طرز تهيه مرباي پوست پرتقال, مرباي پاييزي
پنجشنبه 2 آذر 1396 - 4:03:03 PM
چه خبر - مواد لازم :شکر : نيم کيلوپوست پرتقال : 200 گرمآبليمو : 1 قاشق سوپخوريآب : دو ليوان طرز تهيه :قسمت سفيديهاي پوست پرتقال رو جدا کرده و خلال مي کنيم .

پوست پرتقال ها رو در آبجوش ريخته و اجازه مي ديم 15 دقيقه داخل اون بمونه و بعد آبکش مي کنيم . اين مرحله رو کلا" 3 بار تکرار مي کنيم و هر بار بايد 15 دقيقه داخل آب بمونه تا بپزه و در عين حال تلخيش بره .
شکر رو با 2 ليوان آب حل کرده و روي حرارت مي ذاريم تا قوام بياد (براي اينکه بدونيد روش قوام اومدن به چه صورتي هست لطفا اينجا رو کليک کنيد )mp03.jpg (386×288) بعد پوست پرتقالها و آبليمو رو اضافه کرده و مي ذاريم نيم ساعت روي حرارت بمونه .بعد از اتمام پخت يه دستمال روي قابلمه مي کشيم ( از در قابلمه استفاده نکنيد ) و اجازه مي ديم 24 ساعت در دماي اتاق بمونه .mp04.jpg (386×288) براي نگهداري ، مربا رو داخل ظرف شيشه اي خشک و تميز بريزيد .mp05.jpg (386×288)
منبع : baharsite.com
http://www.CheKhabar.ir/News/84187/طرز تهيه مرباي پوست پرتقال, مرباي پاييزي
بستن   چاپ