4 روش پخت ماهي که کدبانوها بايد بدانند!!
جمعه 5 آبان 1396 - 12:31:39 PM
چه خبر - روشهاي پخت ماهيسوخاري کردن

واقعيت اين است که بيشتر مردم،‌ طعم غذاهاي سوخاري را دوست دارند و حتي بسياري از افرادي که علاقه‌اي به خوردن ماهي ندارند،‌ بدشان نمي‌آيد گاهي ماهي سوخاري را در برنامه غذايي خود داشته باشند. براي سالم و مغذي‌تر شدن ماهي سوخاري،‌ مي‌توانيد گوشت را حدود نيم ساعت پيش از سرخ کردن، در ترکيبي از آب ليمو، نمک،‌ پودر فلفل سياه و پودر سير بخوابانيد.

تنوري کردن

بهترين راه طبخ ماهي تنوري در خانه، استفاده از فر است. براي طبخ ماهي تنوري،‌ مي‌توانيد از ماهي‌هاي بزرگ و درسته هم استفاده کنيد و نيازي به فيله کردن ماهي‌ها نيست. در اين روش، ابتدا داخل شکم يا گوشت ماهي را با مقداري نمک و کمي دانه انار يا پودر ليمو عماني طعم‌دار کنيد، سپس روي پوست ماهي چند برش عميق بزنيد و تمام پوست و داخل برش‌ها را با رب انار بپوشانيد. حالا ماهي را خوب داخل فويل آلومينيمي بپيچيد و آن را بعد از قرار دادن در يک سيني يا تابه نازک، داخل طبقه وسط فر بگذاريد. فر شما بايد از قبل کاملا گرم شده و حداقل حدود 120 درجه سانتي‌گراد حرارت داشته باشد. مدت زمان پخت هم به اندازه ماهي بستگي دارد.

آبپز کردن

تعجب نکنيد؛ براي تهيه ماهي با اين روش، قرار نيست که ماهي‌ها را داخل آب بيندازيد. فقط کافي است يک ظرف گود مانند قابلمه را تا نيمه با آب پر کنيد. سپس تکه‌هاي ماهي که فقط با کمي نمک طعم‌دار شده‌اند، داخل فويل آلومينيومي ضخيمي بپيچيد و در نهايت هم فويل‌هاي حاوي ماهي را بعد از جوش آمدن آب، داخل ظرف بريزيد.

بخارپز کردن

ماهي بخارپز بيشتر براي طرفداران سبزيجات که عاشق طعم‌هاي طبيعي هستند، مناسب است. براي تهيه اين ماهي، نيازي به استفاده از روغن نيست. گوشت ماهي در روش بخارپز کردن، عطر و طعم سبزي‌هاي مختلف را به خود مي‌گيرد و فقط افزودن کمي نمک و فلفل سياه قبل از پخت به آن‌ کافي است. در اين روش، ابتدا بايد کف تابه را با مقداري سيب‌زميني حلقه شده بپوشانيد.


منبع : khorasannews.com

http://www.CheKhabar.ir/News/82352/4 روش پخت ماهي که کدبانوها بايد بدانند!!
بستن   چاپ