اين خوراکي ها سديم اضافي بدن تان را خارج مي کنند!
يکشنبه 28 آبان 1396 - 10:00:19 AM
چه خبر - کاهش ميزان سديم در بدن با اضافه کردن 6 خوراکي به رژيم غذايي

ماده معدني سديم (نمک) تقريبا در هر روز وارد برنامه غذايي تان مي شود. حتي آب ميوه ها و نوشيدني هاي گازدار خالي از سديم نيستند. اين در حالي است که مصرف بيش از حد اين ماده معدني نه تنها باعث افزايش فشار خون مي شود، بلکه مشکلات استخواني، گوارشي، قلبي و عروقي و پوستي نيز به همراه دارد.
اگرچه هميشه توصيه مي شود که ميزان سديم را در رژيم هاي غذايي تان تعديل کنيد (کاهش دهيد) اما فراموش نکنيد که سديم در متابوليسم سلولي نقش مهمي دارد و مانع انقباض عضلات مي شود. علاوه بر اين شما بخشي از اين ماده معدني را از طريق دفع و تعريق از دست مي دهيد. پس سديم را بيش از حد محدود نکنيد. تعديل ميزان سديم در بدن، نياز به مصرف 6 گزينه غذايي دارد:

گشنيز:

يک ديورتيک (ادرار آور) طبيعي بسيار قدرتمند است که شما مي توانيد آن را به سوپ يا سالاد اضافه کنيد. عطر و طعم قوي اين سبزي آن را به جايگزين خوبي براي نمک تبديل کرده است. علاوه بر اين، مصرف گشنيز به کاهش فشار خون و کاهش سردردهاي ميگرني کمک مي کند.

سير:

مصرف آن، طبيعي ترين گام براي کاهش فشار خون است. سير يک غذاي دارويي است که بايد در همه آشپزخانه ها وجود داشته باشد. سير به عنوان يک آنتي بيوتيک عمل مي کند و حاوي آليسين(آنزيمي که از سلامت قلب و کليه ها مراقبت مي کند) است.

آناناس:

اين ميوه خوشمزه ديورتيک و ضد التهابي است. مصرف آناناس باعث افزايش گردش خون لنفاوي مي شود. اين ميوه غني از مس و منگنز است؛ دو ماده معدني ضروري که سديم بيش از حد را از بدن دفع مي کنند. آناناس همچنين حاوي بروملائين (نوعي آنزيم) و ويتامين ث است که باعث کاهش پروسه هاي التهابي در بدن به دليل انباشت سديم مي شود و بر بهبود سلامت کليه تاثير مي گذارد.

پونه کوهي:

نه تنها چاشني افسانه اي است، بلکه مي تواند به جاي نمک جايگزين شود. يکي از راه هاي کاهش ميزان نمک موجود در غذاها، اضافه کردن يک قاشق غذاخوري روغن زيتون به همراه پونه کوهي به آنهاست. علاوه بر اين، پونه حاوي بتاکاريوفيلن است؛ ماده اي که مانع ايجاد تورم و بهبود گردش خون مي شود.

توت فرنگي:

مصرف منظم توت فرنگي هاي ارگانيک منجر به بهبود سلامت کليه ها، کاهش ميزان اسيد اوريک، کاهش کلسترول بد و کاهش فشار خون مي شود. با اين حال به ياد داشته باشيد که هميشه فرم طبيعي توت فرنگي را مصرف کنيد چون مرباي توت فرنگي يا آب ميوه هاي بسته بندي آن، حاوي سطح بالاي سديم هستند.

کنگر فرنگي:

منجر به تعادل فشار خون شما با کاهش ميزان سديم بدن مي شود. بهترين کار اين است که کنگر فرنگي را به همراه روغن زيتون و آب ليمو مصرف کنيد تا به پاکسازي کبد، حفظ سلامت کليه ها و حفظ آنزيم هاي موجود در غذاها کمک کرده باشيد.


منبع:avayesalamati.com

http://www.CheKhabar.ir/News/83897/اين خوراکي ها سديم اضافي بدن تان را خارج مي کنند!
بستن   چاپ