چه خبر - فوايد خوردن لبو در فصل پاييز
لبو بهشرطي که شکر اضافي روي آن ريخته نشود، يکي از خوراکيهاي داراي ارزش تغذيهاي بسيار بالاست، مثلا ما ميتوانيم مقادير مناسبي از ويتامينهاي گروه B، آهن، منگنز، مس، منيزيم و پتاسيم را با خوردن لبو دريافت کنيم. در ادامه به چند مورد از مهمترين خواص لبو اشاره ميکنم.
1 - لبو داراي ترکيبي است که در بدن به اکسيد نيتريک تبديل ميشود و عروق خوني را منبسط ميکند. به همين دليل هم مصرف اين ماده غذايي، ميتواند به پيشگيري از مبتلا شدن به فشارخون بالا و همچنين بهبود گردش خون در بدن و کاهش فشارخون کمک کند.
2 - مصرف منظم لبو به دليل وجود بتائين، باعث کاهش تجمع چربي در کبد ميشود و بار کبد را براي سمزدايي از بدن سبکتر ميکند. از اينرو، يکي از گزينههاي غذايي پيشنهادي به افراد مبتلا به کبد چرب، استفاده از لبو است.
3 - لبو، حجم بالايي از نوعي آنتياکسيدان بهنام بتالائين را هم در خود جا داده که اين آنتياکسيدان ميتواند با راديکالهاي آزاد و التهاب در بدن مبارزه کند. اين مبارزه، به نفع پيشگيري از بيماريهاي قلبي، چاقي و برخي سرطانها تمام خواهد شد.
4 - لبو داراي مقادير مناسبي از فولات، فيبر، فسفر و ويتامين C است. از اينرو، مصرف منظم آن علاوه بر کاهش فشارخون، به پيشگيري از ابتلا به بيماريهاي شناختي مانند زوال عقل و آلزايمر هم کمک ميکند.
5 - لبو حجم بالايي از فيبرهاي غذايي را هم در خود جا داده است و از اينرو ميتواند به بهبود عملکرد دستگاه گوارش در بدن کمک کند. افراد مبتلا به يبوست يا بيماريهاي گوارشي ميتوانند بدون دغدغه از لبو در رژيم غذايي خود کمک بگيرند.
6 - لبوي بدون شکر، بهدليل فيبر بالا و کالري پايين و آب فراواني که در خود جا داده، گزينه مناسبي براي افرادي که رژيم لاغري دارند هم محسوب ميشود. از اين رو، ميتوانيد آن را بهصورت خام روي سالادتان رنده کرده و ميل کنيد.
منبع : salamat.ir