چاقي شما به دليل اين اشتباهات در پخت و پز است!!
جمعه 5 آبان 1396 - 11:31:21 AM
چه خبر -

استفاده از غذاهاي خانگي، انتخابي هوشمندانه براي کاهش اندازه دور کمر محسوب مي‌شود. آشپزي با روغن زيتون و استفاده از اين روغن در پخت غذاها فقط تا زماني مفيد است و ضرري براي بدن ندارد که در مصرف آن صرفه‌جويي شود و بيش از حد استفاده نشود. سعي کنيد از مزه‌ها بدون چربي لذت ببريد. غذاهاي خانگي نيز به اندازه غذاهاي رستوراني ممکن است ناسالم باشند: اگر از مواد اوليه ناسالم استفاده کنيد يا روش‌هاي آشپزي نادرست به کار ببريد يا زياد بخوريد.

4 اشتباه رايج در پخت و پز که چاق تان مي کنداستفاده از روغن زياد

ريختن روغن زياد و بيش از اندازه در غذا کار ساده‌اي است؛ اما مشکل از آن جا آغاز مي‌شود که در نظر بگيريم هر قاشق روغن زيتون 120 کالري انرژي دارد که به سرعت ممکن است به اضافه وزن منجر شود.
راهکار : اگر مايليد که از روغن‌هاي سالمي مانند زيتون در آشپزي‌تان استفاده کنيد، پژوهشگران خوردن فقط دو قاشق چاي‌خوري روغن زيتون را در بيشتر وعده‌هاي غذايي توصيه مي‌کنند که معادل 80 کالري انرژي در بر خواهد داشت.

دريافت طرز تهيه غذاها از برنامه‌هاي تلويزيوني!

غذاهايي که در برنامه‌هاي تلويزيوني آموزش داده مي‌شود، ممکن است خوشمزه به نظر برسد اما پژوهشي که در سال 2015 انجام شد و نتايج آن در مجله اشتها منتشر شد، نشان داد زناني که برنامه‌هاي تلويزيوني آموزش آشپزي را دنبال مي‌کنند BMI بيشتري نسبت به افرادي دارند که دستورتهيه غذاها را از منابع چاپي و ديگر منابع آنلاين دريافت مي‌کنند.
راهکار : از اين که دستور تهيه غذاها را تغيير دهيد هراس نداشته باشيد.مثلاً اگر در طرز تهيه از پاستاي معمولي استفاده مي شود، شما گندم کامل را جايگزين پاستاي معمولي کنيد.

پرهيز از مصرف ادويه‌ و فلفل‌

شما ميزان زيادي ادويه‌هاي مخصوص داريد که معمولاً فراموش مي‌کنيد آن‌ها را در وعده‌هاي غذايي مصرف کنيد بنابراين بيشتر آن‌ها فقط به عنوان تزيين در قفسه‌هاي کابينت باقي مي‌ماند.
راهکار : از انواع ادويه‌ها و طعم دهنده ها در آشپزي‌تان استفاده کنيد. مثلاً از ادويه پلو يا در غذاها از ادويه‌هاي خاصتان استفاده کنيد.

ناخنک زدن به غذا در هنگام آشپزي

معمولاً وقتي رسماً کنار سفره مي‌نشينيم کالري‌ها را محاسبه مي‌کنيم اما کالري‌هايي که در هنگام پخت غذا به بدن وارد مي‌کنيم چه مي‌شود؟
راهکار : به گزارش تبيان،اگر شما نيز از آن دسته افرادي هستيد که در هنگام آشپزي به غذا ناخنک مي‌زنيد توصيه مي‌شود که سبزي هايي مانند فلفل دلمه‌اي يا خيار را خرد کنيد و دم دستتان قرار دهيد تا چيزي سالم در هنگام آشپزي در دسترس داشته باشيد که کالري اندک يا در حد صفر دارد.


منبع : salamatnews.com

http://www.CheKhabar.ir/News/82346/چاقي شما به دليل اين اشتباهات در پخت و پز است!!
بستن   چاپ