جلوگيري از بيماري هاي قلبي با پنير!
يکشنبه 12 آذر 1396 - 7:40:59 PM
چه خبر - سلامت قلب خود را با پنير حفظ کنيد

شايد شما هيچ رابطه اي بين مصرف محصولات لبني چرب و سلامتي قلب پيدا نمي کنيد. اما خوب است بدانيد که اين تناقض بزرگ در مورد پنير صدق نمي کند.مصرف روزانه پنير، نه تنها براي قلب مفيد است بلکه فوايد ديگري نيز دارد.
مصرف روزانه پنير به اندازه قالب هاي کوچک جعبه کبريتي مي تواند خطر ابتلا به بيماري قلبي را تا 14 درصد پايين بياورد. حتي در مطالعه اي توسط محققان چيني ثابت شده است که اين مقدار پنير مي تواند سکته مغزي را نيز تا 10 درصد کم کند.

کمي پنير بخوريد تا قلب سالم داشته باشيد

پارادوکس فرانسوي، همان چيزي است که مي گويد چطور مردم فرانسه با مصرف حجم زيادي از پنير هاي سرشار از کلسترول و چربي هاي اشباع شده از معدود مردماني هستند که از نرخ بالاي بيماري قلبي رنج نمي برند. محققان دانشگاه زوچو در چين به تازگي دريافته اند که مصرف پنير مي تواند سطح کلسترول خوب بدن را بالا و ميزان کلسترول بد را پايين بياورد. با وجود غني بودن پنير از چربي اشباع شده که ظاهراً براي سلامت قلب خوب نيست، وجود کلسيم در اين غذا به اين معني است که بدن، چربي کمتري را جذب مي کند. علاوه بر اين، پنير حاوي يک اسيد است که مي تواند از لخته شدن خون در شريان ها جلوگيري کند.

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : کلسترول خوب، کلسترول بد!؟

در سال جاري، مطالعه اي در انگلستان نشان داده بود که حدود يک ميليون نفر به رغم مصرف منظم پنير دچار عارضه قلبي نبودند. اين درحالي است که مطالعه محققان کشور چين نيز با تحليل 15 پژوهش در مورد ارتباط مصرف پنير و حمله قلبي به اين نتيجه رسيده است. اما هنوز معلوم نيست مصرف طولاني مدت پنير چطور و تا چه اندازه مي تواند به بيماري قلبي عروقي منجر شود.
با مرور مطالعات گذشته شواهدي از مفيد بودن پنير را تأييد مي کند: محققان دانشگاه ردينگ Reading University در انگليس نشان داده بود که مصرف لبنيات، خطر حمله قلبي يا سکته مغزي را بالا نمي برد. مرور 29 پژوهش در اين مورد حتي نشان داد پنير، ماست و شير پرچرب هم خطري ندارند. اين يافته ها تا جايي ادامه پيدا مي کند که مطالعه محققان چيني مي گويد پنير سلامت قلب را افزايش مي دهد اما ساير محصولات لبني اثر خنثي دارند.
به گفته استاد زنجيره غذايي در دانشگاه ريدينگ، اين باور عمومي به اشتباه در ميان مردم رواج يافته است که محصولات لبني براي شما بد هستند. اين درحالي است که بسياري از جوان ها به ويژه خانم هاي جوان از پايين بودن مصرف شير و کمبود کلسيم در بدنشان از ضعف استخوان رنج مي برند و در معرض ابتلا به پوکي استخوان هستند.

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : لبنيات براي چه کساني ضرر دارد؟

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : لبنيات کم چرب، پرچرب يا بدون چربي، کدام يک را بخوريم؟


بنياد قلب بريتانيا British Heart Foundation توصيه مي کند که پنير، منبع خوبي براي کلسيم حياتي در بدن است اما هشدار مي دهد که 30 گرم از اين محصول مي تواند هفت درصد از سهم کالري لازم براي يک روز را تأمين کند.


گردآورنده:
منبع: life.shafaqna.com

http://www.CheKhabar.ir/News/84865/جلوگيري از بيماري هاي قلبي با پنير!
بستن   چاپ