چه خبر - قند در کدام ميوه ها کمتر است؟
تمامي ميوهها حاوي قند هستند اما در برخي از آنها ميزان بالاتري از اين ماده وجود دارد. هرچند مصرف ميوه روشي سالم براي افزودن مواد مغذي به رژيم غذايي است اما برخي ميوهها از قبيل موز و انبه نسبت به سايرين حاوي ميزان قند بالاتري هستند. مديکال نيوز تودي در اين مقاله به معرفي برخي از ميوههايي پرداخته که از پايينترين سطح قند برخوردارند و در عين حال فيبر، ويتامينها و املاح ضروري را به بدن ميرسانند.
توت فرنگي قند کمي دارد
اين ميوه سرشار از فيبر خوراکي و ميزان پاييني قند است. همچنين توت فرنگي منبع غني از ويتامين C به حساب ميآيد.
هلو قند کمي دارد
اگرچه هلو طعم شيريني دارد، يک عدد هلوي متوسط، تنها حاوي 13 گرم قند است.
بلک بري (تمشک آبي) قندکمي دارد
بلک بري همچون توت فرنگي، حاوي چهار تا پنج گرم قند است و منبع غني از آنتي اکسيدان به حساب ميآيد.
ليموترش قند کمي دارد
اين ميوه حاوي مقدار کمي قند و سطح بالايي ويتامين C است و گزينه افزودني عالي براي رژيم غذايي محسوب ميشود.
طالبي قند کمي دارد
اين ميوه تابستاني حاوي مقدار کمي قند و ميزان مطلوبي از پتاسيم، ويتامين C و آهن است.
پرتقال قند کمي دارد
يک عدد پرتقال متوسط، حاوي 14 گرم قند قابل هضم است و پرتقال همچنين منبع عالي از ويتامين C است.
گريپ فروت قند کمي دارد
اين ميوه که مقدار پاييني قند دارد، براي مصرف در وعده صبحانه توصيه ميشود.
آووکادو قند کمي دارد
آووکادو تقريبا از ميوههاي بدون قند به حساب ميآيد و منبع خوبي از چربيهاي سالم و فيبر است.
منبع:isna.ir