کدام نوع پياز براي سلامتي مفيدتر است و چرا؟
پنجشنبه 23 آذر 1396 - 12:42:13 PM
چه خبر - مفيدترين نوع پياز براي سلامتي چه رنگي است؟

معمولا در دستور تهيه غذاها، پياز بدون اشاره به نوع آن استفاده مي‌شود. بنابراين همه به سراغ دم دست‌ترين نوع آن يعني پياز سفيد يا زرد مي‌روند. اما آيا اين نوع پياز براي شما بهترين انتخاب است؟
ظاهرا تنها يک گونه پياز وجود دارد که نسبت به ساير پيازها براي سلامت شما مفيدتر است. مطالعه‌اي که اخيرا انجام شده نشان مي‌دهد که پياز قرمز با دارا بودن بالاترين سطوح آنتي‌اکسيدان‌هاي کوئرستين Quercetin و آنتوسيانين Anthocyanin بيشترين تاثير را در از بين بردن سلول‌هاي سرطاني دارد.
آنتوسيانين عامل ايجاد رنگ در ميوه‌ها و سبزيجات است به همين دليل مي‌توان ادعا کرد پياز قرمز که پررنگ‌ترين پياز است بيشترين قدرت را براي مبارزه با سرطان دارد. البته پياز قرمز تنها پياز پر فايده نيست. تمام پيازها به لطف تمرکز شديد آنتي‌اکسيدان‌هاي آنتوسيانين و کوئرستين به طور جدي با سرطان مقابله مي‌کنند. نکته‌اي که در مورد پياز قرمز وجود دارد اين است که مقادير بالاي آنتوسيانين تاثير کوئرستين را نيز افزايش مي‌دهد و راديکال‌هاي آزاد ايجاد مي‌کند.

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : مهم‌ترين غذاهاي داراي آنتي‌اکسيدان و ضد سرطان هاي طبيعي

خواص پياز قرمز را بشناسيد

کدام نوع پياز براي سلامتي مفيدتر است و چرا؟

- يکي از مهمترين خواص پياز قرمز، حفظ کلسترول خون در يک وضعيت خوب است که در نهايت منجر مي‌شود تا قلب و بدن سلامت بمانند. در تحقيقاتي که به عمل آمده، مصرف پياز قرمز در بدن بعد از 8 هفته منجر به کاهش کلسترول بد به ميزان 20 درصد بوده است. در حالي که در همين زمان ميزان تغيير در ميزان کلسترول خوب بدن صفر بوده.
- پياز داراي خواص آنتي اکسيداني قوي است. موسير و انواع پياز (سفيد و قرمز)‌ به دليل خواص آنتي‌اکسيداني خوبي که دارند مي‌توانند تاثير شگرفي بر کاهش پيشرفت سلول‌هاي سرطاني داشته باشند. در تحقيقات به عمل آمده نشان داده شده که مصرف دو بار پياز در هفته مي‌تواند خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را به طور واضح کم کند.
- پياز حاوي مقدار بالايي اسيد فوليک است. اسيدفوليک يا ويتامين B9 يکي از ترکيب‌هاي مورد نياز مغز و تضمين‌کننده سلامت روان و احساس در افراد است. تقريبا نصف پيمانه آب پياز مي‌تواند 9 درصد از نياز روزانه بدن به اسيدفوليک را برطرف کند بنابراين عادت به خوردن پياز به تامين نياز بدن به اسيدفوليک کمک مي‌کند. کمبود اسيد فوليک موجب کم خوني مي‌شود.
خوشبختانه پياز قرمز را مي‌شود به راحتي در سبد خريد با پياز سفيد يا زرد جايگزين کرد و با آنتي‌اکسيدان‌ها جشن گرفت.

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : چه مقدار فوليک اسيد استفاده نمائيم.

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : مصرف زياد اسيد فوليک خوب است يا بد؟

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : 6 خاصيت جالب پياز و آب پياز!

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : 5 خوراکي براي کاهش کلسترول بد خون

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : 6 مـنـبـع آنـتـي اکـسـيـدان هـا

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : 6 توصيه ساده اما مهم براي كاهش كلسترول بد

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : پياز داروخانه اي کامل

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : آب پياز چگونه مي تواند از ريزش موهايم جلوگيري کند؟


منبع: kalleh.com

http://www.CheKhabar.ir/News/85628/کدام نوع پياز براي سلامتي مفيدتر است و چرا؟
بستن   چاپ