سوفله سيب و پنير چدار، يک پيش غذاي خوش طعم و آسان پاييزي + فيلم
دوشنبه 15 آبان 1396 - 1:21:33 PM
چه خبر - سوفله سيب و پنير چدار، پيش غذاي پاييزيمواد لازم براي تفت دادن سيب ها

غذاخوري کره : 1 قاشق
سيب پوست کنده، خرد شده : 1 عدد
شکر سفيد : 1 قاشق غذا خوري

مواد لازم براي خمير سوفله

کره : 2 قاشق غذاخوري
آرد همه منظوره : 2 قاشق غذاخوري
شير 2٪ چربي : 1 فنجان
نمک : 1/2 قاشق چاي خوري
فلفل سياه : 1 فنجان
شکر : 1 فنجان
تخم مرغ : 2 عدد جدا شده
پنير چدار رنده شده : 1 فنجان

طرز تهيه سوفله سيب و پنير چدار

يک تابه بزرگ را روي حرارت متوسط گاز قرار دهيد تا ذوب شود. سيب هاي خرد شده را اضافه کرده و تفت دهيد.
بعد از حدود 1 دقيقه تفت دادن شکر را اضافه کرده و مجدد سيب ها را تا جايي تفت دهيد که ماملا نرم، کاراملي و قهوه اي شوند.
سيب هاي کاراملي شده را روي يک صفحه بزرگ پهن کنيد تا خنک شوند.
داخل قالب هاي سوفله را کمي چرب کنيد.
درون يک تابه بزرگ 2 قاشق غذاخوري کرده را ذوب کنيد و آرد را آرام آرام اضافه کرده و هم بزنيد.
شعله گاز را روي حرارت متوسط قرار داده و هم بزنيد تا آرد و کره ذوب شده کاملا مخلوط شوند.
شعله را خاموش کرده و کمي صبر کنيد تا مخلوط خنک شود.
فنجان شير را اضافه کرده و مجدد شروع به هم زدن کنيد.
زير تابه را روشن کرده و با حرارت ملايم شروع به هم زدن کنيد تا اين مخلوط کمي سفت شود.
بعد از سفت شدن مجدد زير گاز را خاموش کنيد.
اين مخلوط را در يک کاسه بزرگ ريخته و نمک، فلفل، دو زرده تخم مرغ و پنير چدار رنده شده را اضافه و کامل مخلوط کنيد.
در ظرف جداگانه اي دو سفيده تخم مرغ را انقدر هم بزنيد تا بافتي پفکي و سفيد رنگ پيدا کند.
سفيده تخم مرغ را به مخلوط قبلي اضافه کرده و به آرامي مخلوط کنيد.
براي اين که سوفله شما به خوبي پف کند بايد به آرامي و از سمت وسط به بيرون مخلوط هم بزنيد.
سيب هاي کاراملي را اضافه کرده و بعد از مخلوط کردن درون قالب هاي سوفله بريزيد.
اين سوفله ها را براي 22 دقيقه درون فر با دماي 400 درجخ فارنهايت و در طبقه وسط قرار دهيد.
بعد از کمي سرد شدن مي توانيد سوفله را سرو کنيد.


منبع: سيمرغ

http://www.CheKhabar.ir/News/83031/سوفله سيب و پنير چدار، يک پيش غذاي خوش طعم و آسان پاييزي - فيلم
بستن   چاپ