سوالات بي پاسخ اميرحسين صديق از دولت
دوشنبه 27 آذر 1396 - 2:30:02 PM
چه خبر - گفت و گو با اميرحسين صديق

اميرحسين صديق بازيگر سينما و تلويزيون درباره جديدترين فعاليت هاي خود گفت:
در حال حاضر سريال آماده پخش «گيله وا» به کارگرداني اردلان عاشوري را دارم که احتمالا زمستان از رسانه ملي روي آنتن مي رود. اين سريال تاريخي ماجراهاي سال 1297 را روايت مي کند که من آن را بسيار دوست دارم و اميدوارم خوب ديده شود. اين را هم بايد بگويم که نقش خاصي را در «گيله وا» ايفا کرده ام ضمن اينکه دوره اي که روايت مي شود و اتفاقاتي که براي اين شخص در سريال مي افتد براي خودم هم بسيار جذاب است و انرژي زيادي را براي اين نقش گذاشتم. چندي پيش يک اپيزود از سريال «محکومين» به کارگرداني سيدجمال حاتمي را هم به پايان رساندم. در حال حاضر هم يک قرارداد ديگر بستم که آن هم يک کار به روز است که در گيلان اتفاق مي افتد و به زودي تصويربرداري آن آغاز مي شود.
صديق در بخش ديگر از صحبت هايش با اشاره به مشکلات سينماي کودک بيان کرد:
برخي تنها يک برخورد کلي درباره سينماي کودک مي کنند و براي مثال مي گويند بايد از سينماي کودک حمايت شود اما اين برخورد جوابگو نيست. در تمام دنيا کارهاي فرهنگي براي کودک و نوجوان به درستي شکل مي گيرد زيرا کارهايي از اين دست يک فرهنگسازي است که جامعه بعد از سال ها از آنها برداشت مي کند بنابراين مهم است که چنين کارهايي به چه سمت و سويي هدايت شود. اصولا در همه دنيا ساخت محصولات فرهنگي براي کودکان و نوجوانان از سوي دولت ها حمايت مي شود و به آنها يارانه تعلق مي گيرد تا براي مثال فيلم ها در سالن هاي خوبي به نمايش در بيايند و سانس هاي خوبي داشته باشند و حتي امکاناتي در نظر گرفته مي شود که محصولات فرهنگي مانند فيلم، کتاب و … در اختيار کودکان و نوجوانان قرار بگيرد.متاسفانه مشخص نيست در کشور ما به چه دليلي به اين موارد توجه نمي شود در حالي که در سال هاي گذشته اين اتفاق مي افتاد اما چندين سال است که حمايتي رخ نمي دهد و گويا اصلا هدف اين نيست. به نظر من اين بي توجهي اشتباه بزرگي است چون از نسلي باز مي مانيم که اگر خوراک فکري و ذهني نداشته باشد به آنچه که از خارج از مرزها مي آيد، جذب مي شود و اين يک اشتباه بسيار بزرگ است.به اين ترتيب دچار يک فقدان فرهنگي بزرگ مي شويم که در حال حاضر هم اين اتفاق افتاده است.
اين بازيگر عنوان کرد:
من هشت سال پيش که مصاحبه مي کردم، مي‌گفتم ممکن است چنين اتفاقي بيفتد و حالا مي بينم که در حوزه کودک و نوجوان ضعيف عمل مي کنيم و هنوز دوستان عزيز تصميم گيرنده و بانيان در خواب هستند. در حال حاضر مي گويند کارگردان ها کجايند که فيلم هاي خوب بسازند در حالي که جوانان و قديمي هاي با استعدادي داريم. بايد ديد در سينما و تلويزيون چه اتفاقي براي کودکانمان رخ مي دهد. فقط چند حرکت خودجوش مثل ساخت فيلم «پينوکيو، عاموسردار و رييسعلي» را مي بينيم که با امکانات شخصي ساخته مي شوند اما آيا اين حرکت در سال آينده هم ادامه خواهد داشت. آيا سينماهايي که به اين فيلم در تهران داده اند به گونه اي هستند که خانواده ها بتوانند به راحتي به آن مراجعه کنند.
صديق در پايان بيان کرد:
بايد پرسيد چه کرده اند که هنرمندان پخته اي که بارها و بارها خودشان را ثابت کرده اند، رنجيده اند و حالا حاضر نيستند کار کنند و يا چرا امکانات را به آنها نمي دهند. اگر تهيه کنندگان شخصي بودجه ندارند چرا دولت حمايت نمي کند. چرا دولت براي آينده بچه هايي که در اين مملکت زندگي مي کنند فرهنگ سازي نمي کند. اينها سوالاتي است که پاسخي براي آنها يافت نمي شود.


منبع: mehrnews.com

http://www.CheKhabar.ir/News/85825/سوالات بي پاسخ اميرحسين صديق از دولت
بستن   چاپ