انتظار براي پاسخ فرازميني ها به يک پيغام!
شنبه 27 آبان 1396 - 4:00:30 AM
چه خبر - ارسال پيام براي فرازميني ها

محققان مرکز "ارتباط پيامي با فضا"(METI) به دو سياره دوردست که احتمال وجود موجودات فرازميني در آنها بالاست پيام ارسال کرده‌اند.

اين پيام‌ها به سمت يک ستاره کوتوله سرخ به نام GJ273 ارسال شده‌اند که 12.36 سال نوري از زمين فاصله دارد و حدود 12 سال طول خواهد کشيد تا پيام از زمين به آن برسد.

در صورتي که موجودات فرازميني اين پيام را دريافت کرده و به آن پاسخ دهند حدودا پاسخ آنها در سال 2042 به زمين خواهد رسيد.
"داگلاس واکوچ"(Douglas Vakoch) مسئول مرکز METI گفت: اين حرکت يک نمونه اوليه محسوب مي‌شود و ما اين کار را بايد 100، 1000 و يا يک ميليون بار تکرار کنيم تا به نتيجه مورد نظر برسيم.
وي افزود: نتايج تلاش‌هاي ما 25 سال آينده مشخص خواهد شد و در صورتي که موفق شويم پاسخي از اين پيام دريافت کنيم مي‌تواند بسيار به ما در يافتن موجودات فضايي کمک کند.

در پيام ارسالي که از آنتن راديويي مرکز تحقيقاتي اروپا در نروژ ارسال شده ، توضيحاتي در رابطه با عمليات‌هاي جمع و ضرب اعداد يک تا پنج، توضيحاتي در رابطه با امواج الکترومغناطيس و 33 موسيقي 10ثانيه‌اي گنجانده شده که همگي به صورت باينري(صفر و يک) کدگذاري شده‌ و با دو فرکانس مختلف ارسال شده‌اند.
اين ايده شايد جالب به نظر برسد اما بسياري از دانشمندان با آن موافق نيستند. براي مثال استيون هاوکينگ دانشمند نام‌آشناي انگليسي گفته است که اگر فضايي‌ها ما را پيدا کنند ممکن است حيات در زمين نابود شود.
هاوکينگ معتقد است اگر بيگانگان ما را بيابند بلايي را به سر ما مي‌آورند که سفيدپوستان بر سر سرخپوستان آوردند اما مسئولان اين پروژه چنين نظري ندارند و معتقدند فاصله اين منظومه با زمين آنقدر زياد هست که آنها نتوانند تهديدي ايجاد کنند.
اين تيم قصد دارند در ماه آوريل 2018 نيز پيام‌هايي با فرکانس‌هاي متفاوت ارسال کنند.
ستاره کوتوله سرخ (red dwarf star) ستاره‌اي کوچک و سرد و سرخ رنگ است که در رده M يا K جاي مي‌گيرد، و غالبا به ستاره‌اي گفته مي‌شود که جرمي کمتر از نصف جرم خورشيد داشته باشد (کمتر از 0٫075 جرم خورشيد را کوتوله قهوه‌اي مي‌گويند) و دماي سطحي آن کمتر از 3٬500 درجه کلوين باشد.
به عنوان مثال سياره‌هاي مشابه زمين به دور ميلياردها ستاره کوتوله سرخ مي‌چرخند.
اجرام زيست‌پذير اطراف ستاره‌هاي کوتوله‌هاي قرمز بهترين نامزد براي ميزباني زيست فرازميني هستند. در واقع بهترين جاي کيهان براي يافتن حيات فرازميني، کوتوله‌هاي قرمز، فراوان‌ترين نوع ستاره در کهکشان ما هستند.
کوتوله‌هاي قرمز که ستاره‌هاي کوتوله‌ M نيز خوانده مي‌شوند، بيش از 5٠ برابر تاريک‌تر از خورشيد بوده و فقط ١٠ تا ٢٠ درصد آن جرم دارند. اين اجرام کيهاني ٧٠ درصد ستارگان جهان را تشکيل مي‌دهند.


منبع: isna.ir

http://www.CheKhabar.ir/News/83806/انتظار براي پاسخ فرازميني ها به يک پيغام!
بستن   چاپ