناصر ملک مطيعي
چهارشنبه 6 دي 1396 - 2:21:35 AM
چه خبر - کيهان بي بي سي را عامل مصاحبه با ناصر ملک مطيعي دانست

در اين گزارش که با عنوان «چرا ناصر ملک‌مطيعي ميراث ملي ايران است» در تارنماي «بي بي‌سي» منتشر شده است، ضمن تجليل و تحسين‌هاي مختلف از اين هنرپيشه فيلم‌هاي ضد اخلاقي دوران طاغوت و اعتراض به مانع‌تراشي بر سر حضور وي در راديو و تلويزيون ايران آمده است:
«… ميراث ملي فقط نوابغ رياضي، معماران بزرگ، نقاشان جريان‌ساز، اديبان و فيلمسازاني با محبوبيت جهاني نيستند. چهره‌هاي فرهنگ عامه، به اندازه همۀ حرفه‌هاي ذکر شده، در شکل‌گيري مفهومي انتزاعي و بي‌نهايت وسيعي که به نام «ايران» مي‌شناسيم، نقش دارند. با اين نگاه، ناصر ملک‌مطيعي را بايد به‌عنوان ميراث ملي ايرانيان جدي گرفت…»
به اين ترتيب در حالي که طي هفته گذشته، ناگهان دو شبکه تلويزيوني (نسيم و شما) و همچنين شبکه راديويي جوان بدون هيچ‌گونه مناسبتي و در يک اقدام سؤال‌برانگيز قصد داشتند اين عنصر فرهنگ و هنر طاغوت را به روي آنتن ببرند و براي بسياري اين پرسش پيش آمد که چگونه به يکباره چنين هماهنگي‌اي رخ مي‌دهد، بي‌بي سي با گزارش خود که به فاصله دو روز از اتفاق ياد شده، انتشار يافت، پرده از اين ابهام برداشت که اصل ماجرا از کجا آب مي‌خورد!
«بي‌بي‌سي» و همپالکي‌هاي داخلي‌اش در حالي براي محبوبيت جعلي امثال ملک مطيعي،‌ گريبان چاک کرده و آمارهاي دروغين ارائه مي‌دهند که اکران فيلم «نقش نگار» با بازي وي، عليرغم انتظار فروش ميلياردي و توهم استقبال دهها ميليوني مردم، در جدول فروش حتي پايين‌تر از فيلم‌هاي سخيفي مانند «آدم باش» قرار گرفت و براساس آمار، تنها 45 هزار نفر در سراسر ايران به ديدن آن رفتند! يعني آن محبوبيت عظيم(!) مورد نظر بنگاههاي استعماري مانند «بي بي‌سي» و زنجيره‌اي‌هاي داخلي‌شان فقط 0/05 درصد از اين مردم را جلب کرد! نکته جالب آنکه برخي رسانه‌هاي زنجيره‌اي مانند روزنامه «آفتاب يزد» با دروغ‌پردازي و فريب،حتي منکر اکران عمومي فيلم «نقش‌نگار» (به تهيه‌کنندگي بابک زنجاني)، شدند!
اما عليرغم همه اين تلاش‌ها و دست و پا زدن‌ها، بازهم «بي بي‌سي» نتوانست در گزارش خود به ابتذال امثال هنرپيشه ياد شده در سينماي پيش از انقلاب و بازي وي در مستهجن‌ترين صحنه‌ها اعتراف نکند. «بي بي‌سي» نوشت:
«… به همان اندازه که ميزان خشونت و سکس در فيلم‌هاي ايراني رواج پيدا مي‌کرد، در فيلم‌هاي او هم صداي شکستن هندوانه‌ها (که براي صداگذاري صحنه‌هاي مشت و دعوا استفاده مي‌شد) و تعداد نماهاي زاويه پايين از رقاصه‌هاي بي‌خيال فزوني گرفت…»

اما بي بي سي در گزارشش از کيهان چه گفته بود:

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : جواني نجيب که از فقر به بيراهه رسيد و در نهايت معشوق بي وفايش را بخشيد



منبع: روزنامه کيهان

http://www.CheKhabar.ir/News/86558/برداشت عجيب کيهان از گزارش بي بي سي درباره ناصر ملک مطيعي
بستن   چاپ