املت هندي يک غذاي سريع و خوش طعممواد لازم براي تهيه املت هندي :
تخم مرغ : 3 عدد
کره آب شده يا روغن : 4 قاشق غذاخوري
پياز ريز خرد شده : 3 قاشق غذاخوري
زنجبيل تازه رنده شده : سه چهارم قاشق مرباخوري
فلفل سبز تند خرد شده : 3 عدد
گوجه فرنگي ريز خرد شده : 2 قاشق غذاخوري
جعفري ريز خرد شده : 3 قاشق مرباخوري
زردچوبه : کمي
شير : 1 قاشق غذاخوري
نمک و فلفل : به ميزان کافي
طرز تهيه املت هندي :
تخم مرغ را با شير هم بزنيد، سپس پياز، زنجبيل، گوجه فرنگي، زردچوبه، فلفل سبز، جعفري، نمک و فلفل را اضافه کنيد. کره يا روغن را در ماهيتابه بريزيد و پس از داغ شدن مواد املت را بريزيد. پس از اين که قسمت بالاي املت سفت شد و پف کرد، املت را برگردانيد تا روي ديگر آن بپزد. املت را با نان، سبزي خوردن و ماست سرو کنيد.