کربوهيدرات يا چربي، کداميک به قلب آسيب بيشتري مي رساند؟!
سه شنبه 21 آذر 1396 - 1:42:07 PM
چه خبر - کدام يک به قلب آسيب بيشتري مي زند: کربوهيدرات يا چربي؟

يک باور عمومي در اغلب نقاط جهان وجود دارد که چربي ها اصلي ترين عامل اضافه وزن و ابتلا به بيماري هاي مختلف هستند. به همين خاطر، بيشتر مردم در کشورهاي مختلف چربي کمتر و کربوهيدرات بيشتري مصرف مي کنند. اين در حالي است که تحقيقات گسترده و طولاني دانشمندان سوئيسي به نکته اي خلاف اين ماجرا اشاره دارد.

بر اين اساس، افرادي که رژيم غذايي کربوهيدرات دارند 28 درصد بيش از ديگران در معرض خطر مرگ زودرس قرار دارند. اين در حالي است که چربي ها هيچ نقشي در افزايش احتمال ابتلا به بيماري هاي خطرناک قلبي ايفا نمي کنند. پيش از اين همواره توصيه مي شد که ميزان مصرف چربي در روز بايد به 30 درصد کاهش يابد و سهم چربي هاي اشباع شده از اين مقدار تنها 10 درصد است.
خلاف آنچه تا کنون مورد تأکيد قرار مي گرفت، کاهش مصرف چربي ها تأثير آن چناني در بهبود شرايط جسماني ايفا نمي کند؛ چراکه اين کربوهيدرات ها هستند که مي توانند موجب ابتلا به ديابت، چربي و بيماري هاي قلبي شوند. در واقع، کساني که مدافع حذف چربي از رژيم روزانه و کاهش مصرف موادي مانند:کره، پنير، گوشت قرمز يا ديگر محصولات حيواني هستند تصوري غلط نسبت به واقعيت دارند.

کربوهيدرات ها يا چربي ها، کداميک به قلبتان آسيب بيشتري مي رسانند؟

به گفته متخصصان سوئيسي آنچه واضح است مصرف بيش از حد اين دو ماده غذايي براي بدن تبعات جبران ناپذيري به دنبال دارد؛ اما از ميان چربي هاي معروف به بدي و کربوهيدرات هاي خوش نام اين گروه دوم است که بايد تا جاي ممکن مصرف آن کم و کمتر شود. فراموش نکنيد، ميوه ها و سبزيجات تنها گروهي از مواد غذايي هستند که مي توان با خيال راحت آنها را در سبد غذايي جاي داد و نگران بيماري هاي احتمالي نبود.

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : اگر رژيم کم کربوهيدرات را براي کاهش وزن انتخاب کرده ايد, مراقب باشيد

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : رژيم کم کربوهيدرات براي کاهش فشارخون

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : خوراکي هاي ممنوعه در رژيم غذايي کاهش وزن


منبع: life.shafaqna.com

http://www.CheKhabar.ir/News/85495/کربوهيدرات يا چربي، کداميک به قلب آسيب بيشتري مي رساند؟!
بستن   چاپ