تاثير مصرف غذاهاي تند بر فشار خون
سه شنبه 23 آبان 1396 - 6:37:48 PM
چه خبر - فوايد مصرف غذاهاي تند

محققان چيني مي گويند افرادي که غذاهاي تند مصرف نمي کنند احتمالا به طورميانگين 13.4 گرم نمک در روز مصرف مي کنند. درحالي که ميانگين مصرف روزانه نمک براي افراد مصرف کننده غذاهاي تند تنها 10.3 گرم است.
نتايج نشان داد، فشارخون سيستوليک (عدد بالا) براي افراد عاشق غذاهاي تند در مقايسه با افراد داراي کمترين تمايل به غذاهاي تند و فلفلي، 8 mmHg پايين تر بود. فشارخون دياستوليک (عدد پايين) براي گروه عاشق غذاهاي تند 5 mmHg پايين تر بود.
دکتر ژيمينگ ژو، سرپرست تيم تحقيق از دانشگاه پزشکي ارتش چين، در اين باره مي گويد: مطالعه ما نشان مي دهد، لذت بردن از طعم تند فلفل، شيوه موثري براي کاهش مصرف نمک و فشارخون است و ارتباطي با نوع و ميزان غذا ندارد.
محققان در اين مطالعه از تکنيک هاي تصويربرداري براي بررسي دو منطقه مغز شرکت کنندگان، يعني اينسولا و قشر اوربيتوفرنتال مغز که در درک طعم شوري نقش دارند، استفاده کردند. آنها دريافتند، مناطق تحريک شده بواسطه نمک و فلفل باهم همپوشاني دارند و فلفل موجب افزايش فعاليت مغز در مناطق فعال شده از طريق نمک مي شود. به گفته محققان، اين افزايش فعاليت مغز موجب حساسيت بيشتر افراد به نمک شده و بدين ترتيب آنها مي توانند از غذاي بدون نمک هم لذت ببرند.


منبع: mehrnews.com

http://www.CheKhabar.ir/News/83639/تاثير مصرف غذاهاي تند بر فشار خون
بستن   چاپ