خواص کدو حلوايي که شما را به خوردنش ترغيب مي کند!
يکشنبه 5 آذر 1396 - 2:01:06 PM
چه خبر - خواص کدو حلوايي :
درمان فشار خون بالا با کدو حلوايي

کدوحلوايي به‌ علت برخورداري از فيبر، پتاسيم و ويتامين C براي قلب مفيد است. طبق نتايج مطالعات اخير، در درمان فشارخون بالا علاوه ‌بر کاهش مصرف سديم بايد به مصرف مقادير کافيپتاسيم نيز توجه شود. افزايش مصرف پتاسيم همچنين با کاهش احتمال سکته در ارتباط است و موجب محافظت از بدن در برابر تحليل توده‌هاي عضلاني و حفظ تراکم معدني استخوان‌ها مي‌شود.

تقويت سيستم ايمني بدن با کدو حلوايي

تخم و گوشت کدوحلوايي سرشار از ويتامين C و *بتاکاروتن است. اين مواد مغذي نقش بسزايي در تقويت سيستم ايمني ايفا مي‌کنند.
*بتا کاروتن β-Carotene:يک رنگدانه قرمز-نارنجي است که در گياهان و ميوه ها يافت ميشود. اين ترکيب پيش ساز ويتامين آ است.

کاهش خطر ابتلا به سرطان با کدو حلوايي

مطالعات نشان داده است مصرف مواد غذايي حاوي بتاکاروتن بالا موجب کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات مي‌شود. شواهد از اين قرار است که رابطه معکوسي بين افزايش غلظت ليکوپن (نوعي بتاکاروتن) با کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات در سالخوردگان وجود دارد. پژوهشگران همچنين ضمن بررسي جمعي از ژاپني‌ها دريافتند مصرف بتاکاروتن مي‌تواند از پيشرفت سرطان کولون (سرطان روده بزرگ) جلوگيري کند.
‌بعلاوه، کدوحلوايي غني از آنتي‌اکسيدان‌هاست. ويتامينC، ويتامين E و بتاکاروتن موجود در اين ماده‌غذايي در تأمين سلامت چشم و پيشگيري از آسيب‌هاي انحطاطي به چشم مؤثر است. در نتايج‌ پژوهشي که روي جمعيتي از زنان آفريقايي ـ ‌آمريکايي انجام گرفت، نشان داده شد مصرف سه يا بيش از سه وعده ميوه در طول روز مي‌تواند به ‌‌کاهش خطر ابتلا به دژنراسيون ماکولا (تباهي لکه زرد) کمک کند و حتي از سرعت پيشرفت اين بيماري بکاهد.

تأمين فيبر با کدو حلوايي

کدوحلوايي ازجمله منابع غذايي غني از فيبر به‌شمار مي‌رود. توصيه شده است روزانه 25 تا 30 گرم فيبر مصرف کنيد. مصرف کافي فيبر علاوه‌ بر کاهش خطر ابتلا به سرطان کولون موجب تقويت گوارش و تنظيم حرکات روده‌اي مي‌شود.

مبارزه با ديابت

کدوحلوايي در کنترل ديابت مؤثر است. ترکيبات گياهي موجود در تخم و گوشت کدوحلوايي به جذب گلوکز از بافت‌ها و روده‌ها و نيز تنظيم ميزان گلوکز کبد کمک مي‌کند. همچنين در پاره‌اي از مطالعات نشان داده شده است کدوحلوايي در مواردي موجب کاهش خطر ابتلا به ديابت نوع 2 مي‌شود. از اين‌رو، پژوهشگران در تلاشند از ترکيبات طبيعي موجود در اين ماده‌ غذايي در ساخت داروهاي ضدديابت استفاده کنند. با اين‌ حال، اثبات تأثير کدوحلوايي در پيشگيري از بيماري ديابت هنوز نيازمند انجام مطالعات بيشتري است.


منبع:jamejamonline.ir

http://www.CheKhabar.ir/News/84378/خواص کدو حلوايي که شما را به خوردنش ترغيب مي کند!
بستن   چاپ